• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Selam canım fotoyu siyah beyaz yapmayı dene azda olsa çıkar eğer çiZgi varsa yolla bakalım
20150829_143202-1.jpg

İlişki tarhm 26 temmuzla 1 agustos arası beş gun. 1 agustosta hastalandım 6 sında bıttı yedısınde yola cıktım sekıznde evımdeydım bundan dort gun sonra 12 13 u gb ıdrar cıktım ıdrarım koyu ve pembe sıvı geldı az geldı daha sonra uc gun sonra 15 16 sı gb bıdaha ıdrar cıktım ıkı kere cıktım ıksndede ıdrarım koyu bırınde pembe sıvı az geldı dıgernde fazla geldı 15 16 sından sonra bıdaha olmadım 17 sınde ılşk yasamdım 18 sınden 29 u bugun bu tarhe kdar bırlıkte olduk ama ıdrarım normaldı pembe sıvıda yoktu yanı 16 sından sonra ıdrarım da değişklık yada oembe sıvı olmadı ama cok sık ıdrar ckıyorum gecelrı terlıyorum sernn hevada bıle brde ateşlenıyo ayklarım detayları verıdm keısn net artık :)
Canim olacak olmasi gereken tarihlerde havada karada, ayaklar yukarida, asili, saatlerce ayak kaldirarak denerken olmuyor iste bizim. Varsa, olduysa iki onemli isaret var; yerlesme kanamasi ve adet geecikmesi. Kalan her sey her detay bos. Sendeki yerlesme kanamasiysa kesin idrarda Hcg yukselmistir ustunden kac gun gecmis. Olduysa ordadir git bi idrar testi yap. Biz burda sana var desek bos. Yoksa da Allah in hikmeti git biraz evliligini degerlendir, cinsel hayatin tadini cikar kocanla diyodur sana.

Tatlim sen bizim yorumlarimizla kendini yorma git bi idrar testi yap. Yerlesme kanamasiysa simdiye coktan Hcg yukselmistir zaten.
canm yptım ama aksam yaptm tek cızgı cıktı arkdaşm sabahtn tkrr yapmamı onerıyo aksam yapılan testler de genele hp tek cızgı cıktıgın soyled

Çok sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ama bulantılar beni mahvetti tatildeyim 1 haftadır aç geziyorum resmen ,yani çok şükür bu halime tabi o kdr uğraştım bebek için ama şimdi biraz daha tadını çıkarın nasıl olsa olucak ya bu ay ya sonraki ay doğru zamanda olsun hayırlısıyla olsun inşallah,kalp atışına salı günü gidicez bakalım :)
ohh ohh maşallah mide bulantısı iyidir :KK45:ama kısa sürer inşallah benim beş buçukta başlayıp üç hafta sürmüştü cidden zorlamıştı ki hiç hassas bir midem de yoktur :) hatta kimseye parfüm bile sıktırmazdım mutfak falan yoktu benim için:) inşallah salı günü o muhteşem sesi duyarsın canım:nazar:

Canim olacak olmasi gereken tarihlerde havada karada, ayaklar yukarida, asili, saatlerce ayak kaldirarak denerken olmuyor iste bizim. Varsa, olduysa iki onemli isaret var; yerlesme kanamasi ve adet geecikmesi. Kalan her sey her detay bos. Sendeki yerlesme kanamasiysa kesin idrarda Hcg yukselmistir ustunden kac gun gecmis. Olduysa ordadir git bi idrar testi yap. Biz burda sana var desek bos. Yoksa da Allah in hikmeti git biraz evliligini degerlendir, cinsel hayatin tadini cikar kocanla diyodur sana.
adetın geçmesın beklıyorum cnm br hafta kdar bı sure var bakalım allah ne demısse odur ınsallah bzde sevnnnlerden oluruz :(

canm yptım ama aksam yaptm tek cızgı cıktı arkdaşm sabahtn tkrr yapmamı onerıyo aksam yapılan testler de genele hp tek cızgı cıktıgın soyled
ilgisi yok ben hep öğleden sonra yaptım çift çizgiyi gördüm üstelik adet gününden önce ayrıca senin daha bata var zaten şuan çıkması zor en erken beş gün kala rahat görürsün varsa :)

adetın geçmesın beklıyorum cnm br hafta kdar bı sure var bakalım allah ne demısse odur ınsallah bzde sevnnnlerden oluruz :KK43:
Hakkinda hayirlisi olsun, yerlesme kanamasi olsa sabah aksam dinlemez cikardi. Yerlesmeden sonra cok hizli ikiye katlanir Hcg. Ha bu yine de yok demek degil. Bekle adetin geciksin test yaparsin. Kendini yeme burada forumlarda, evliligim eglencesine var :))

ohh ohh maşallah mide bulantısı iyidir :KK45:ama kısa sürer inşallah benim beş buçukta başlayıp üç hafta sürmüştü cidden zorlamıştı ki hiç hassas bir midem de yoktur :) hatta kimseye parfüm bile sıktırmazdım mutfak falan yoktu benim için:) inşallah salı günü o muhteşem sesi duyarsın canım:nazar:
İnşallah geçer bende dört gözle bekliyorum yemek yiyebileceğim günleri ,amin canım bende en kısa zamanda güzel haberler bekliyorum sizden

Kizlar, yarin kan testi yaptirayim mi ben yumurtlama tarihinden itibaren 8. Gun oluyor. Evde gebelik testi var ama hic elim gitmiyor cunku idrar testi icin çok erken. Tanidik bir drye sordu ablam progesteronu 23. Gun tekrar olctursun demis de hastaneye gitmisken hcg ye de baktirsam mi erken mi? Hamile degilsem kure baslicam da

Hakkinda hayirlisi olsun, yerlesme kanamasi olsa sabah aksam dinlemez cikardi. Yerlesmeden sonra cok hizli ikiye katlanir Hcg. Ha bu yine de yok demek degil. Bekle adetin geciksin test yaparsin. Kendini yeme burada forumlarda, evliligim eglencesine var :))
bı kanam oldu zaten adetten altı gun sonra uc sfer :D

Kizlar, yarin kan testi yaptirayim mi ben yumurtlama tarihinden itibaren 8. Gun oluyor. Evde gebelik testi var ama hic elim gitmiyor cunku idrar testi icin çok erken. Tanidik bir drye sordu ablam progesteronu 23. Gun tekrar olctursun demis de hastaneye gitmisken hcg ye de baktirsam mi erken mi? Hamile degilsem kure baslicam da
Canim gec dollenme ihtimalin yoksa 8 gun sonra kana az cok gecer bence. Yaptirirsan ogrenirsin.

Back