Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
pazartes doktora gtmey dusnuyorum en azndn anlatıp ne oldgn ögrenırım hamıle yda degl bakalm cnm olmazssa calsmalara devm
Ya yenice de evlisin, keske azicik keyfini cikarsan :))
Cocuk olduktan sonra hayatta esinle yalniz yapabileceginin bir kisim etkinliklerden feragat etmis oluyorsun. Cocuk yapmak icin degil de yeni basladiginiz bu evlilik etkinliginin keyfine varmaya bak, bu forum adami ona odaklayip stres ediyor bence buraya cok takilma keyfine var, hepimizden once cocugun olur eminim.

Canim ilk 5 dakikada cikmadiysa sakin dikkate alma. Bende gunlerce ikinci cizgi cikti ama sonradan. O hamilelik var demek olmuyor.
sonradan çıkan diye bir şey yok aslında yoksa eğer akşama kadar beklet çıkmıyor. senin yaşadığın üzülerek söylüyorum kimyasal gebelik canım. hepsini yaşadım gördüm değerlendirdim o yüzden bu şekilde net söyleyebiliyorum. sadece bazı test markalarına güvenmiyorum o kadar. çünkü çift çıkan çizgi diğer günlerde yapılırsa gebelik olduğunda daha da netleşir eğer silikleşiyorsa gebelik tam oluşamadan kayboluyor demektir.Yani pozitif sonuç yanlış olmaz negatifte olma olasılığı var daha güvenilir olsun diye kan testi tek çözüm.

Olabilir bence ama daha çok erken bikaç gün sonra çıkarsa netleşir inşallah vardır
inşallah cnm 35 gnluk evlıym 7b yada 10 gun kaldı dedm gb 6 agststa hastalgm btt daha 25 gun oldu bıtısnden hesaplarsak 35 gun oluyorum duzensz braz bnm 6 agstastn 6 gun snra bı pembe sıvı akıntsı oldu ıdrarmdada koyuluk uc gun snra budaha oldu aynı gun ıcınde ıkı sefer oldu bırı az bırı cok aktı 15 16 sıydı herde bu ıknc oldgm trah bdahda olmadm hc ıdrarmda nrmale döndu

Bence yaptırma canım 8 gün çok erken ben 10 gün sonra yapmıstım 8 cıkmıstı ama net bişe demediler düşer mi düşmez mi onu bekle bu defa daha yıpratıcı oluyor bence 12 gün geçsin garanti olur ,bu arada soğan kürünü vs bnde doktoruma sormustum sakın ve sakın denemeyin dedi ciddi zararları olabilirmiş dikkatli ol derim doktora danısmadan kür yapmayın

Canim gec dollenme ihtimalin yoksa 8 gun sonra kana az cok gecer bence. Yaptirirsan ogrenirsin.
Gec dollenme ihtimalim hic yok canim. Hatta dollenme ihtimali bile dusuk. Ovulasyonda cift cizgiyi gordugum gun esim sehirdisina cikti, sonra yurtdisina halada gelmedi. En son o sabah birliktelik oldu.

kanda döllenmeden bir hafta sonra sonuç alınıyor canım baktırabilirsin varsa çıkacaktır tabii geç döllenme değilse :)

Kimyasal gebelik mi ? O nasil oluyor cnm ? Parca falan mi dusurecegim ben simdi ?

prası oyle cnm da ne bıleyım yas gencken yapalım dıyorum

Kimyasal gebelik mi ? O nasil oluyor cnm ? Parca falan mi dusurecegim ben simdi ?
hayır döllenme sırasında teres giden herhengi birşeyden dolayı bebek rahime tam tutunamıyor. tutunma aşamasında test pozitif sonuç verir. tutunamayan bebek adet günü dolaylarında normal adetle birlikte atılır. buna sessiz düşük de deniliyor. sen hala olmadın tekrar test yaptın mı peki

Kan testinde çıkmayınca artık yapmıyorum canım. Adet olurum belki diye ama bembeyaz bir akıntı var, arada da sarı oluyor. Kasıkta hala tas var gibi. Kısmet ama kanda cıkmadıgına göre herhalde gelecek bi ara..

Kızlar bende de endişe baş gösterdi sürekli değerdusecek gibi düşünüyorum hormonlardan mi nedir geçen ayin stresi de var sanirim mutlulugumu yasayamiyorum resmen endiseden
sakin ol.bu kadar umutsuzluğa kapılma.Allahın izniyle bir şey olmaz ve yükselir değerlerin.kendini strese sokma.

kan sonucun kaç çıkmıştı peki

Gerci benim tahmini hesapladıgım yumurtlama testine göre normalde Dpo13 deyim diye hesaplıyorum ama ateşime bakarsak benim yumurtlama tarihimin 3 gün sonra olmus olması mümkün. Bu ay anlayamadım ovu testi zamanlı yapmadıgım için. Yani bugün bi ihtimal Dpo10 olabilir de.. Bu yine de bir seyi değiştirmez ama bence.

charmant benim ates takvimime gore yumurtlamis olmam gereken tarih atesimin yukseldigi tarih olmali. Ama ovu testte koyuya yakin renkte testi yaptigim gunden sonra tekrarlayamadim testi. O yuzden hangi gun bilmiyorum su anda.

Eklentiler

• image.jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 49
charmant benim ates takvimime gore yumurtlamis olmam gereken tarih atesimin yukseldigi tarih olmali. Ama ovu testte koyuya yakin renkte testi yaptigim gunden sonra tekrarlayamadim testi. O yuzden hangi gun bilmiyorum su anda.
canım kan testin hangi gün kaç çıkmıştı ve ilişkiyi kestin mi devam ettin mi ayrıca ateş ölçümünde yükselişten sonraki bir iki gün hatta bazen üçüncü gün yumurtlama oluyormuş.

Dün yaptım sabah erkenden 0.100 cıktı canım. O yüzden ihtimal vermiyorum.

size ilginç bı hamıleleık belırtımı yazayım belkı yasayan olur ben zaten gebeliğimi adete 5 gun kala ogrendım bu dedıgım de adete 8 9 gun kala yanı döllenmede 5 6 gun sonrası cinsel ilşki sırasında garip bı değişiklik vardı bi yumusaklık hıssı gıbı zaten ondan sonra da bir daha ilişki olmadı risskli gfebeyım enfeksıyon falan kaparım dıye bilerek yapmamıstık belki yardımcı olur tez vakıtte ısteyen herkes hamıle kalsın ve kucagına alsın bebısıni

Dün yaptım sabah erkenden 0.100 cıktı canım. O yüzden ihtimal vermiyorum.
evet maalesef neyse ama bence sen kimyasal yaşadın çünkü pozitifi gördüm demiştin. ve kimyasal geçiren çoğu kişi bir sonraki ay hamile kalıyor :) bebek yer yapıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…