Ya yenice de evlisin, keske azicik keyfini cikarsan :))pazartes doktora gtmey dusnuyorum en azndn anlatıp ne oldgn ögrenırım hamıle yda degl bakalm cnm olmazssa calsmalara devm
sonradan çıkan diye bir şey yok aslında yoksa eğer akşama kadar beklet çıkmıyor. senin yaşadığın üzülerek söylüyorum kimyasal gebelik canım. hepsini yaşadım gördüm değerlendirdim o yüzden bu şekilde net söyleyebiliyorum. sadece bazı test markalarına güvenmiyorum o kadar. çünkü çift çıkan çizgi diğer günlerde yapılırsa gebelik olduğunda daha da netleşir eğer silikleşiyorsa gebelik tam oluşamadan kayboluyor demektir.Yani pozitif sonuç yanlış olmaz negatifte olma olasılığı var daha güvenilir olsun diye kan testi tek çözüm.Canim ilk 5 dakikada cikmadiysa sakin dikkate alma. Bende gunlerce ikinci cizgi cikti ama sonradan. O hamilelik var demek olmuyor.
inşallah cnm 35 gnluk evlıym 7b yada 10 gun kaldı dedm gb 6 agststa hastalgm btt daha 25 gun oldu bıtısnden hesaplarsak 35 gun oluyorum duzensz braz bnm 6 agstastn 6 gun snra bı pembe sıvı akıntsı oldu ıdrarmdada koyuluk uc gun snra budaha oldu aynı gun ıcınde ıkı sefer oldu bırı az bırı cok aktı 15 16 sıydı herde bu ıknc oldgm trah bdahda olmadm hc ıdrarmda nrmale dönduOlabilir bence ama daha çok erken bikaç gün sonra çıkarsa netleşir inşallah vardır
Bence yaptırma canım 8 gün çok erken ben 10 gün sonra yapmıstım 8 cıkmıstı ama net bişe demediler düşer mi düşmez mi onu bekle bu defa daha yıpratıcı oluyor bence 12 gün geçsin garanti olur ,bu arada soğan kürünü vs bnde doktoruma sormustum sakın ve sakın denemeyin dedi ciddi zararları olabilirmiş dikkatli ol derim doktora danısmadan kür yapmayınKizlar, yarin kan testi yaptirayim mi ben yumurtlama tarihinden itibaren 8. Gun oluyor. Evde gebelik testi var ama hic elim gitmiyor cunku idrar testi icin çok erken. Tanidik bir drye sordu ablam progesteronu 23. Gun tekrar olctursun demis de hastaneye gitmisken hcg ye de baktirsam mi erken mi? Hamile degilsem kure baslicam da
Gec dollenme ihtimalim hic yok canim. Hatta dollenme ihtimali bile dusuk. Ovulasyonda cift cizgiyi gordugum gun esim sehirdisina cikti, sonra yurtdisina halada gelmedi. En son o sabah birliktelik oldu.Canim gec dollenme ihtimalin yoksa 8 gun sonra kana az cok gecer bence. Yaptirirsan ogrenirsin.
kanda döllenmeden bir hafta sonra sonuç alınıyor canım baktırabilirsin varsa çıkacaktır tabii geç döllenme değilse :)Kizlar, yarin kan testi yaptirayim mi ben yumurtlama tarihinden itibaren 8. Gun oluyor. Evde gebelik testi var ama hic elim gitmiyor cunku idrar testi icin çok erken. Tanidik bir drye sordu ablam progesteronu 23. Gun tekrar olctursun demis de hastaneye gitmisken hcg ye de baktirsam mi erken mi? Hamile degilsem kure baslicam da
Kimyasal gebelik mi ? O nasil oluyor cnm ? Parca falan mi dusurecegim ben simdi ?sonradan çıkan diye bir şey yok aslında yoksa eğer akşama kadar beklet çıkmıyor. senin yaşadığın üzülerek söylüyorum kimyasal gebelik canım. hepsini yaşadım gördüm değerlendirdim o yüzden bu şekilde net söyleyebiliyorum. sadece bazı test markalarına güvenmiyorum o kadar. çünkü çift çıkan çizgi diğer günlerde yapılırsa gebelik olduğunda daha da netleşir eğer silikleşiyorsa gebelik tam oluşamadan kayboluyor demektir.Yani pozitif sonuç yanlış olmaz negatifte olma olasılığı var daha güvenilir olsun diye kan testi tek çözüm.
prası oyle cnm da ne bıleyım yas gencken yapalım dıyorumYa yenice de evlisin, keske azicik keyfini cikarsan :))
Cocuk olduktan sonra hayatta esinle yalniz yapabileceginin bir kisim etkinliklerden feragat etmis oluyorsun. Cocuk yapmak icin degil de yeni basladiginiz bu evlilik etkinliginin keyfine varmaya bak, bu forum adami ona odaklayip stres ediyor bence buraya cok takilma keyfine var, hepimizden once cocugun olur eminim.
hayır döllenme sırasında teres giden herhengi birşeyden dolayı bebek rahime tam tutunamıyor. tutunma aşamasında test pozitif sonuç verir. tutunamayan bebek adet günü dolaylarında normal adetle birlikte atılır. buna sessiz düşük de deniliyor. sen hala olmadın tekrar test yaptın mı pekiKimyasal gebelik mi ? O nasil oluyor cnm ? Parca falan mi dusurecegim ben simdi ?
sakin olKızlar bende de endişe baş gösterdi sürekli değerdusecek gibi düşünüyorum hormonlardan mi nedir geçen ayin stresi de var sanirim mutlulugumu yasayamiyorum resmen endiseden
Kan testinde çıkmayınca artık yapmıyorum canım. Adet olurum belki diye ama bembeyaz bir akıntı var, arada da sarı oluyor. Kasıkta hala tas var gibi. Kısmet ama kanda cıkmadıgına göre herhalde gelecek bi ara..hayır döllenme sırasında teres giden herhengi birşeyden dolayı bebek rahime tam tutunamıyor. tutunma aşamasında test pozitif sonuç verir. tutunamayan bebek adet günü dolaylarında normal adetle birlikte atılır. buna sessiz düşük de deniliyor. sen hala olmadın tekrar test yaptın mı peki
sakin ol.bu kadar umutsuzluğa kapılma.Allahın izniyle bir şey olmaz ve yükselir değerlerin.kendini strese sokma.Kızlar bende de endişe baş gösterdi sürekli değerdusecek gibi düşünüyorum hormonlardan mi nedir geçen ayin stresi de var sanirim mutlulugumu yasayamiyorum resmen endiseden
kan sonucun kaç çıkmıştı pekiKan testinde çıkmayınca artık yapmıyorum canım. Adet olurum belki diye ama bembeyaz bir akıntı var, arada da sarı oluyor. Kasıkta hala tas var gibi. Kısmet ama kanda cıkmadıgına göre herhalde gelecek bi ara..
yarınla birlikte 6 gün canımBata kaç gün var canım
canım kan testin hangi gün kaç çıkmıştı ve ilişkiyi kestin mi devam ettin mi ayrıca ateş ölçümünde yükselişten sonraki bir iki gün hatta bazen üçüncü gün yumurtlama oluyormuş.charmant benim ates takvimime gore yumurtlamis olmam gereken tarih atesimin yukseldigi tarih olmali. Ama ovu testte koyuya yakin renkte testi yaptigim gunden sonra tekrarlayamadim testi. O yuzden hangi gun bilmiyorum su anda.
evet maalesefDün yaptım sabah erkenden 0.100 cıktı canım. O yüzden ihtimal vermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?