ben de aynı şeyi ilk defa ocakta yaşadım.Adetim bir gün geçince test yaptım seninki gibi çıktı.Sonra kan verdim 1.20 çıktı.İki gün sonra da adetim geldi zatenValla bilemedim ki simdi kimyasal mi deggl mi, bence testler buharlasmis olmali o yuzden gibi geldi bana, yoksa bi gun oncesi idrarda azcik olsa cikan cizgi varken kan 0.100 cikmazdi bence.
Yaş sıkıntın yoksa bir de uzun süredir denemiyorsan ara vermek mantıklı.Hem de biraz stresini atmış olursun.Ya ben cidden ara verebilirim. Doğum da yüksek lisans finallerine denk gelebilir cünkü.
Ben hamile kalabilirsem artık bende iki faktör Heterozigotarkadaşlar aranızda coraspin kullanan yada kullanacak olan var mı
Ovulasyon bence 17. Güncharmant benim ates takvimime gore yumurtlamis olmam gereken tarih atesimin yukseldigi tarih olmali. Ama ovu testte koyuya yakin renkte testi yaptigim gunden sonra tekrarlayamadim testi. O yuzden hangi gun bilmiyorum su anda.
Zarari var mi arastirdin mi hic ileri gebelikte kesiliyormus sanirimBen hamile kalabilirsem artık bende iki faktör Heterozigot
Canim o ne demek ?Ben hamile kalabilirsem artık bende iki faktör Heterozigot
Genetik sorun var mı sende cnm pıhtılaşma sorunu varsa kullanmak zorundayız çünkü böyle bir durumda bebeğe kan gitmiyor vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp dışarı atmak istiyor ve düşük gerçekleşiyor aspirin kanı sulandirdigi için doğumdan bir süre önce Dr ilacı kesiyorZarari var mi arastirdin mi hic ileri gebelikte kesiliyormus sanirim
Cnm bana genetik bakıldı orda iki faktörde sorun var bu test üç kaybı olan anne Adaylarına devlette rutin yapılan bir test kanda pıhtılaşma sorunu olup olmadığına bakılıyor eğer sorun varsa aspirin ve gerekirse kan sulandırıcı iğne falan veriyor DrCanim o ne demek ?
Canım yumurtlama gününde akıntı oluyo zaten normal ,ilişkiden sonrada olabiliyo kalan spermler dısarı akabiliyo bazen öyle olmuştur bnceKizlarrrr hamileler hamile olmayanlar . birsey soracagim acil cvp verebilir misiniz . Bugun yumurtlama gunumdu. Esimle iliski oldu . dusa girdim ciktim 2 saat sonra da lavobaya gitmistim peceteye afedersiniz beyaz yumurta aki gibi uzun yapiskan bisey geldi neydiki bu ???
Ama sperm gibi degildi seffafti cok . sendede oldumu hicCanım yumurtlama gününde akıntı oluyo zaten normal ,ilişkiden sonrada olabiliyo kalan spermler dısarı akabiliyo bazen öyle olmuştur bnce
O bende de oldu canim hatta 3-4gun ara ara ozellikle sabahlari devam etti sonra kesildi. Sebebini hic bilmiyorum ve merak ediyorum.Ama sperm gibi degildi seffafti cok . sendede oldumu hic
Ins sebebi guzel olur hayirla sonuclanir inssssO bende de oldu canim hatta 3-4gun ara ara ozellikle sabahlari devam etti sonra kesildi. Sebebini hic bilmiyorum ve merak ediyorum.
İnşallah canim insallah yumurtayla sprrm kavuşmuştur ve dollenme gerçekleşir. Allah gonlune göre versin.Ins sebebi guzel olur hayirla sonuclanir inssss
Kromozom bozuklugu dedi dr ama bisey yapilmadiGenetik sorun var mı sende cnm pıhtılaşma sorunu varsa kullanmak zorundayız çünkü böyle bir durumda bebeğe kan gitmiyor vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp dışarı atmak istiyor ve düşük gerçekleşiyor aspirin kanı sulandirdigi için doğumdan bir süre önce Dr ilacı kesiyor
Benim iki oldu bir daha olursa herseye baktiricamGenetik sorun var mı sende cnm pıhtılaşma sorunu varsa kullanmak zorundayız çünkü böyle bir durumda bebeğe kan gitmiyor vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp dışarı atmak istiyor ve düşük gerçekleşiyor aspirin kanı sulandirdigi için doğumdan bir süre önce Dr ilacı kesiyor
YerlesiyorKızlaarr ben geldim ölüyorum yorgunluktan sağlı sollu iki kasığımda sancı gelip gidiyor karnımda iğne batması gibi bişeyler oluyor ne oluyor bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?