- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
Gece nobete gidiyorsen sakin ol bu akşam onu ikna et olacağı varsa olur zaten hiç merak etme
Gun tuttugumu bilmiyor ki o kadar cilveyle yapiyorum ki gorsen . yorgunmus beyefendiAslında bizim hiç yumurtlama ovulasyon falan eşlerimize söylememiz gerekiyor. Onlarda stres yapıyordur, sadece bebek için birliktelik pek hoşlarına gitmiyor bence. İşve cilve olursa işin içinde hayır diyemezler. Süslen, güzel kokular sür, güzel bir yemek, keyifli ol. Bence çok yorgunda olsa hayır diyemez. Bugünkü şarkım sana. Ne yaparsan yap aşk ile yap...
şuan çıkar canım ben olsam normal test bile yapmıştım :)Kızlar kan testi 12. Gün mü yapılırsa kesin sonuç verir?Ben bitkisel kürlere başlıcam da. Civanperçemi adetten 7 gün önce başlanıyormuş.
o zaman gündüz evdeGece nobete gidiyor
Yapmadim korkuyorum negatif çıkmasından:-([/QUOTE]charmant, post: 42377373, member: 529066"]Biliyorum tatlım ama senden haber bekledim test yapabildin mi bu aralar
Canım Dpo 16 diyosun ama, 15 te falan adet olman lazım degil mi sonucta ? Gecikmiş sayılırsın.Dpo16 dayım cnm hamilelik adına hiçbir belirtim yok.bilmiyorum artık
Bu ay bende de aynı sıkıntı var bugun yumurtlama gunum gorunuyor ama bız pazartesiden beri bırlıkte olamıyoruz bu aydan benım umudum kalmadıNe bol sansi canim ya dun yumurtlamadan 1 gun onceydi yapmadim esim isten yorgun gelmis yorgunmus. Bugun yumurtlama gunu sabahi degerlendireyim dedim yorgunum dedi . anlayacagin yok yok yokkSonrada bebek istiyorum derler ....
tebrik ederim nice yıllar birlikte bebeğinizle inşallah. hiç belli olmaz sen umudunu yitirme yeter kiBugun evlilik yıldonumu bırlıktelık olur heralde ama yumurtlamayı kaçırmış olabılırım
Valla cnm şüteal faz 15-16 ya çıkabiliyor bazen bakalım tuvalete gitmeye korkuyorumCanım Dpo 16 diyosun ama, 15 te falan adet olman lazım degil mi sonucta ? Gecikmiş sayılırsın.
Test falan yapmayi dusunuyo musun ? Sabah kirmizi dedin, azicik gelip durdu mu ? Adet olur gibi miydi ?Valla cnm şüteal faz 15-16 ya çıkabiliyor bazen bakalım tuvalete gitmeye korkuyorum
ovu testleri hamileysen adete yakın koyulaşıyor canım keşke bir de normal test yapsaydın sanırım çıkacakkızlar hepimize merhaba, Hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. PErşembe ovu testi yaptım silik çıktı çizgi. DÜn tekrar yaptım biraz koyuldu. Bat 4 gün snra. İçimde değişik bir umutsuzluk var. Allah hakkımızda hayırlısı versin. Bu ay olmazsa bende progesteron hormonuna falan baktırmayı düşünüyorum.
ovu testleri hamileysen adete yakın koyulaşıyor canım keşke bir de normal test yapsaydın sanırım çıkacak
Çok affedersin büyük tuvalet yaparken geldi.o kadar ıkınmamaya çalıştım bilmiyorum tuvalete gitmeye korkuyorum evde testim bu akşam yada yarın yolcuyuz bekleyeceğim yarına kadar devamı gelmezse evde Yaparım artık HayırlısıTest falan yapmayi dusunuyo musun ? Sabah kirmizi dedin, azicik gelip durdu mu ? Adet olur gibi miydi ?
Off yanasil korkuyoruz gorecegiz diye. Hic umutla kan vermedim ben. Hep umutsuz hep 0.100 gorecegim diye verdim. Dun 2 yildir cocugu olmayan bi arkadasim vardi, esinde sikinti var. Ilk asilamada hamile kaldigini ogrendim. Dunku umutsuzluguma umut oldu biraz.. Yine de canim sikiliyor.. Artik biraksam ugrasmasam mi diyorum acaba..
Canim sana kotu isaret gibi de olcak ama ben de aylardir senin gibi yapiyordum adete 2 gun kala falan ovu test pozitife yakin koyulasiyor. Hormonsal olarak adetliyken yap resmen kopkoyu cikiyor gorursun. Umarim senin pozitiftir.canım haklısın tüm dediklerin de ben de aynı durumu yaşıyorum şuan. HCg de negatifi görmeye korktuğum için ovu testini yaptım. ' gün önceki lekelenmem için doktora gidicem bugün muhtemelen hcg isteyecek. Elbet bizimde bu haberi alıcak zamanımız var. Umudunu yitirme sana da güzel bir örnek gelmiş önüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?