- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 158
- 43
Ben daha once yasadigim icin ona yoruyorum karsilastiriyorum canim yoksa baska bisey degil :)Yaa nasil hissediliyor hamile ? Benim vucut cok blof yapiyor ben artik inanmiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha once yasadigim icin ona yoruyorum karsilastiriyorum canim yoksa baska bisey degil :)Yaa nasil hissediliyor hamile ? Benim vucut cok blof yapiyor ben artik inanmiyorum :)
yumurtlama dışında da hamiş kalanları duyuyoruz ama ben pek ihtimal vermiyorum.Garip ama onlarin icine doguyor gercekten mesela dr bize yuzde doksan kiz demisti ama esimin icine erkek doguyordu ki kiz cocugu istiyordu ruyasinda da erkek gormustu neyse sonra bi takim problemler bebek alindi rapor geldi erkekmis. Boyle iste canim belli olmaz yani
O nasıl oluyomusyumurtlama dışında da hamiş kalanları duyuyoruz ama ben pek ihtimal vermiyorum.
Belli olmuyor bazen erken bazen gec yumurtlama oluyor ama akinti yada ovulasyon takibi yaptiysan ona birsey diyemem tabii kiyumurtlama dışında da hamiş kalanları duyuyoruz ama ben pek ihtimal vermiyorum.
Yani hesapladigin tarihten farkli bir zamanda yumurtlama ihtimali canim yine yumurtlama olmak zorunda tabiiO nasıl oluyomus
Yani hesapladigin tarihten farkli bir zamanda yumurtlama ihtimali canim yine yumurtlama olmak zorunda tabii
sadece BAT tan 1-2 gece önce ilişki oldu hamile kaldım diyenler var ya onları diyorum. sanal diye sallıyorlar mı acaba?O nasıl oluyomus
yani yumurtlama geç olabilir ama BATa bu kadar yakın olur mu ki?sadece BAT tan 1-2 gece önce ilişki oldu hamile kaldım diyenler var ya onları diyorum. sanal diye sallıyorlar mı acaba?
Benım arkadasım adetının bıttıgı gun hamıle kaldısadece BAT tan 1-2 gece önce ilişki oldu hamile kaldım diyenler var ya onları diyorum. sanal diye sallıyorlar mı acaba?
Evet canım bata 3 gun kala olan ilişki ile gecen ay ben hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu düştüsadece BAT tan 1-2 gece önce ilişki oldu hamile kaldım diyenler var ya onları diyorum. sanal diye sallıyorlar mı acaba?
Yok sallama degil de o tarihte adet donguleri hamile kalmamis olsalar uzayacaktir. Fakat hamilelik oldugundan farkedemiyorlar. Yani gec yumurtlama bu.sadece BAT tan 1-2 gece önce ilişki oldu hamile kaldım diyenler var ya onları diyorum. sanal diye sallıyorlar mı acaba?
25-26 günde bir olanlar adeti uzun sürüyorsa olabilir. zaten regl bitene kadar gelecek aya az kalmış oluyorBenım arkadasım adetının bıttıgı gun hamıle kaldı
Olabiliyor bunlar herkesin sistemi ayni calismaz bu sureyi adet uzunlugu da etkilerBenım arkadasım adetının bıttıgı gun hamıle kaldı
dına üzüldüm canım.düşük sonrası daha çabuk oluyor diyorlar.geç yumurtlama o zaman oEvet canım bata 3 gun kala olan ilişki ile gecen ay ben hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu düştü
Iki kere yumurtlamisim o ay canım Hayırlısı insallh bu ay ıcın canım :) Rabbim herkese tez zamanda versin insallaha
dına üzüldüm canım.düşük sonrası daha çabuk oluyor diyorlar.geç yumurtlama o zaman o
Yok canim bir sey suancharma post: 42353223 .!.:kelebek922 sen naptın canım var mı gelen giden?
Inş 9 ay boyunca hic gelmez canim :)Kızlar bugün bat günüm ama gelmedi