lalsu kimyasal gebelikte adetten ne kadar önce kan testi yaptırdın ve beta kaç çıktı merak ettim birde adet gününe kadar ne kadar sıklıkla tekrarladın testi ve sonuç düşmeyemi başladı öğrebilirmiyim?
canım maşAllah maşAllah nazar değmesin inşAllah 2 gün sonra 2 ye katlanır inşAllahSonucu açıklıyorum 75.77 değer normal gibi meleğim benimle kalır inşallah darısı hepinizin başına canlar geçen aydan sonra çok şükür rabbime
Geçen ay reglimden bigün önce bendede öyle oldu su gibi pembe akıntı beldi bende yerleşmedir diye düşündüm ama sabah baya regli oldum inşaallah seninki yerleşmedirKızlaaaaaaar adetime 2 gün var bugün benden pembe akıntı gelmiş ama sanki nasıl desem su gibi yoğun değil sizce yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi :/
Ayyy canim cok sevindim senin adina. Bebegini saglikla kucagina alirsin inş . Kay ay denediniz de oldu canim . ve neler yaptin bize akil ver :)Sonucu açıklıyorum 75.77 değer normal gibi meleğim benimle kalır inşallah darısı hepinizin başına canlar geçen aydan sonra çok şükür rabbime
Canim Benim adetine kac gun kala test yaptin . belirtilerin neydi . bide neler denedin ayaklarini felan kaldirdi mi bu gibi seyler :)İnşallah inşallah
Her gun ust uste mi denediniz canim benim . gun takibini nasil yaptin yumurtlama gununu yaniCanlar ben ozellikle bişey denemedim sadece günlere dikkat ettim üstüste ara vermeden gün arası vermeden ilişki oldu bide yumurtlama günü geçince ilişkiyi kestik sorun olmasın diye ilişki sonrasida hep sağıma uzandim bacakları toplayarak
İnşallah ya ama adet kanaması yüksek ihtimalGeçen ay reglimden bigün önce bendede öyle oldu su gibi pembe akıntı beldi bende yerleşmedir diye düşündüm ama sabah baya regli oldum inşaallah seninki yerleşmedir
Her gun ust uste mi denediniz canim benim . gun takibini nasil yaptin yumurtlama gununu yani
Onu nasil anladin 14 e denk geldigini. Regl gununden itibaren 14 gun sayip mi basladinAdet gününden 14 gün saydik bu ay benim tam 14 e geldi 10 11 13 14 15 denedik canim
Ben 35 gunde bir adet oluyorum gecen ay regl 9 du bu ay 13 eylul . o zaman yumurtlama gunu felan nasil oluyor . 16sinda gece iliskiye basladik 15/17/19/21/23/25 boyle iliski oldu halada devam etcez taki 13 eylule kadar tutar mi bilmem Allah buyukAdet gününden 14 gün saydik bu ay benim tam 14 e geldi 10 11 13 14 15 denedik canim
Bugun yarin dusunme canim, en gec gunasiri olacak sekilde gir sen :)Kizlar iyi geceler . Akintim var suan hissediyorum . dun iliskiye girdik. Normalde yarin olmasi gerek . bugunde girsek mi
Test yaptın mı canım?Bugun yarin dusunme canim, en gec gunasiri olacak sekilde gir sen :)
Canim artik adet gunune dek yapmamaya karar verdim, bi cikiyo bi cikmiyo moralim bozuluyor cunku.Test yaptın mı canım?
Anladim canim. Hadi hayirlisi kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap tabiki. Az kaldi zaten adet tarihine. Umarim pozitifle sonuçlanır.Canim artik adet gunune dek yapmamaya karar verdim, bi cikiyo bi cikmiyo moralim bozuluyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?