Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
listedeki durumunu hemen güncelle bence ben eminim tüm kalbimle rabbim kucagına almayı nasip edecek sağlıkla sen yeter ki dua etmeyi eksik etme

L lalsu01 Maasallah canim, insallah iyi olur devami da..
Adet tarihin gelmis miydi ? Idrar testini ne zaman yaptin canim ?

Drottine için yazdın sanırım ben henüz test yapmadım bat bekliyorum
En iyisini yapiyosun :) Bu erken gebelik testini gece 2 de yaptim. Uyku girmedi icime cok heyecanlandim. Sonra uyudum 4.5 saat 6.30 da bi idrar daha yaptim normal. Onda cok hafif cizgi cikti. Bu erken gebelik de ancak sabaha belirdi cizgi. Kimyasal falan olabilir diye dusundum durum boyle olunca..

Eklentiler

• image.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 51
27 bat ben 24 de tahlil yaptım çok silikti dunde çok silikti bugün kan tahlili sonucu çok iyi inşallah senin sonuçta öyle olcak canim
Kan 75 ama idrar cok silik oyle mi ? Oyleyse kendimi dertten kurtarip gidip bi kan tahlili vereyim ben. Yarina.

Erken gebelik testlerini kullanmayın bence geçen ay normal testlerde bende hep çıktı erken geb testinde çizgi neredeyse yoktu normal test alın ve iyice kurumasını bekleyin hayalet çizgiler kuruyunca netlesiyo kızlar

Cnm farklı koşullar farklı saatler ve farklı markalar sonucu çok etkiliyor bence bebek seninle

Erken gebelik testlerini kullanmayın bence geçen ay normal testlerde bende hep çıktı erken geb testinde çizgi neredeyse yoktu normal test alın ve iyice kurumasını bekleyin hayalet çizgiler kuruyunca netlesiyo kızlar
Bende kuruyunca netlesen cizgi cikti 2 gundur, aklim karisik ama daha da yapmam idrar, 30 u bat gibi duruyor bakalim.

Sonucu açıklıyorum 75.77 değer normal gibi meleğim benimle kalır inşallah darısı hepinizin başına canlar geçen aydan sonra çok şükür rabbime
Hayırlısı olsun canım sonuna kadar sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın inşallah :) hemen listeyi güncelleyeyim. Bize de dua et olurmu :)

Belirtiler nelerdi canım yumurtlamadan itibaren. ?

Canim benim yumurtlama 14 gozukuyodu ama ayin 10 dan itibaren akintim ve cinsel istek başladı ayin 15 ne kadar ilişki oldu eşimle hep sakalastik bu konuda bu çok rahatlatiyo insanı ayin 20 gibi kasiktan yayılan sağ bacak ağrısı başladı bi de sağ kasıkta hafif kalp atışı gibi hareket hissediyodum şimdi goguslerimin uçları koyulasti birazda ağrı var bu kadar belirti

Hmm anladım canım cok şanslısın kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaldın insallah saglikli ilerler hamileliğin :)
Benimde gecen ay kimyasal oldu suan yumurtlamadan üzerinden 2 gun gecti bugun kasık ağrım var adet Sancısı gibi gun icinde oldu hep .

Canım ben şimdi internetten baktım da yumurtlamanın 12. Günü kanda beta hcg min. 17 max. 119 ortalama 48 miş. Önce kana sonra idrara geçiyor. O yüzden hemen çok net olmayabilir. Ve okuduğum kadarıyla adet tarihi gelmeden yapılıyorsa test mutlaka ilk idrarla yapılmalı. Sabaha bi daha yaparsın. İçini ferah tut.

O adet olacakmis gibi ağrı bende hala var özellikle dikkat ettim o ağrı girdikten ve sonra hafifleyince wc ye gidiyorum ve akıntı gelmiş oluyo birden akıntı agriyla geliyo bende

Tesekkurler canim :) Gidip kan verecegim artik.

O adet olacakmis gibi ağrı bende hala var özellikle dikkat ettim o ağrı girdikten ve sonra hafifleyince wc ye gidiyorum ve akıntı gelmiş oluyo birden akıntı agriyla geliyo bende
lalsu kimyasal gebelikte adetten ne kadar önce kan testi yaptırdın ve beta kaç çıktı merak ettim birde adet gününe kadar ne kadar sıklıkla tekrarladın testi ve sonuç düşmeyemi başladı öğrebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…