Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Sonucu açıklıyorum 75.77 değer normal gibi meleğim benimle kalır inşallah darısı hepinizin başına canlar geçen aydan sonra çok şükür rabbime

Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canım bebeğin. Çok sevindim Darısı bizim başımıza inşallah taze anne:)

Canlar test sonucunu almaya gidiyorum bana dua edermisiniz güzel haberlerde döneyim size inşallah
inşallah canım rabbim kucağını boş bırakmasın kimsenin bol bol saffat suresinin 100.ayetini oku hz. ibrahimin evlat sahibi olmak için okuduğu dua '' rabbi heb li mines salihine( rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip et)'' bu duayı sürekli oku çok iyi gelir.yer gök dua üstüne yüce rabbimin hikmeti gücü herşeye yeter.o ol derse olur.herseyin hayırlısını dile.olmazsada isyan etme hakkında ne hayırlısı ise onu versin rabbim.sonucu bildir mutlaka....

Sağolun canlar şimdi eşime müjdeyi nasıl vereyim sizce ya da bekleyelim mi bu arada bu ay toteme devam tutacak inşallah

Regl için erken değil mi kaç günde bir regl oluyorsun?

canım yazdım yukarı dada görmedin sanırım sat 6 ağustos. Bat 2-3 eylül. Geçen ayda yumurtlamadan sonraki 8. günümde testte pozitifi gördüm. Evet erken ama çıktı. Ama bu ay aynı şeyi yapıp kendimi üzmicem 2 eylülü beklicem. Tabi adet olursam önümüzdeki aya inşallah.

Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canım bebeğin. Çok sevindim Darısı bizim başımıza inşallah taze anne:)
hayırlı olsun canım ben belkerken cevabı sen çoktan yazdıgım bile sana yazdığım duayı mutlaka oku devam et okumaya sürekli rabbim kucagına almayı nasip edene kadar oku inanki çok faydasını göreceksin.kendim olmuş kadar mutlu oldum.lütfen dua et bizim içinde:)

Sağolun canlar şimdi eşime müjdeyi nasıl vereyim sizce ya da bekleyelim mi bu arada bu ay toteme devam tutacak inşallah
Ayy guzel biseyler bul, guzel bir surpriz olsun. Oyle bir topik var canim. Esinize nasil soylediniz mi ne oyle bisry ordan fikir alabilirsin. Ayyy müthiş bisey ya. Allahim korusun sizi.

Ayy guzel biseyler bul, guzel bir surpriz olsun. Oyle bir topik var canim. Esinize nasil soylediniz mi ne oyle bisry ordan fikir alabilirsin. Ayyy müthiş bisey ya. Allahim korusun sizi.
canım eşine nasıl söylersin bilmiyorum ama eşin dışında kimseye hemen söyleme bence allah korusun olumsuz bir durumda çok piskolojini bozarlar dediğim gibi bebek sana tamamen tutunana kadar hatta kucagına alana kadar bol bol günde en az 100 kere saffat suresinin 100.ayetini oku rabbim kucagına almayı nasip edecek bak görürsün.iyi düşün hep kalbini ferah tut ve lütfen ağır iş yapma kendini yorma saga sola uzanma ani hareketler yapma dinlen mümkün olduğunca ve bizim içinde dua et hamilelerin duasuı kabul olurmuş eşinde çok sevinecektir eminim.allah herkese yaşatsın o güzel duyguyu:)

Sizler biliyosunuz bir iki is arkadaşım başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum en azından bayrama kadar sonra ben üzülüyorum Saffat süresinin 100. Ayetinide okucam inşallah çok sağol canim darısı tüm isteyenlere hayirlisiyla

Evet sırayla okuyorum o Yüzden ben sorana kadar sen cvp yazmışsın kusura bakma.cnm stres yok kimyasal gebelik sonrası hamile kalma olasılığı artar inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçireceksin endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…