• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Regl olunca her şeyden tiksinmem normal mi?

UmutsuzKedi

Belki bir gün..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
356
209
53
İstanbul
Belki saçma ama regl oldum mu ben hormonlardan mı bilmem sinirleniyorum aşırı kendimi çok pis hissediyorum hele regl bitimi yastık kılıfıma kadar değişiyorum ne bileyim tiksinti işte rahatsız oluyorum. Benim gibi yaşayan var mı :( yani bu durumu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Polikist var bende ve bi ara 6-7 olmuyordum o zaman çok muylu oluyordum eziyet resmen

Canim regl olmak bir nimet bunu bil.Valla regl olmayan kişileri görünce insAllah uzun sürer adetten kesilmem diyorum.Hormonlarin etkisinde olman normal ,bende gergin olurum.Ama kendini niye pis hissedesin.Günlük temizliğini yaptığın sürece hiç bir şey olmaz.En önce kendine anlat doğanın bir işleyişi olduğunu 💞

Canim regl olmak bir nimet bunu bil.Valla regl olmayan kişileri görünce insAllah uzun sürer adetten kesilmem diyorum.Hormonlarin etkisinde olman normal ,bende gergin olurum.Ama kendini niye pis hissedesin.Günlük temizliğini yaptığın sürece hiç bir şey olmaz.En önce kendine anlat doğanın bir işleyişi olduğunu 💞
Küçükken hep heves ederdim çocukluk işte😭 ağrılı vs her ay yaşamak zor geliyor kabul edemiyorum

Regl döneminde normalden bı tık daha bakımlı olmaya gayret edin o zmn daha mutlu hissedersiniz, bende kan korkarim resmen adetim bitene kadar bı şişe parfümü boşaltırım resmen ya🙄 ben bu kokuyu böyle rahat aliyorsam tenim de eşim de rahatsız olur diye hiç yaklasmam🤦
Bide bı markette pazar da çarşı da adetli kadını hemen anlarım, yanımdan fln geçince hemen bı kan kokusu gelir

Var canim benim bir gun oncesinde sirf bu tiksintiden iştahim kapanir 3-4 gun herseyden tiksinirim

Regl döneminde normalden bı tık daha bakımlı olmaya gayret edin o zmn daha mutlu hissedersiniz, bende kan korkarim resmen adetim bitene kadar bı şişe parfümü boşaltırım resmen ya🙄 ben bu kokuyu böyle rahat aliyorsam tenim de eşim de rahatsız olur diye hiç yaklasmam🤦
Bide bı markette pazar da çarşı da adetli kadını hemen anlarım, yanımdan fln geçince hemen bı kan kokusu gelir
Ben hiç anlamam hijyenime dikkat ediyorum

O bir şey mi ben hamile gibi geziyorum su bile kokuyor midem bulanıyor ama yinede şükür ya olamasaydık o daha ağır kadınlar için

Kendimi pis hissetmek vs değil de , zaten titiz olan bir insan olduğum için hijyenime çok daha önem veriyorum. En geç 1.5- 2 saatte bir değiştiriyorum vs. Anladınız ☺️
o yüzden titiz bir insansanız (ki öylesiniz anlattığınıza göre) normal.
ki o dönemde temizliğimize daha dikkat etmemiz gerekiyor zaten. Pis olmak anormal olan bence, sizinki değil.

Ben tiksinmiyorum ama kendimi cirkin hissediyorum regl zamanlari, yuzunde bir iki sicilce cikar mutlaka regl yuzunden belki de o yuzden.

K Kendinisevenbirii
Bu arada şimdiye kadar oyle girdigim ortamda regl kokusu filan almadim regl olduklarini soylemeseler anlamam genelde, sadece pedini uzun sure degistirmemiş pis kişiler o şekilde kokuyor herkes degil.

Ben tiksinmiyorum ama kendimi cirkin hissediyorum regl zamanlari, yuzunde bir iki sicilce cikar mutlaka regl yuzunden belki de o yuzden.

K Kendinisevenbirii
Bu arada şimdiye kadar oyle girdigim ortamda regl kokusu filan almadim regl olduklarini soylemeseler anlamam genelde, sadece pedini uzun sure degistirmemiş pis kişiler o şekilde kokuyor herkes degil.
Öyle değil canım eli kolu yüzü vs yani teninde kan kokusu alırım kişinin

Ben de öyleyim, üstelik normalde iştahlı bir insanım ve adetken çoğu sevdiğim yemekten tiksinirim. Aç gezerim falan.

Öyle değil canım eli kolu yüzü vs yani teninde kan kokusu alırım kişinin

Tanimadigin insanlarin elini kolunu, yuzunu tutup koklamiyorsundur sonucta, yanindan gecerken o koku yayiliyorsa pedini basbaya uzun sure bekletmiştir, ustune başina sinmiştir kokusu da.

Pedini sık degistirdiginden emin ol bence, regl donemi insanin teni kan kokmaz cunku. Yerinde olsam bir doktora danisirdim. Koku hassasiyetim iyidir regl oldugunu bildigim ama kokmayan insanlar cok var, kendimde de oyle bir koku hiç duymadim. Hatta eşime sordum bende oyle bir koku aldin mi diye 😁 alsa soylerdi eminim.

Yav millet reglken ilişkiye giriyor sen kendimden rahatsız oluyorum çarşafları değiştiriyorum diyorsun valla ortalık bi domestos bi yumuşatıcı koktu tebrik ederim:KK45:
Onlardaki de biraz fazla genişlik sanki, bilemedim. 🤔

Back