En garanti yol doktora gidip doğum kontrol hapı kullanman. Benim de adet düğüne denk geliyordu öyle yaptım, düğünü atlattım çok şükür ama sonraki gün lekelenmeler başlayınca bıraktım ilacı. 1 sefer ilaç kullanmaktan bişey olmazMerhaba hanımlar 6 - 7 nisanda kısmetse düğünüm var. Fakat ben 6 nisanda regl olacağım. 28 yaşındayım bu yaşıma kadar düzensiz olurdum son 8 aydır 6 sında oluyorum. Geciktirmek istiyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum nasil bir etki bırakır o gün şişkinlik ağrı yan etki yapar mi bilemiyorum.
Doğal yöntemlerden denenmiş sonuçlanmış şeyler var mı? Tacın okudum mesela son hafta tarcın li şu icecegim
Benimde ayni sekildeydi kina dugun ve balayinin bikac gununu kurtarmak icin bi ilac kullandim istersen ozelden adini.yazarım. kullanirken hicbisey hissetmedim. Aklimda bile yoktu. Birakinca 2 gun icinde felan adet oldum azicik agrim oldu o kadar. Eczaneden isteyince veriyolar.Merhaba hanımlar 6 - 7 nisanda kısmetse düğünüm var. Fakat ben 6 nisanda regl olacağım. 28 yaşındayım bu yaşıma kadar düzensiz olurdum son 8 aydır 6 sında oluyorum. Geciktirmek istiyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum nasil bir etki bırakır o gün şişkinlik ağrı yan etki yapar mi bilemiyorum.
Doğal yöntemlerden denenmiş sonuçlanmış şeyler var mı? Tacın okudum mesela son hafta tarcın li şu icecegim
Geciktirme sonradan hastalık olur sende bırak gününde gelsinMerhaba hanımlar 6 - 7 nisanda kısmetse düğünüm var. Fakat ben 6 nisanda regl olacağım. 28 yaşındayım bu yaşıma kadar düzensiz olurdum son 8 aydır 6 sında oluyorum. Geciktirmek istiyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum nasil bir etki bırakır o gün şişkinlik ağrı yan etki yapar mi bilemiyorum.
Merhaba hanımlar 6 - 7 nisanda kısmetse düğünüm var. Fakat ben 6 nisanda regl olacağım. 28 yaşındayım bu yaşıma kadar düzensiz olurdum son 8 aydır 6 sında oluyorum. Geciktirmek istiyorum ama ilaç kullanmak istemiyorum nasil bir etki bırakır o gün şişkinlik ağrı yan etki yapar mi bilemiyorum.
Canim o ilacla dogum kontrol arasinda cok fark yokki. Bence onu içme hic inan ben hic bi belirtisini yasamadim geciktiricinin.Teşekkür ederim. Geciktirici içmek ters geliyor bana alerjen Bi bunyem var güvenemiyorum. Doğum kontrol de regl gününde icseydim yine 28 günde olacaktı bi şey değişmeyecekti. Şimdi içmeye başlasam olmaz mı yaaaaaa