• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Migreni

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.216
423
Kızlar bir çaresi var mı bu durumun ? 30 yaşından sonra hayatıma dahil oldu bu regl migreni. Dayanamıyorum, kendimi parçalayacak duruma geldim. Her ay döngümden 2-3 gün önce başlayıp tam 1 haftamı rezil ediyor, baş edemediğim bir ağrı yaşıyorum hiçbirşey de etki etmiyor. Doktorada gittim; tedavisinin olmadığını hormonal değişikliklere bazı vücutların migren şeklinde cevap verdiğini söyledi. Ne olur yaşayan, bitkisel birşeyle falan çözüm bulan varmı. Sabahtan beri sürekli ağlıyorum, yataktan çıkamadım. :KK43:

Bana da bir tek majezik fayda ediyor ama alir almaz karanlik bir yerde min. Yarim saat Yatmam gerek uyuyamasam da yatmam gerek ayakta gezersem hic fayda etmiyor enteresan bir sekilde ..uyudugumda daha cabuk etki ediyor yoksa hayat bana da zehir oluyor her ay min. 2 kez yasarim bu durumu..
Ama agri kesicilerden hangisinin size iyi geldiğini sizin bulmaniz gerek ablama falden flash iyi gelir annneme apranax komşuma arveles bana onlar fayda etmez majezik .. bunlar agir agri kesiciler, hafif olan parol minoset fayda etmiyorsa bunlardan deneyin dicem de simdi bunlar bilindik agri kesiciler insallah isim yazmam sorun olmaz.. drunuza danisin ona gore deneyerek bulun bence...

Auralı migrenim ve adet migrenim de var, dediğiniz gibi ölmüyorum ama sürünüyorum her ay 😔çok çok geçmiş olsun ben Avmigren ve şade kahve ile hafifletmeye çalışıyorum son noktada da acile koşuyorum 😔

Bana da bir tek majezik fayda ediyor ama alir almaz karanlik bir yerde min. Yarim saat Yatmam gerek uyuyamasam da yatmam gerek ayakta gezersem hic fayda etmiyor enteresan bir sekilde ..uyudugumda daha cabuk etki ediyor yoksa hayat bana da zehir oluyor her ay min. 2 kez yasarim bu durumu..
Ama agri kesicilerden hangisinin size iyi geldiğini sizin bulmaniz gerek ablama falden flash iyi gelir annneme apranax komşuma arveles bana onlar fayda etmez majezik .. bunlar agir agri kesiciler, hafif olan parol minoset fayda etmiyorsa bunlardan deneyin dicem de simdi bunlar bilindik agri kesiciler insallah isim yazmam sorun olmaz.. drunuza danisin ona gore deneyerek bulun bence...
Hepsini denedim hiçbiri fayda etmiyor ki :(((

Hiç bir ilaç geçirmiyor; çok az hafifletiyor sadece. Geçen ay eşim eczacıya danışmış ağır bir migren ilacı vermiş; korktum onu da içemedim.
Bazı doktorlar botoks yaptırmanın bu illete iyi geldiğini savunuyor. Ablam yıllardır çeker, hacamat deniyor şu anda bir tık fayda sağlamış durumda, aklınızda bulunsun

Auralı migrenim ve adet migrenim de var, dediğiniz gibi ölmüyorum ama sürünüyorum her ay 😔çok çok geçmiş olsun ben Avmigren ve şade kahve ile hafifletmeye çalışıyorum son noktada da acile koşuyorum 😔
Acile koşulacak bir ortamımızda yokki ne olur bir çözüm bulsak; kafa nakli yaptırmak istiyorum. Saatlerdir bağıra bağıra ağlıyorum. Majezik duo içtim, geçen ay biraz hafifletmişti şimdi o da fayda etmedi.

ay,felaket bir şey.Her ay canımdan beziyorum,ama hala bır caresını bulamadım.Magnezyum aldım o ay olmadım ama ılaca devam etmedım.dr a bir daha gidemedim.Bana ağrı kesici kar etmıyor.

başladığını anladığın anda ilacı içtin içtin..
2 gündür kafamda buz torbasıyla uyuyorum. bitkisel çözümü varsa alırım bir dal..
migren stop diye bir ilaç var onu deneyin..
kendinize hangi ilacın iyi geldiğini deneme yanılma ile bulacaksınız..

Bazı doktorlar botoks yaptırmanın bu illete iyi geldiğini savunuyor. Ablam yıllardır çeker, hacamat deniyor şu anda bir tık fayda sağlamış durumda, aklınızda bulunsun
Hacamatı da steril bulmuyorum ben, aslında karşı değilim ama... Hastanelerde de yapan doktorlar varmış hacamatı. Ama bu 1 yıl içinde covid-19 muhabbetinden sonra cesaret edememki

Gluten diyeti yapmayı dener misiniz?
Her migren diyene söylüyorum, benim migrenim tamamen buğday ürünleri nedeniyleymiş.
Azaltmak bile migrenimin bitmesine yetti.
Şimdi eskisi gibi yiyorum, migren, egzamam, geniz akıntısı hepsi tekrar başladı.
Belki sizinki de glutenden tetikleniyordur.

O zaman acile gidip igne yaptiracaksiniz her ay eger cok agir seyrediyorsa cekilecek gibi degilse mecbur.. yani bas agrisini bilirim hic bir seye benzemiyor Allah şifa versin
Amin, allah razı olsun. Acile bu dönemde gidememki, istifra ettiriyor bana. Ama ağrıdan birşey yiyemediğim içinde o da fayda etmiyor. Mideni bulandıra bulandıra ağrır... Rabbim düşmana bile yaşatmasın.

Hacamatı da steril bulmuyorum ben, aslında karşı değilim ama... Hastanelerde de yapan doktorlar varmış hacamatı. Ama bu 1 yıl içinde covid-19 muhabbetinden sonra cesaret edememki
Virüs konusunda haklısınız evet de hastane ortamında normal zamanda düşünebilirsiniz ya çünkü biliyorum ki çok dehşet bir ağrı Allah kolaylık versin, çözüm için deneyebilirsiniz

Ostrojen yukseldigi icin oluyor,baslamadan daha dolarex iciyordum ,4 saatte bir 1-2 gunde toplardi,su an hamile oldugum icin yok tabi :))

Kızlar bir çaresi var mı bu durumun ? 30 yaşından sonra hayatıma dahil oldu bu regl migreni. Dayanamıyorum, kendimi parçalayacak duruma geldim. Her ay döngümden 2-3 gün önce başlayıp tam 1 haftamı rezil ediyor, baş edemediğim bir ağrı yaşıyorum hiçbirşey de etki etmiyor. Doktorada gittim; tedavisinin olmadığını hormonal değişikliklere bazı vücutların migren şeklinde cevap verdiğini söyledi. Ne olur yaşayan, bitkisel birşeyle falan çözüm bulan varmı. Sabahtan beri sürekli ağlıyorum, yataktan çıkamadım. :KK43:
Merhaba geçmiş olsun bende böyle dayanamadığım regl migren ağrımı sosyal medyadan duyurup çözüm aradım bi arkadaşım migren taşını söyledi eczaneden gittim buldum aldım başladığı anda sürüyorum şakaklara enseye bana iyi geliyo ama bu dönemde çok hareket bazı kokularda tetikliyo dikkat ediyorum dilerseniz taşın resmini atarım tekrar Allah şifa versin

Back