• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl iken vajinal muayne

hipokrat

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
250
9
13
Kızlar lütfen bilenler yazabilir mi
Adetsiz vajinal muayeneye girdim 2 defa yumurta sayımı ve takibi için
Adetliyken gözüken yumurta ile adetsizken bakılan yumurtalar aynımı kızlar adetsizken sayılan yumurta ne oluyor adetliyken bakılan ne oluyor AMH için soruyorum bilmiyorum …

Kızlar lütfen bilenler yazabilir mi
Adetsiz vajinal muayeneye girdim 2 defa yumurta sayımı ve takibi için
Adetliyken gözüken yumurta ile adetsizken bakılan yumurtalar aynımı kızlar adetsizken sayılan yumurta ne oluyor adetliyken bakılan ne oluyor AMH için soruyorum bilmiyorum …
Amh icin kandan bakilir yumurtaya bakilmaz. Birde yumurta takibinde olusmus yumurtayi gorursunuz oysaki potansiyele bakilir amhda. Yani belki bu ay 3 yumurta olusur ama amh seviyeniz iyidir risk yoktur menopoz gibi vs.

Amh icin kandan bakilir yumurtaya bakilmaz. Birde yumurta takibinde olusmus yumurtayi gorursunuz oysaki potansiyele bakilir amhda. Yani belki bu ay 3 yumurta olusur ama amh seviyeniz iyidir risk yoktur menopoz gibi vs.
AMH değerine Altan bakılarak yumurta sayılarak bakmayı daha doğru kabul ediyorlar kandan önemli olan gördüğünüz diyor her doktor ama

Amh icin kandan bakilir yumurtaya bakilmaz. Birde yumurta takibinde olusmus yumurtayi gorursunuz oysaki potansiyele bakilir amhda. Yani belki bu ay 3 yumurta olusur ama amh seviyeniz iyidir risk yoktur menopoz gibi

Şimdi benim yumurta takibinde vajinal olarak bakıldım 17,,,18 civarı sayılıyor iki ay üst üste bu durumda AMH 0,8 çıkmıştı doktor 17,18 görünce birdaha istedi 2 ye çok yakın çıktı O yüzden sormak istedim

Yani ozaman benim 17,18 yumurtam mı oluşuyor her ay iki ay üst üste böyle görüldü

Yumurta sayısı adetli adetsiz farketmez, yaşla birlikte azalır veya genetik olarak azalmaya meyilli ise azalır. Doğduğumuzda bir yumurta rezervi ile doğarız ve menapoza girine kadar o rezervi kullanırız.

Yani ozaman benim 17,18 yumurtam mı oluşuyor her ay iki ay üst üste böyle görüldü
Ben ilk defa duydum vajinal bakildigini . Benim hic yumurtam olusmazdi amh degerim cok cok iyiydi. Bundan yola cikarak tedavi uygulandi.. bu arada takviyesizmi 17 18 yumurta olustu

Back
X