Ayy inşallah kafayı yedim şu 5 dakikadır. Bu ay son denememizde eşim gitti Hakkari'ye olursa çok güzel süpriz olacakAyy ben gördüm var gibi
Ya inşallah vardır inşallahAyy inşallah kafayı yedim şu 5 dakikadır. Bu ay son denememizde eşim gitti Hakkari'ye olursa çok güzel süpriz olacak
Birazdan gidip alacağımYa inşallah vardır inşallahben de adete altı gün önce falan öğrenmiştim erken gebelik testiyle. Erken gebelik testi al bir tane daha belirgin çıkar bence
İlk ve tek test bu, biraz önce yaptım LH ve HCG testlerini LH çift çizgi olunca aynı numuneyle HCG testide yaptımTestin son halini atabilir misin
Konuyu yanlış anlamışım kusura bakma lütfen, şimdi tekrar çektim çizgi kaybolmuşTestin son halini atabilir misin
22 23 hazirandaYumurtlamayi n zaman gördünüz.
Tek çizgiye düşünce hayal kırıklığı yaşadım yarın değil yarından sonra yapacağım aldım canımCanım erken gebelik testi aldın mı? Yarın ilk idrarla yap
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?Tek çizgiye düşünce hayal kırıklığı yaşadım yarın değil yarından sonra yapacağım aldım canım
Canım çatlamışsa değerlendir.Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?
Dün değerlendirdik bakalım hayırlısıCanım çatlamışsa değerlendir.
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün arasında ağrı giriyor hafifce sizce gebelik olabilir mi?Ya inşallah vardır inşallahben de adete altı gün önce falan öğrenmiştim erken gebelik testiyle. Erken gebelik testi al bir tane daha belirgin çıkar bence
Cnm bende yumurtlama takibi yapıyorum ilk oğluma test sayesinde oldu şuan denemedeyim yumurtlama testinde öğrendim sonra hamilelik testi yaptım şuan sende hamilelik Yok bende yapıyorum boş çıkıyor kaç gün geçti ben geç döllenmeden şüpheleniyorum yumurtlamadan kaç gün gectiKonuyu yanlış anlamışım kusura bakma lütfen, şimdi tekrar çektim çizgi kaybolmuş
Hamilesin tatlım doktora gitin miCanım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün arasında ağrı giriyor hafifce sizce gebelik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?