- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 26
Maalesef ondan iki üç gün sonra regli oldum ve bir bçuk senedir hamile kalamıyorumHamilesin tatlım doktora gitin mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ondan iki üç gün sonra regli oldum ve bir bçuk senedir hamile kalamıyorumHamilesin tatlım doktora gitin mi
Ovulasyon testini denedin mi hiçMaalesef ondan iki üç gün sonra regli oldum ve bir bçuk senedir hamile kalamıyorumşuanda 11 gündür göğüs hassasiyetim var arada bir gelen kasık krampları ve iki gün önce 3 gün süren baş ağrısı
![]()
bendeMaalesef ondan iki üç gün sonra regli oldum ve bir bçuk senedir hamile kalamıyorumşuanda 11 gündür göğüs hassasiyetim var arada bir gelen kasık krampları ve iki gün önce 3 gün süren baş ağrısı
![]()
Bende beklemedeyim adetin geçti mi
Adetlerim çok düzensiz şuanda takvime göre 9 gün var bi türlü anlam veremedim inankiBende beklemedeyim adetin geçti mi
İlk zamanlar denedim ama olmayınca bıraktım bendeOvulasyon testini denedin mi hiç
Benim ilk oğlum ovulasyon testi sayesinde oldu şuan baştan hamile kalmak istiyorum 5 gün geçti bakalım artıkİlk zamanlar denedim ama olmayınca bıraktım bende
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka bildir canım ❤Benim ilk oğlum ovulasyon testi sayesinde oldu şuan baştan hamile kalmak istiyorum 5 gün geçti bakalım artık
İnşallah haber ederim 2 gündür geçmeyen baş ağrısı var hayırlısı olsun bakalımHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz mutlaka bildir canım ❤![]()
Bende yaşadım onu hala göğüslerim şiş ama negatifti regliyi bkliyorum bakalımİnşallah haber ederim 2 gündür geçmeyen baş ağrısı var hayırlısı olsun bakalım
Kaç gün geçti cnm adetinBende yaşadım onu hala göğüslerim şiş ama negatifti regliyi bkliyorum bakalım
Benim adetim çok düzensiz canım dün adet oldum geçen ay 32 günde ondan önceki ay 37 bu ay ise döngüm 27 gün sürdü çok karıştı kafam adetimi öncelikle düzene sokmam gerekiyorKaç gün geçti cnm adetin
Benimde 11 gün geçti anlamadım ilk kez bu kadar surmemistiBenim adetim çok düzensiz canım dün adet oldum geçen ay 32 günde ondan önceki ay 37 bu ay ise döngüm 27 gün sürdü çok karıştı kafam adetimi öncelikle düzene sokmam gerekiyor