İnşallah dediğiniz gibidir ya1 haftadır kendimi yedim bitirdim. yüzümde sivilceler çıkıyor.. bir de benim vertigom var. stress yaptıgımda baş dönmesi oluyor.. belki ondandır diyorum ama yine içimde hep bir korku :'(
zaten nişanlınmış keske olmasaymış caNIM neyse fazla kafana takma hasta olursun sonra delik olsa belli olurdu
Onu yapmaya cesaret edemiyorumhem bugünler benim yumurtlama dönemim .. belki de yumurtlama döneminde olduğum için kasık ağrısı falan yaşıyorum diyorum:/
Bence gereksiz korku yaratiyosun arkadasin sen, Adet dongun kac gun senin ?
canim ya cok acik olacak ama iliskiden sonra ayagi filan kalktiginda akinti oldumu yani biseyler ciktimi
30 gün civarlarında..
30-14=16
15,16. gunlerde yumurtlaman oluyor yani tam 30 gunse ona gore hesapla ne zaman iliskiye girdignizi biliyosan eger
anladim ama bence degilsindir...:26:Canım evet çıktı ama o benden gelen birşeydi diye düşünüyorum .. her zaman oluyor çünkü o
ilişkiye ayın 22sinde girdim yumurtlama dönemimde değildim(
anladim ama bence degilsindir...:26:
Sakin ol bu kadar korkmana gerek yok hamile degilsin kesinlikler cunki hamile olmak icin ovulasyon gununde iliskiye girmen gerekiyor. Kafandan at kotu dusunceleri ve bidahada iliskiye girme sakin evlenmeden.
Atabilsem keşke kötü düşüncelerii .. zaten sütten ağzı yanan hesabı oldum şimdiyakında psikologa falan da gidebilirim yani çok takıntılı oldum
boyle stres yaparsan reglinde gecikir stres beyini cok etkiliyo inan ki. Dugun tarihiniz bellimi ? Yarin git bi test al,hamile kalmak icin ben 8 aydir ugrasiyorum bi kalabilsem
Bu sene değil de diğer sene diye düşünüyoruz.. Ya test alıp bakmaya cesaretim olsa....
Hmm Bayada varmis dugune, yarin al bak negatif cikacagi kesin ama hamile olsan bile napicaksin ki aldiramazsin kiyamazsin bi canaki degilsin buyuk ihtimal
Arkadaşım da değilsindir diyor.. ama onun da başının etini yedim artık.. bende son çareyi burda sizinle paylaşmakta buldum
korundugunuz halde boyle korkmussunda korunmasaniz napicaktin heralde kalbine inerdi :) Degilsin degilsin korkma dedigim gibi hamile kalmak oyle basit degil kisiden kisiye degisir ama regl olmussun bide korkman gereksiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?