• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl günüm gecikti

İnşallah :) ama başım feci şekilde dönüyor kaç gündür bayılcam sanki :/

Tansiyonun dusmustur belki bisey yememissindir korkudan :) Normaldir o olabilir bas donmesi illaki hamilelikten olmaz benimde dondu mesela dun kapida esimi yolcu etmeyi bekliyordum 2-3 sn icinde kendimi yerde buldum :))

Ayıp yazık günah ya bu kadar insanla dalga geçmeye utanmıyor musun? zekan yetseydi zaten farklı bir profil açar onla işletirdin bizleri zekan yetmiyorsa işletme daha sen kaç gün önce 10 aylık evliyim kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz diye konu açmadın mı bu kadar insan da yazık sana akıl vermeye çalışıyor !

Ayıp yazık günah ya bu kadar insanla dalga geçmeye utanmıyor musun? zekan yetseydi zaten farklı bir profil açar onla işletirdin bizleri zekan yetmiyorsa işletme daha sen kaç gün önce 10 aylık evliyim kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz diye konu açmadın mı bu kadar insan da yazık sana akıl vermeye çalışıyor !

:53::53::53::53::53::53::53:gercek mi :53::53::53::53::53::53:

kiz bizim yardimci olmaya calistigimiz kisi konu sahibi degil senin bahsettigin seyi konu sahibi acmis bu baskasinin konusu bizim yorum yaptigimiz kizcagiz baskasi :9:

ya bu konuyu açan ahkeşkem ama arkadaşın biri araya atlamış nişanlımla ilişkiye girdik diye sanırım onla karıştı peki ahkeşkem sen neden korkuyorsun zaten evlisin :S

nişanlıyım diyen arkadaşmı ondanmı bahsediyorsun

Yaaa ne kayınvalıdesı ne alakaa ben bugun açtım bu hesabı... sadece yardım almak ıcın actım :S oyle bır konu acmıs olamam.. zateen daha konu nasıl acılır onu bıle bılmedıgım ıcın bu konuya mesaj yazdım :S

amannnnnnn tez canlıyım celallendim bir an nevrim dndü dün de fake bi konu açılmıştı dedim bu da mı acep :52: meğersem karıştırdım ::1:
kiz karistirdin ortaligi :9::9:sende haklisin o kadar cok fake hesap var kime inanalim simdi,
aslinda ben yeni uye ve ilk konusu cinsellik olan konuya pek itibar etmem ama nedense,
bu kizcagiza yardim edesim geldi:44:
:60::60::60: ben de gercek sandim profilden actigi konulara baktim hemen

bende bide diyorum kendi kendime nasil yedim ben bu fake konuyu :27::27:

kiz karistirdin ortaligi :9::9:sende haklisin o kadar cok fake hesap var kime inanalim simdi,
aslinda ben yeni uye ve ilk konusu cinsellik olan konuya pek itibar etmem ama nedense,
bu kizcagiza yardim edesim geldi:44:

bende bide diyorum kendi kendime nasil yedim ben bu fake konuyu :27::27:

Ya ben gerçeğim fake falan değilim inanın bana zaten yeteri kadar korkular içerisindeyim öyle birşey yapacak halde değilim :(

Ya ben gerçeğim fake falan değilim inanın bana zaten yeteri kadar korkular içerisindeyim öyle birşey yapacak halde değilim :(

canimm sana fake demiyorum mesela dedim yani,
dedigim gibi normalde yeni uyeliklere inanmam pek ama sana yardim etmeye calisiyorum yani,
korkma artik...

ya bende bu konu hakkında bi soru sormuştum burdaki insanlar çok iyiler yargılamadan içini raahatlatmaya çalışıyorlar tabi bazıları hariç senin yaşadığın korkuların hepsini bende yaşadım ve halada kurtulabilmiş değilim pişmanlığınıda gerçekten çok iyi anlayabiliyorum okadar şey yaptım okadar çok yere sordum ama hala önümde kağıtlar internetten tek tek araştırıyorum okadar çok şey varki üstüne görme geç döllenme dış gebelik insan neyi düşünceni şaşırıor çok kötü bi durum ve bende hala o durumdayım =( psklojim bozuldu bende pskolokluk olcam kadınların yapısı nekadar zor yaaa

Back