İnşallah :) ama başım feci şekilde dönüyor kaç gündür bayılcam sanki :/
biz çatlıyoruz bebek diye olmuyor öyle kolay olsa oooooooooooo milletin 3er 5er bebeği olurdu. hem adet görmüşsün üstüne görme denilen şey adet gibi değildir 3-5 gün sürmezz
Tansiyonun dusmustur belki bisey yememissindir korkudan :) Normaldir o olabilir bas donmesi illaki hamilelikten olmaz benimde dondu mesela dun kapida esimi yolcu etmeyi bekliyordum 2-3 sn icinde kendimi yerde buldum :))
Geçmiş olsun.. aslında dietteyim ben şu an ama gayet sağlıklı bir diet yapıyorum bol proteinli ..
Ayıp yazık günah ya bu kadar insanla dalga geçmeye utanmıyor musun? zekan yetseydi zaten farklı bir profil açar onla işletirdin bizleri zekan yetmiyorsa işletme daha sen kaç gün önce 10 aylık evliyim kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz diye konu açmadın mı bu kadar insan da yazık sana akıl vermeye çalışıyor !
Ayıp yazık günah ya bu kadar insanla dalga geçmeye utanmıyor musun? zekan yetseydi zaten farklı bir profil açar onla işletirdin bizleri zekan yetmiyorsa işletme daha sen kaç gün önce 10 aylık evliyim kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz diye konu açmadın mı bu kadar insan da yazık sana akıl vermeye çalışıyor !
kiz bizim yardimci olmaya calistigimiz kisi konu sahibi degil senin bahsettigin seyi konu sahibi acmis bu baskasinin konusu bizim yorum yaptigimiz kizcagiz baskasi
Yaaa ne kayınvalıdesı ne alakaa ben bugun açtım bu hesabı... sadece yardım almak ıcın actım :S oyle bır konu acmıs olamam.. zateen daha konu nasıl acılır onu bıle bılmedıgım ıcın bu konuya mesaj yazdım :S
Canim karismis konu sahibi sanmis arkadas seni
kiz karistirdin ortaligiamannnnnnn tez canlıyım celallendim bir an nevrim dndü dün de fake bi konu açılmıştı dedim bu da mı acepmeğersem karıştırdım :
ben de gercek sandim profilden actigi konulara baktim hemen
kiz karistirdin ortaligisende haklisin o kadar cok fake hesap var kime inanalim simdi,
aslinda ben yeni uye ve ilk konusu cinsellik olan konuya pek itibar etmem ama nedense,
bu kizcagiza yardim edesim geldi:44:
bende bide diyorum kendi kendime nasil yedim ben bu fake konuyu
Ya ben gerçeğim fake falan değilim inanın bana zaten yeteri kadar korkular içerisindeyim öyle birşey yapacak halde değilim
Ya ben gerçeğim fake falan değilim inanın bana zaten yeteri kadar korkular içerisindeyim öyle birşey yapacak halde değilim
Sen hala korkuyo musun :) Nisanlinla konustun mu peki bu konuyu korkularini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?