Regl günüm gecikti

İnşallah dediğiniz gibidir ya :( 1 haftadır kendimi yedim bitirdim. yüzümde sivilceler çıkıyor.. bir de benim vertigom var. stress yaptıgımda baş dönmesi oluyor.. belki ondandır diyorum ama yine içimde hep bir korku :'(

Bence gereksiz korku yaratiyosun arkadasin sen, Adet dongun kac gun senin ?

Onu yapmaya cesaret edemiyorum :( hem bugünler benim yumurtlama dönemim .. belki de yumurtlama döneminde olduğum için kasık ağrısı falan yaşıyorum diyorum:/

canim ya cok acik olacak ama iliskiden sonra ayagi filan kalktiginda akinti oldumu yani biseyler ciktimi :17::17:

Sakin ol bu kadar korkmana gerek yok hamile degilsin kesinlikler cunki hamile olmak icin ovulasyon gununde iliskiye girmen gerekiyor. Kafandan at kotu dusunceleri ve bidahada iliskiye girme sakin evlenmeden.

Atabilsem keşke kötü düşüncelerii .. zaten sütten ağzı yanan hesabı oldum şimdi :( yakında psikologa falan da gidebilirim yani çok takıntılı oldum :(

tiviticim 10 dk da bi msj atabiliyorum o yuzden atamadim ozelden :) Tmm esim yapar anca ben pek anlamam ona dicem detayli bilgiyi alinca

Son düzenleme:
Atabilsem keşke kötü düşüncelerii .. zaten sütten ağzı yanan hesabı oldum şimdi :( yakında psikologa falan da gidebilirim yani çok takıntılı oldum :(

boyle stres yaparsan reglinde gecikir stres beyini cok etkiliyo inan ki. Dugun tarihiniz bellimi ? Yarin git bi test al,hamile kalmak icin ben 8 aydir ugrasiyorum bi kalabilsem :(

Arkadaşım da değilsindir diyor.. ama onun da başının etini yedim artık.. bende son çareyi burda sizinle paylaşmakta buldum :(

korundugunuz halde boyle korkmussunda korunmasaniz napicaktin heralde kalbine inerdi :) Degilsin degilsin korkma dedigim gibi hamile kalmak oyle basit degil kisiden kisiye degisir ama regl olmussun bide korkman gereksiz bence

biz çatlıyoruz bebek diye olmuyor öyle kolay olsa oooooooooooo milletin 3er 5er bebeği olurdu. hem adet görmüşsün üstüne görme denilen şey adet gibi değildir 3-5 gün sürmezz

bundan sonra dikkat et,bunda hamile kalmadin ama bir dahakine kalabilirsin,
keske herseyi zamaninda yasasaydiniz...

Back