• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl günüm gecikti

evet konuştum o da korkuyo ama test yaptırmakta ısrarlı ama ben hamıle kalmış ıhtımalını dusunmekten bıle korktugum ıcın test yapmaktan da korkuyorm :/( ya yakındır ben delircem :D

E sende bi test yaptirsana canim ne korkuyosun sonucu ogrenki kurtul su stresten yarin yap bizede soyle sonucu rahatla artik :)

ya bende bu konu hakkında bi soru sormuştum burdaki insanlar çok iyiler yargılamadan içini raahatlatmaya çalışıyorlar tabi bazıları hariç senin yaşadığın korkuların hepsini bende yaşadım ve halada kurtulabilmiş değilim pişmanlığınıda gerçekten çok iyi anlayabiliyorum okadar şey yaptım okadar çok yere sordum ama hala önümde kağıtlar internetten tek tek araştırıyorum okadar çok şey varki üstüne görme geç döllenme dış gebelik insan neyi düşünceni şaşırıor çok kötü bi durum ve bende hala o durumdayım =( psklojim bozuldu bende pskolokluk olcam kadınların yapısı nekadar zor yaaa

peki sonuç ne oldu ??? hamile oldunmu ???? yoksa halen daha bilmiyormusun :( :???

Çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı sayenizde.. ben size yazcam yine eğer adetim gelirse.. yazmassam da anlayın ki ben intihar ettim falan o derece :(

ALLAH KORUSUN canim sacmalama dusunme oyle seyler,gunah oldugunu biliyorsun...

varsa dugunu erken tarihe alirsiniz yaslariniz kac merak ettim:26:

Ya intihar çok saçmalık.. hep öyle düşünmüşümdür bu yaşıma kadar ama şimdi nasıl oluyor da intihar düşünüyorum bilmiyorum.. baş dönmelerim stressden mi acaba :(

Su hamileligi kafandan bi at once sen. Sen hamile degilsin hamile olamazsinn. Strestendir tabiki korkuyosun bide

peki sonuç ne oldu ??? hamile oldunmu ???? yoksa halen daha bilmiyormusun :( :???

ya ben sizin gibi yaşamadım aslında ama yinede çok korktum senin gibi 5 gün sonra regl oldum normal günümde sonraki reglim çok garip oldu doktora gittim artık korkunun ecele faydası yok hesabı ama tabi doktora diyemedim öyle bişeyi adet düzensizliği dedim ultrason ve kan tahlllerime baktı total hcg 0,3 çıktı bu gebelik yok demek sanırım kan degerlerin normal dedi yanındada eksi işareti vardı ama tabi 4 hafta kan testi için yeterlimi falan hala birsürü soru var aklımda ya aldım bütün sonuçları önüme herşeyii araştırıyorumm =(

ya ben sizin gibi yaşamadım aslında ama yinede çok korktum senin gibi 5 gün sonra regl oldum normal günümde sonraki reglim çok garip oldu doktora gittim artık korkunun ecele faydası yok hesabı ama tabi doktora diyemedim öyle bişeyi adet düzensizliği dedim ultrason ve kan tahlllerime baktı total hcg 0,3 çıktı bu gebelik yok demek sanırım kan degerlerin normal dedi yanındada eksi işareti vardı ama tabi 4 hafta kan testi için yeterlimi falan hala birsürü soru var aklımda ya aldım bütün sonuçları önüme herşeyii araştırıyorumm =(

Biz prezervatif ile korunmuştuk. sizin nasıl oldu da korkuyorsun?

dedimya bzim siz gibi ilişki olmadı yine gülcekler bana hala düüşündüğüm için ama hem piişmanlık hem korku düşünmemek elde değil yani :s bizde iç çmaşrlrmız vardı sürtnme denen şeyden yaşadık işte.korunma falan yok bukadardı yaşadıklarımız ama o olaydan 5 gün sonra yani normal günümde adet oldum olaydan sonraki 2. adetimde çok garip şeyler olunca çok korktum bide ben hap kullanıyorum onun yan etkileriyle bu gebeliğin belirtileri tıpa tıp aynı hangsini yaşadığımı bilemedim halada anlamıyorum çünki bu reglmde çok garip oldu ama bu şekilde hamile kalınmasıda mümkün değiilmiş yani 1000 de 1 gibi bişeymiş

Kizlar ben cikiyorum, Herkese hayirli cumalar dilerim Rabbim gonlumuzden gecenleri hayirlisiyla nasip etsin bizlere INSALLAH..Hadi optum cok,iyi geceler..

dedimya bzim siz gibi ilişki olmadı yine gülcekler bana hala düüşündüğüm için ama hem piişmanlık hem korku düşünmemek elde değil yani :s bizde iç çmaşrlrmız vardı sürtnme denen şeyden yaşadık işte.korunma falan yok bukadardı yaşadıklarımız ama o olaydan 5 gün sonra yani normal günümde adet oldum olaydan sonraki 2. adetimde çok garip şeyler olunca çok korktum bide ben hap kullanıyorum onun yan etkileriyle bu gebeliğin belirtileri tıpa tıp aynı hangsini yaşadığımı bilemedim halada anlamıyorum çünki bu reglmde çok garip oldu ama bu şekilde hamile kalınmasıda mümkün değiilmiş yani 1000 de 1 gibi bişeymiş

Ya bu üstüne görme olayı da 200 kadından 1inde oluyormuş. bende diyorum kendi kendime acaba 200 kadından birimiyim diye :( çıldırıyorum bildiğin :( .Ya bende kendimi çok şiş hissediyorum adetim gelecekmiş gibi ama daha gelmesine 17 gün falan var nedendir bilmiyorum :(

bende karnımı şiş hissediyorumm yolda yürürken falan bi garip hissediyorm ya :s test yaptırsana sende ben yaptırdım ama hala rahatlayamıyorum nedensen yaa

bende karnımı şiş hissediyorumm yolda yürürken falan bi garip hissediyorm ya :s test yaptırsana sende ben yaptırdım ama hala rahatlayamıyorum nedensen yaa

aynen ya yolda yururken garıp oluyorum otururken falan.. sankı orda bır canlı varmıs gıbı dusunuyorum.. ya test yaptırcam ınsallah cesart edebılsem..

et bence sonuçda örenmen lazım nereye kadar öğrenmiceksin ki ben ben öle zevk suyu falan duyunca hemen eczanedeki testlerden yaptım 2side negatif cıktı yetmedi gittim kan testi yaptırdıım o bile rahatlatmıyor beni dhada ben böyleyken seni düşünemiyorum endişeni :S

et bence sonuçda örenmen lazım nereye kadar öğrenmiceksin ki ben ben öle zevk suyu falan duyunca hemen eczanedeki testlerden yaptım 2side negatif cıktı yetmedi gittim kan testi yaptırdıım o bile rahatlatmıyor beni dhada ben böyleyken seni düşünemiyorum endişeni :S

evet kendimi yedim bitirdim bildiğin.. yüzümde sivilce çıkmazken sivilce çıkmaya başladı stresten.. ama ben onu her şeyi bağladiğim gibi hamileliğe bağlıyorum ve araştırıyorum hamile belirtisi sivilce olur mu diye .. :( sen evlimisin ?

Back