Evde yapılan testler eğer pozitif se kesin negatifse kesin olmadığını belirtiyorlar canım
Bende senin gibiyim adetimden tam 1 hafta geçti evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Lekelerim geliyo ve tıpkı adet olacakmışım gibi sancılanıyorum arada
Ben kan testi verdim yarın sonucu alacam kan testi yaptırmadan kesin birşey söylememek lazım
Liliyy arkadaşım hamılesın gıbı gelıyo bana..kesınlıkle kan testı yaptır,ıdrar testlerıne guvenme..cunku belırttıgın durum hamılelıgı gösterıyo..!
hakkında hayırlısı olsun hamıle değilsen de bu bir işaret olabılır belkı de zamanı geldıgını söyluyodur rabbım :))
cnm 13 gun gecti testler hep negatif ama dun doktora gittim kan pozitif adet olcagım gun yumurtlamışım adet olmadıkça umut devam etmeli,
beta hcg değerim 2binin üzerinde çıktı
Büyük ihtimal Hamileyim
Doktora gidecem bugün keseye bakmaları gerekiyormuş
Biraz erken geldi ama bakalım
tebrik ederim canım, benimde umudum devam ediyor bugünde adetcolmadım :) dr keseyi gördümü peki
arkadşlar benmde adetm tam 17 gün gecikti idrr testi negatf çıktı pazrtesi kan tahlili yaptrcm işnlh hamişimdir... gecen ay 13 gün gecikmyle adet olmuştum 10 güne kadr umut etmiyorum ama 17 gün oldu çok umutlandım... polikistik overm var yumurtlamam düznsiz adetlermde düzensiz oluyo ama hiç bukdr geciktiği yoktu... sürekli gelen bi akıntım bel ağrım ve zamn zamn mide bulntım oluyo işnlh hamileymdr adetten olmuyodur bu belrtiler
RABBİM hepimize nasip etsin hayrlı evlatlar ....
ayy inanamıyorum ya 13 gün sonra adet mi oldun, benimde 6 gün oldu. o zaman ben hiç ümitlenmeyeyim adet olma ihtimalim çok yüksek. ben cok duzenli adet olurum ama, simdi senin durumunu okuyunca moralim bozuldu
malesf cnmbirde beni düşün 13 gün geckmenın sonunda adet oldum şmdi 18 gün geckti birde bu geckmenın üstüne adet görürsem bittim psikolojım bozuldu artk RABBİM en kısa zamnda verir işnlh bizlere... işnlh adetinin geckme sebebi gebelktr canım...
arkadşlar benmde adetm tam 17 gün gecikti idrr testi negatf çıktı pazrtesi kan tahlili yaptrcm işnlh hamişimdir... gecen ay 13 gün gecikmyle adet olmuştum 10 güne kadr umut etmiyorum ama 17 gün oldu çok umutlandım... polikistik overm var yumurtlamam düznsiz adetlermde düzensiz oluyo ama hiç bukdr geciktiği yoktu... sürekli gelen bi akıntım bel ağrım ve zamn zamn mide bulntım oluyo işnlh hamileymdr adetten olmuyodur bu belrtiler
RABBİM hepimize nasip etsin hayrlı evlatlar ....
canm sni en iyi ben anlarım sanırım... bnde pcoluyum iki ay geciktiğini bilirim adetimin...ama tedavi görüyorum şimdi iki aydr düzenliydi ama bu ay 4 gün geçti yine.. test yaptım tek çizgi.. napıcanı şaşırdım çoookkk istiyorum bebeğimin olmasını inşallah vardır. korkuyorm kan tahlili yaptırmaya ya negatif çıkarsa.. çok yaşadım bunu dünyam başıma yıkılıyoRabbim tüm isteyenlere versin inşallah..
ayy canım benim inşallah 18 günden sonra oyle birşey olmaz, ama olursa da kendini bırakma o zaman hersey dahada olumsuzlaşır. Psikolojin bozulursa, direncin kalmaz hamile kalmanda zorlaşır.moralini yüksek tutki bebişin sağlıklı gelsin annesine :) Allah hayırlısını nasip etsin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?