- 10 Ekim 2011
- 1.801
- 7
işnlh cnm benmde 3 ay düzenli oldu 35 gün arayla oldum gecen ay 13 gün geckdi şimdi ise 21 gün gebelikte yok kafayı yicem ama ilk düşüğümde 2 ayda hamile kalmıştım şmdi 5 ay oldu bişey yok şmdi tedaviye başlıcam yumrtlamayı desdekleyici ilaçlar kullanıcam adet olmamı bekliyorum 3. günü başlıcaz sen gebelikl geçrdin mi hiç canım ya bu kistlern bukadr önmli rolü var mı gebe kalmakta hadi var dicem ilk gebeliğimde çok kolay gebe kalmıştım o zmnalr bu kadr strerste etmiyodum ondan mı acaba annemde teyzemde de var onlarn ki daha da büyük hem benmkiler inci tanesi büyüklüğünde yumrtalık yapım polikistikten oluşuyo ne kadr zmndr gebelk istiyosun canım işnlh rabbim bekletmez daha fazla bizleri yeni yıl yeni umtlar güzl haberlerle gelr işnhlll :)
üç senelik evliyin üç senedirde çocuğum olmadı canm... pcoya bağlı prolaktim hormonumda yüksek bnm.. iki aydr iyidi bu ay 6 gün geçti yok hala. adet olsam gtcem doktora bn hep tedavilerimi yarım bıraktım ama bu sefer bebek olana kadar uğraşcam inşallahh. sen kaç senelik evlisin.. tedavi gördünmü hç pco için. hamile kaldığına göre pcolularında çocuğu oluyomuş ya hepsi bahane aslında Rabbimin ol demesi yeterlii