How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Regl geciktirmek için

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.214
15.141
448
Kızlar diğer konulara da baktım ama benimki biraz garip bir durum.
Şöyle diyeyim, reglim aşırı düzensiz. Bu yüzden reglimi ertelemek için ne zaman ilaç alabileceğimi kestiremiyorum. Olma ihtimali yaklaşan zamanlarda birkaç gün ilaç alsam zararlı mı olur ki? Bir de söylenti duydum bunu içmek kısırlığa yol açabiliyormuş falan diye... Olamaz sanırım öyle bir şey.

Ayın 25'inde regl olmamam gerekiyor, genellikle 19 u ile 28 i arasında bir tarihte oluyorum. Nasıl yapsam ki? :18:

ben bu geciktirici ilacı tatile denk gelmesin diye kullanıyodum.sanırım adı primolut-n'di.hatta bildiğim kadarıyla adet başlar başlamaz kullanılırsa kanamayı kesme özelliği de var. eczacıya ben de zararı olup olmadığını sormuştum.bana sonuçta bu ilacın hormonlarla oynadığını senede bi kereden bişey olmayacağını söylemişti.yani bence devamlı kullanma.kısırlığa yol açar mı bilemem ama dediği gibi sonuçta ilaç devamlı hormonlarınla oynuyor.

Neden geciktirmek istiyorsunuz bilmiyorum ama çok zararlı...
Hiçbirşey sağlığınızdan daha önemli olmamalı...

ben bu geciktirici ilacı tatile denk gelmesin diye kullanıyodum.sanırım adı primolut-n'di.hatta bildiğim kadarıyla adet başlar başlamaz kullanılırsa kanamayı kesme özelliği de var. eczacıya ben de zararı olup olmadığını sormuştum.bana sonuçta bu ilacın hormonlarla oynadığını senede bi kereden bişey olmayacağını söylemişti.yani bence devamlı kullanma.kısırlığa yol açar mı bilemem ama dediği gibi sonuçta ilaç devamlı hormonlarınla oynuyor.

Anladım canım teşekkür ederim :8:

Back