evet akıntım var ben bugün gidemedim kan vermeye sağlık ocağı 11'e kadar kan alıyor ben de 11'de uyandımAkıntınız var mi hic?
Canım gittin mi kan vermeye ben gidemedim uyuyup kalmışım. Bir markete gittim geldim zor yürüdüm. Bacağıma kramp giriyor batmalar oluyor anlayamadımTamam canm
Evet gittim idrar negatif çıktığı halde hala adet olmadım çünkü emin olmak için kan da yaptırayım dedim bakalım hamilelik yoksa bile bi dr giderim yine niye oldu acaba gecikme kontrol amaçlıCanım gittin mi kan vermeye ben gidemedim uyuyup kalmışım. Bir markete gittim geldim zor yürüdüm. Bacağıma kramp giriyor batmalar oluyor anlayamadım
Verdin mi kan. Bı rahatsızlığın varmı? Benim çikolata kisti var 2.5 cm 2 ay önce histeroskopi oldum. 2 tane polip alındı hoca aralığa kadar deneyin dedi.Evet gittim idrar negatif çıktığı halde hala adet olmadım çünkü emin olmak için kan da yaptırayım dedim bakalım hamilelik yoksa bile bi dr giderim yine niye oldu acaba gecikme kontrol amaçlı
Yok canım herhangi bir sorunum çok şükür normalde de şaşmaz yani stres olsam bile erken olurum geç olmam. Ama 2 idrar testi de negatif çıktı o yüzden kan verdim bakalım inşallah güzel sonuç alırızVerdin mi kan. Bı rahatsızlığın varmı? Benim çikolata kisti var 2.5 cm 2 ay önce histeroskopi oldum. 2 tane polip alındı hoca aralığa kadar deneyin dedi.
Sonucunu merakla bekliyorum canım ben de yarın sabah vereceğimYok canım herhangi bir sorunum çok şükür normalde de şaşmaz yani stres olsam bile erken olurum geç olmam. Ama 2 idrar testi de negatif çıktı o yüzden kan verdim bakalım inşallah güzel sonuç alırız
Kacgundur sulu gibi akintim vardi hep bugun tesadufen peceteyle alirken pembe leke geldiiAkıntınız var mi hic?
Benim de pembe leke geldi biraz önce. Adet oluyorum dedim ama bakalım devamı gelecek miKacgundur sulu gibi akintim vardi hep bugun tesadufen peceteyle alirken pembe leke geldii
Ne güzel gelmiş benim 10 gün oldu gelmedi.adetin ilk gününden sayınca 40.gün bide geçn ay 26 günde olmuştum niye,böyle,oldu anlamadım normalde düzenli 30,günde falan,oluyordumBen dün akşam adet oldum kızlar.6 gün gecikmeli geldi.
Stresten mi ne normalde 30 günde olurum ben adeti. Valla çok zor bir süreç. Allah yardımcımız olsunNe güzel gelmiş benim 10 gün oldu gelmedi.adetin ilk gününden sayınca 40.gün bide geçn ay 26 günde olmuştum niye,böyle,oldu anlamadım normalde düzenli 30,günde falan,oluyordum
Bilemiyorumki nadiren böyle olur senede belki 1 kere vaya hiç olmazdı.doktora gidicem artkStresten mi ne normalde 30 günde olurum ben adeti. Valla çok zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun
Kan testi yaptırdınız mı acabaBilemiyorumki nadiren böyle olur senede belki 1 kere vaya hiç olmazdı.doktora gidicem artk
Yaptırmadm canmStresten mi ne normalde 30 günde olurum ben adeti. Valla çok zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun
Bende bugün sonucu aldım canım negatifBen dün akşam adet oldum kızlar.6 gün gecikmeli geldi.
Maalesefkii oldum afet ama baya gec oldumBenim de pembe leke geldi biraz önce. Adet oluyorum dedim ama bakalım devamı gelecek mi