Ama belli hamiesinizz silik cikmis biraz benimde adet gectiginden beri boyle hayirlisi yaTatlım ben tam tamına 12gün geçikti düzenli adet olurum 26 27 günde bir ilk defa basıma böyle bişe geliyor ve dün ile bugün beyaz akıntım başladı (süt gibi) idrar test yaptım ( 7. günde ) sonuç negatif ve bugün uzmana görüntüm kan aldı yarın sabah 10:00 da sonuçumu alıcam bakalım hayırlısı ( bence stresden kaynaklanıyor olabilir )
Bende çok korktum ama kendimi kötü sonuca hazırlayıp yaptım bakalım benimde hala gecikmem devam ederse kan testi yaptırıcamAyni durumda bendede test yapmaya korkuyorum bikac gun daha bekleyip kan testi yapcam
Aaayyy hadi insallahh ikimizde hamiss olalimmBende çok korktum ama kendimi kötü sonuca hazırlayıp yaptım bakalım benimde hala gecikmem devam ederse kan testi yaptırıcam
Amiiin inşallahAaayyy hadi insallahh ikimizde hamiss olalimm
Aaaa hadi ins gittinmi tahlileBende de 1 haftalık gecikme var gerçekten ekim ayına özel bi durum mu acaba 17,ekimde çift çizgi gormustum ovulasyonda hala adet olmadim
Hayır canım eşim bekleyelim diyor kaç kez hep negatif cikincaAaaa hadi ins gittinmi tahlile
Çift çizgi dediğim ovulasyon testi canım lh hormonu pik yapmıştı ertesi gün ilişki olmustuAaaa hadi ins gittinmi tahlile
Maalesef olmadı. Kusurabakmayın geç yazdım. Yarın regl günüm. 2 gündür beyaz akıntım var. İnşallah bu ay olur .Her ay belirti var bebek yok. Rabbim isteyen her kese bebek nasip etsin inşallahAy inşallah vardır ya
Bende gebelik testi yaptim bugun cikmadii ama hala olmadim 35 gunde olurdum 35sinden sonra gecikmesi kotuÇift çizgi dediğim ovulasyon testi canım lh hormonu pik yapmıştı ertesi gün ilişki olmustu
Evet çok enteresan ben yapmadim test en son 3 gün önce yaptım negatifti idrarBende gebelik testi yaptim bugun cikmadii ama hala olmadim 35 gunde olurdum 35sinden sonra gecikmesi kotu
Benim de 5 gün geçti 2kere idrar testi yaptım negatif ve hala olmadım yarın bende kan tahlili için gidicem bakalımBenim de bu ay 5 gün gecikti adetim kizlar. Normal de 1 gün erken ya da 1 gün gecikirdi. Cuma günü idrar testi negatif çıkmıştı. Yarın sabah kan tahlili yaptiricam
Ayy hadi inşallah bakalım haberleselim cnm burdanBenim de 5 gün geçti 2kere idrar testi yaptım negatif ve hala olmadım yarın bende kan tahlili için gidicem bakalım
Tamam canmAyy hadi inşallah bakalım haberleselim cnm burdan
kan sonuçum 0,100 çıktı gebe değilim olsaydı kesin kanda çıkartıAma belli hamiesinizz silik cikmis biraz benimde adet gectiginden beri boyle hayirlisikan sonuçumu
haledaha adet olmadım ve kan sonuçumda çıkartı gebe kalmış sonuç : (0.100) olsam stres bağlı sanırım dr. (tarlusal ) ilaç verdi adet söktürüçüAma sılık cızgı cok belli hamilesınız sankı
Bende test yaptim ama isteMaalesef olmadı. Kusurabakmayın geç yazdım. Yarın regl günüm. 2 gündür beyaz akıntım var. İnşallah bu ay olur .Her ay belirti var bebek yok. Rabbim isteyen her kese bebek nasip etsin inşallah
kan sonuçum 0,100 çıktı gebe değilim olsaydı kesin kanda çıkartı
Akıntınız var mi hic?Benim de bu ay 5 gün gecikti adetim kizlar. Normal de 1 gün erken ya da 1 gün gecikirdi. Cuma günü idrar testi negatif çıkmıştı. Yarın sabah kan tahlili yaptiricam