- 5 Ağustos 2024
- 134
- 75
- 26
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Bayagi iyi o zamanBundan kadının biri yorumlara yazmış betası 9. Bilmem kaçmış bu testte çıkıp kan vermiş
Hadi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayagi iyi o zamanBundan kadının biri yorumlara yazmış betası 9. Bilmem kaçmış bu testte çıkıp kan vermiş
Kısmet satıcının konumu ile aynı şehirdeyim inşallah yarın gelir hergün yapacam testBayagi iyi o zaman
Hadi bakalım
Herhangi bir sorunun var mı pcos gibi benim pcos var ve o kadar muallakta kalıyorum ki tedavi için Şuan çok istemiyorum ama ileride ne olur önümü görememekte beni korkutuyor ühühühüBnmde 10 ay oldu 10 aydır çocuk çabalıyoruz son 2ay artımed ile freely nin azizliğine uğradım mahvetti bizi
Ne oluyo bize yavvv hayır bide havaların sıcağıda kalmadı öyle eskisi gibi yazık zırzırı sıcağında bile böyle birşey yaşamadım ama regle kadar umut var demek innnşaaaalllaaahhh tutmuştur minnoşun seninledir inşallahhhhBenim de regle 3 gün var vücut ısım çok yüksek göğüs hassasiyeti ve yüzüm sivilce doldu test yaptım negatif pcos var çatlatma iğnesi oldum bu arada 13.gün negatif
Laboquick markasını kullandınız mı nasıl sizce bende negatif gösterdi doğrumudur.Bende bende bir tek days doctor kullanmadım ama çok şahit oldum burda çok premsesleri üzdü
Fsh yüksek sadece madem böyle bilindik bir rahatsızlığın var neden ileriye atıyorsun gebelik planını? Ya ilerde çok çabalarsında olmaz ise benden ufak bir tavsiye hiç yoksa korunmadan devam et yada bi otur iyice düşün dr. Gidip kontrollerini ol gebelik planlasan ne olur nasıl olur dr. İle konuş ileri tarihe atarsan ne gibi problemlerle karşılaşırsın sor ona göre yol çiz kendine ilerde daha aksilik çıkarsa önüne çok pişman olursunHerhangi bir sorunun var mı pcos gibi benim pcos var ve o kadar muallakta kalıyorum ki tedavi için Şuan çok istemiyorum ama ileride ne olur önümü görememekte beni korkutuyor ühühühü
Ne oluyo bize yavvv hayır bide havaların sıcağıda kalmadı öyle eskisi gibi yazık zırzırı sıcağında bile böyle birşey yaşamadım ama regle kadar umut var demek innnşaaaalllaaahhh tutmuştur minnoşun seninledir inşallahhhh
Bi rahatsızlığınız var mı ? Femara ya da klonun falan kullandınız mı bende çatlama oldum sadeceBenim de regle 3 gün var vücut ısım çok yüksek göğüs hassasiyeti ve yüzüm sivilce doldu test yaptım negatif pcos var çatlatma iğnesi oldum bu arada 13.gün negatif
O markanın güzel olduğunu duymuştum ben ovü testini kullandım sadece gayet iyiydiLaboquick markasını kullandınız mı nasıl sizce bende negatif gösterdi doğrumudur.
Klomen kullandım 18 mm 23 mm yumurtam vardı pcos yumurta düzensizliği var çikolata kisti ve miyom da var ayrıcaBi rahatsızlığınız var mı ? Femara ya da klonun falan kullandınız mı bende çatlama oldum sadece
sisss zaten korunmuyorum :) Hormon testlerimde bir sorun yok hepsini yaptırdım önümüzdeki hafta tekrar kontrollerim var doktorum kendiliğimden kalabileceğimi söylemişti ama 1sene oldu ne gelen var ne giden çok istemediğim için şuan üzerine düşmüyorum sadece ama kontrollerimi ihmal etmiyorum sadece kalmadıkça aklıma takılıyor acaba başlasam mı bu sürece diye düşünmeden kendimi alamıyorum :)Fsh yüksek sadece madem böyle bilindik bir rahatsızlığın var neden ileriye atıyorsun gebelik planını? Ya ilerde çok çabalarsında olmaz ise benden ufak bir tavsiye hiç yoksa korunmadan devam et yada bi otur iyice düşün dr. Gidip kontrollerini ol gebelik planlasan ne olur nasıl olur dr. İle konuş ileri tarihe atarsan ne gibi problemlerle karşılaşırsın sor ona göre yol çiz kendine ilerde daha aksilik çıkarsa önüne çok pişman olursun
İnşallah inşallah bol hamişli yeni bir ay olsun ve eylül ayı benim doğduğum ay çok heyecanlanıyorummm en güzel doğum günü hediyem olurAmin İnşallah bu ay olur ilk çatlatma iğnem inşallah sende güzel haberleri alırsın bu ay
Ohh iyi çok şükür içim rahatladı inşallah en güzel zamanda gelsin bebişin ama belli ufaktan istediğin yoksa buralarda ne gezesin 10 aydır siteyi kendime arkadaş ettim her ay her belirtileri okuyorumsisss zaten korunmuyorum :) Hormon testlerimde bir sorun yok hepsini yaptırdım önümüzdeki hafta tekrar kontrollerim var doktorum kendiliğimden kalabileceğimi söylemişti ama 1sene oldu ne gelen var ne giden çok istemediğim için şuan üzerine düşmüyorum sadece ama kontrollerimi ihmal etmiyorum sadece kalmadıkça aklıma takılıyor acaba başlasam mı bu sürece diye düşünmeden kendimi alamıyorum :)
Ayy hadi inşallah güzel doğum günü süprizi olur size haber verin mutlakaİnşallah inşallah bol hamişli yeni bir ay olsun ve eylül ayı benim doğduğum ay çok heyecanlanıyorummm en güzel doğum günü hediyem olur
İnşallah güzel bir haberle haber veririmAyy hadi inşallah güzel doğum günü süprizi olur size haber verin mutlaka
Hayırlısı bakalım takipte kalın bende çok bi belirti yok adeti bekliyorumKlomen kullandım 18 mm 23 mm yumurtam vardı pcos yumurta düzensizliği var çikolata kisti ve miyom da var ayrıca
ya ahahaah tabi ki o istek var yok değil sadece çok üzerine düşmek istemiyorum şuan yeni evli olduğum için biraz tadını da çıkartma peşindeyim evliliğin .. Ailemde herkes kedi gibi doğururken benim böyle olmam cidden tuhaf ahshdjsjsOhh iyi çok şükür içim rahatladı inşallah en güzel zamanda gelsin bebişin ama belli ufaktan istediğin yoksa buralarda ne gezesin 10 aydır siteyi kendime arkadaş ettim her ay her belirtileri okuyorum
Klomen veya femara önermedi mi doktorunuzHayırlısı bakalım takipte kalın bende çok bi belirti yok adeti bekliyorum