- 12 Temmuz 2006
- 56.275
- 216.502
- 1.223
- 52
Artık demezler, gerekli ikazlar uyarılar yapıldı kendilerine.fake diyip duruyorlar kendileri cok orjinalmis gibi, ona kalirsa herkes yeni uye oldugu zamanlarda fake gorunuyordu .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık demezler, gerekli ikazlar uyarılar yapıldı kendilerine.fake diyip duruyorlar kendileri cok orjinalmis gibi, ona kalirsa herkes yeni uye oldugu zamanlarda fake gorunuyordu .
ya tabi ki imkansiz diye bir sey yok, menopoz doneminde hamile kalanda var spiralle hamile kalanda ..Benim bir arkadaşıma annesi tam bu şekilde hamile kalmış. Reglin 2. Günü birliktelik olmuş nasıl olsa hamile kalma ihtimali yok diyekorunmamışlar ve hamile olduğunu öğrenince şok olmuş kadın 5 kızdan sonra 6. Kızını yani arkadaşımı doğurmuş.
10 mu Yok bir ay en fazla 72 saat canımSpermler 10 güne kadar canlı kalabiliyor yani ihtimal var. Ayrıca adetliyken ilişki sağlık açısından çok zararli...
aciklamak istemedigim nedenlerden dolayi birlikte olmak zorunda hissettim kendimi, kadinsal icgudu olarak. Fakat cok tepki aldim, ama insanlarin ne soyledikleri degil benim ne dusundugum onemli. Yorumunuz icin tesekkurler :)
Kafam karıştı yahu, anlayamadım neyi kastettiğinizi
Özelden azıcık çıtlatın bari
Doğru, bir ablamız spiralle hamile kalmıştı, benim annem tüplerini bağlattığı halde hamile kaldı, gebelik ihtimalini düşünmediği için ağır işler yapınca düşük yaptı o ayrı mesele ama hamile kaldı sonuçta.ya tabi ki imkansiz diye bir sey yok, menopoz doneminde hamile kalanda var spiralle hamile kalanda ..
Adini soyadini yazmayana fake demiyoruz zaten; farkindaysaniz benim de adım soyadim degil, nerdeyse tum uyelerin de.. "Yeni üye+cinsel/skandal içerik=sahte konu" durumlarina cok denk gelindiği için de bi önyargı var; en azindan şahsım adına..neyin muhabettini yapiyorsunuz siz ? fake degilim robot muyum ben ? Adimin ve soyisminin bas harflerini koydum adimi yazmak istemedim ne var bunda ?
Allah allah kadından kocasiyla iliskiye girmesinin sebebini aciklamasini mi istiyorsunuz, ben mi yanlis anlıyorum? Iyi misiniz
En azindan ban yemedim; buna şükürArtık demezler, gerekli ikazlar uyarılar yapıldı kendilerine.
esim bir sey soyledi ve soyledigi sey cok dokundu, pek gorusemiyoruz isi geregi deKafam karıştı yahu, anlayamadım neyi kastettiğinizi
Özelden azıcık çıtlatın bari
İyiyim sağolun, siz nasılsınız?
Kadınsal içgüdü derken neyi kastettiğini merak ettim. Ama yine de sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum
Dini yorum yasakKonu gerçek mı bilmiyorum ama dinde regl iken kadına erkeğin yanaşması haram. Bizde sevisiriz ama bu mide bulandırıcı. Ve haram olasın yine bizim için bayanlar dinlensin, mikrop kalmasın ve eşleri igrenmesin diye daha sebebi varmı arastirmadim ama şu dinimizi bir hayata gecirsek aslında sorun kalmayacak