• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl doneminde hamile kalmak

Benim bir arkadaşıma annesi tam bu şekilde hamile kalmış. Reglin 2. Günü birliktelik olmuş nasıl olsa hamile kalma ihtimali yok diyekorunmamışlar ve hamile olduğunu öğrenince şok olmuş kadın 5 kızdan sonra 6. Kızını yani arkadaşımı doğurmuş.
ya tabi ki imkansiz diye bir sey yok, menopoz doneminde hamile kalanda var spiralle hamile kalanda ..

aciklamak istemedigim nedenlerden dolayi birlikte olmak zorunda hissettim kendimi, kadinsal icgudu olarak. Fakat cok tepki aldim, ama insanlarin ne soyledikleri degil benim ne dusundugum onemli. Yorumunuz icin tesekkurler :)

Kafam karıştı yahu, anlayamadım neyi kastettiğinizi:KK64:

Özelden azıcık çıtlatın bari:KK48:

ya tabi ki imkansiz diye bir sey yok, menopoz doneminde hamile kalanda var spiralle hamile kalanda ..
Doğru, bir ablamız spiralle hamile kalmıştı, benim annem tüplerini bağlattığı halde hamile kaldı, gebelik ihtimalini düşünmediği için ağır işler yapınca düşük yaptı o ayrı mesele ama hamile kaldı sonuçta.

neyin muhabettini yapiyorsunuz siz ? fake degilim robot muyum ben ? Adimin ve soyisminin bas harflerini koydum adimi yazmak istemedim ne var bunda ?
Adini soyadini yazmayana fake demiyoruz zaten; farkindaysaniz benim de adım soyadim degil, nerdeyse tum uyelerin de.. "Yeni üye+cinsel/skandal içerik=sahte konu" durumlarina cok denk gelindiği için de bi önyargı var; en azindan şahsım adına..
Siz gercek üye olabilirsiniz tabii, mevzu bu degil.. Ben sadece inandirici bulmadim ve bunu dile getirdim.. "Aha kesin sahte bu kesin" diye bi yorumda bulunmadim.. Keza size hakaret edecek şeyler de söylemedim..
Her neyse..

Allah allah kadından kocasiyla iliskiye girmesinin sebebini aciklamasini mi istiyorsunuz, ben mi yanlis anlıyorum? Iyi misiniz

İyiyim sağolun, siz nasılsınız?

Kadınsal içgüdü derken neyi kastettiğini merak ettim. Ama yine de sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum:işsiz:

İyiyim sağolun, siz nasılsınız?

Kadınsal içgüdü derken neyi kastettiğini merak ettim. Ama yine de sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum:işsiz:

Kocasının ihtiyacı olduğunu düşünmüştür. Kendi regli bitene kadar saga sola bakar mı diye korkmustur. Bin tane sebep olabilir de, bunlardan size ne

Herkeste ne bulanan mide varmış
Sanırsın kendilerini zorlayan var özel gününde seviş diye...

Kesinlikle hamile kalmazsın diye bir şey yok düşük de olsa ihtimal dahilinde.

Konu gerçek mı bilmiyorum ama dinde regl iken kadına erkeğin yanaşması haram. Bizde sevisiriz ama bu mide bulandırıcı. Ve haram olasın yine bizim için bayanlar dinlensin, mikrop kalmasın ve eşleri igrenmesin diye daha sebebi varmı arastirmadim ama şu dinimizi bir hayata gecirsek aslında sorun kalmayacak

Biz eşimle korunuyorken ucundan sperm değse çocuğumuz olacak sanırdık şimdi ne kadar gülüyoruz, kalmazsınız rahat olun, kalsanız da kocanız...

Konu gerçek mı bilmiyorum ama dinde regl iken kadına erkeğin yanaşması haram. Bizde sevisiriz ama bu mide bulandırıcı. Ve haram olasın yine bizim için bayanlar dinlensin, mikrop kalmasın ve eşleri igrenmesin diye daha sebebi varmı arastirmadim ama şu dinimizi bir hayata gecirsek aslında sorun kalmayacak
Dini yorum yasak
konu sahibinin müslüman olup olmadığını bilmiyorsunuz ayrıca

Back