Regl dönemi gerginliği çeken tatlı cadılar; Buyrun burada çemkirelim, dertleşelim:)

hele ben bu aadetimde kiloluk nutella aldım şu 750 ml olanından ve yedim onu gir çık yani sonra bir enerji patlaması oldu bende varyaaaa durduğum yerde duramıyorum annem dedi kızım bu nutella sana baya enerji verdi sanırım diye:KK9:
tabi o nutellanın hepsini yemedim kardeşimde yardım etti ama genede baya yedim ya off nutellaya dayanamıyorum yaa sonra sivilcelerim çoğalıcak:KK30:

sorma canım, ben de aynen nutellanın 750ml olanın yarısını yedim, diğer yarısını yememek için de zor tutuyorum kendimi:KK52:
yanağımda bir sivilce pırtladı bile:KK50: adet döneminin en sevmediğim yanlarından biri de sivilceler zaten:18:
Bu arada bayadır görüşemiyoruz kuzum, kandilin mübarek olsun.

AYYY MERHABA KIZLAR.. BEN İZMİRLİYİM ALLAHIM YARSBBIM HEM SICAK hem gerginlik kimseyi çekeşyorum köpeğimi bile allahg allah israrla ugraşır benkıler benımle yarbbbım bana bu konuda karınca sabrı bıle verememış hemen pacozlaşırım elelh elleh ugraşma dimi sıcakta! :KK47: bak gne gereildim

adet dönemi sıcak mıcak dinlemiyor valla, sıcakta daha beter dediğin gibi. Ben de olsam da kurtulsam modundayım artık.

Ben adet dönemlerimde çemkirmeye başlayınca sevgilim takvimine bakıyor. ve "hımm anlaşıldı, vakit gelmiş" diyor:KK9:

sorma canım, ben de aynen nutellanın 750ml olanın yarısını yedim, diğer yarısını yememek için de zor tutuyorum kendimi:KK52:
yanağımda bir sivilce pırtladı bile:KK50: adet döneminin en sevmediğim yanlarından biri de sivilceler zaten:18:
Bu arada bayadır görüşemiyoruz kuzum, kandilin mübarek olsun.

sağol canım seninde geçmiş kandilin mübarek olsun:)
ya bide beni düşün ben hele şuanda sivilce tedavisi görüyorum bide öyleyken kaşıklıyorum ama napim ya adetliyken acaip canım tatlı çekiyo normalde ben hiç tatlı sevmem yani ama adetliyken hem ağlamak,hem kavga etmek,hem aşk filmi izlemek hemde tatlı komasına giricek kadar tatlı yemek istiyroum
bi defasında da tulumba tatlısına sarmıştım ben durduramıyordıum kendimi adetliyken çok kötü yaaaaa:KK52:

benim adetim yaklaştığında bol tarçınlı sütlü tatlı yerim, gerginliğime iyi gelir
sizin de aklınızda olsun :))

wuyyyyy :KK47::KK47: adrianaa limayı yatırıp sacını başını çok pis yolasım vaar beee!!:KK14: Çok halsizimm bıraksaam kendimi paaaat diye bayılacammm .. çok ta sıcak .. gelemiyorummm :KK47::KK47:

günaydın kızlar bu sabah kalktım ağrıyla ve deli dana gibiyim saldırıcak yer arıyorum sinirden kendimi zor tutuyorum yoksa elemanlarıma çemkiricem:KK1:

ben de olmak üzereyim ve her adet dönemimde olduğu gibi yine başka şeyler de bu gerginliğin üzerine geldi hep üstüste geliyor bu sıkıntılar ya $sevdaseli363.gif

bugun 5.günn ama daha yeni yeni düzenli gelmeye başladı:26:harbi şans olsaydı erkek doğardımm . yok anasını satim onlarda birşey:KK4:ne böyle yaaa !! yok epilasyon yok regl , yok doğum yok emzirme .. :KK22:

aynı cümleyi ben de kuruyorum şanslı olsaydım erkek olurdum diye :KK43:((( ooof ooofff nedir bu çilemiz bizim ..

ayrıca benim de regl dönemim çok ağrılı oluyor ve gerçekten de hepimiz sinir bombası gibi dolaşıyorum evde :)) ve sürekli tatlı yemek istiyorum! :KK70:

bugun 5.günn ama daha yeni yeni düzenli gelmeye başladı:26:harbi şans olsaydı erkek doğardımm . yok anasını satim onlarda birşey:KK4:ne böyle yaaa !! yok epilasyon yok regl , yok doğum yok emzirme .. :KK22:

aynı cümleyi ben de kuruyorum şanslı olsaydım erkek olurdum diye :KK43:((( ooof ooofff nedir bu çilemiz bizim ..

ayrıca benim de regl dönemim çok ağrılı oluyor ve gerçekten de hepimiz sinir bombası gibi dolaşıyorum evde :)) ve sürekli tatlı yemek istiyorum! :KK70:

evet haklısınız kızlar, kadın olmak çok zor ama ben yine de erkek olmak istemezdim. Ağrılar dışında kız olmaktan mutluyum:KK12:

ben de bugün oldum ve çok halsizim:KK14:bu sıcakta ve yorgunlukla çekilmiyor ya:KK20: umarım bu ay da geçen ayki gibi az olurum:KK14:

X