Regl belirtileriyle hamilelik belirtisi farkları

Sonsuzum344

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
70
59
3
Baktım regl belirtilerine hamilelikte karıştıran çok kişi var size yardımcı olmak istedim:)Gercek hamilelik belirtileri:1. 1 hafta adet Gecikmesi 2.adet olacakmış gibi olma sırt ve karın ağrısı beraberinde sefaf akıntı 3. Göğüste hassasiyet ve kahveringi kısmın genişlemesi 4. Bas ağrısı 5. Ayaklarda soğukluk veya tam tersi sizi rahatsız edecek derecede sıcaklık 6.gozlerde değişiklik kan girme veya kirpiklerin karışması 7. Normal yemenize rağmen regl dönemine yakın farkedilecek şekilde kilo kaybı veya tam tersi kilo alımı 8. İdrar renginde değişiklik sarı renk ve kopurme 9. Üşüme hissi 10. Kendini hamile gibi hissetme içine doğması.Şimdide size regl belirtilerini soyliyecem aradaki farkları anlayin diye 1. Regl dönemine yakın mide bulantisi. Hamilelikte hemen mide bulantısı olmaz ikinci 7.hafta baslar.2. göğüste ağrı ve hassasiyet ama beraberinde kahverengi alan genislemez. 3. Sık idrara cikma. Hamilelikte sık idrara çıkma 6. Aydan sonra başlar. 4.sirt ve karın ağrısı ama hemen kan gelmesi 5.bacaklarda ağrı. Ve bu kadar size bir faydam olduysa ne mutlu bana:)

Süpersiniz

Birinci cocuktan sonra regl dönemine yakın göğüs kararması oluyor bende hatta damar cıkması bile oluyor.

İki tane hamilelik belirtisini unutum onlarıda şimdi yazacam goguste sertlik ve büyüme diğeri de gözlerde sararma ve yüzde solgunluk.

Birinci cocuktan sonra regl dönemine yakın göğüs kararması oluyor bende hatta damar cıkması bile oluyor.
İlk kez hamile olacaklar için yazdım birinci çocuktan sonra hamilelik belirtilerini farketmek kolay ztn ama ilk kez hamile olacaklar regl belirtilerini hamilelikle karıştırıyorlar o yüzden bi faydam olsun dedim.

İlk kez hamile olacaklar için yazdım birinci çocuktan sonra hamilelik belirtilerini farketmek kolay ztn ama ilk kez hamile olacaklar regl belirtilerini hamilelikle karıştırıyorlar o yüzden bi faydam olsun dedim.
Biliyorum cnm ikinciyi düşünenler de belirti arıyor forumda bende onlara istinaden belirttim. Yoksa gözlemlerinize bişey demiyorum. Birinci cocuktan sonra herkes için pek kolay olmuyor malesef

Biliyorum cnm ikinciyi düşünenler de belirti arıyor forumda bende onlara istinaden belirttim. Yoksa gözlemlerinize bişey demiyorum. Birinci cocuktan sonra herkes için pek kolay olmuyor malesef
Yok sorun yok ztn sizde kendinizce haklisinizda bir sürü bununla ilgili konu açan gordum regl belirtilerini hamilelik belirtisi sanan sonrasında regl olunca hayal kırıklığı hisedden benimde 2 yıl boyunca çok istememe rağmen hamile kalamamistim o yüzden onların halinden çok iyi anlıyorum o yüzden yazdım bu yazıyı ayırt etsinler sonrasında uzulmesinler bende eskiden surekli karıştırıp sonra adet olunca hayal kırıklığı yasiyodum onlar benim gibi yasamasinlar ve baya belirti yazdım eğer hemen hemen hepsini görürlerse ztn büyük ihtimalle hamilelerdir sadece göğüs hassasiyetiyle değil ben ilk hamileligimde anlamam zor olmuştu ama ikincide daha adetime bir hafta kala anlamistim hamile olduğumu o yüzden kolay dedim

Gebeliğimde ben hiç belirti yaşamadım şişkinlik hissinden başka. Şimdi ikinciyi düşünüyorum gebeliğe dair yazılanlardan bi sürü belirti seyrediyor ama regl belirtisi oluyor. Sanırım bende bi daha gebe kalsam regl belirtisi yaşamazsam ordan anlarım gebeliği

Evet gercekten ozellıkle ıdrara sık cıkma muhabbetı benım regl olmadan once okadar fazla ki. Ve bu hamılelıkle cok karıstırılıyor.

Bence en onemlisi hissetme bir kimyasal yasadim iki ay once su an idrar testim cift cizgi cikti ilk gebeligim olcak insallah ama hissiyat onemli regl den farkli bi durum hissediyosunuz bence regl olcagimiz zaman bi kasilma bas agrisi vs yasanir ve regl olacaginizi bilirsiniz ama bu daha farkli gibi geldi bana :)

Kahverengi kismi anlamadim birde bir sey sorucaktim vucut sicakligin nasildi ? Takip ettinmi benim yumurtlamadan sonra 36.5 sonra bugun dustu ateismo 35.8 oldu boyle olunca hamilelik yokmu demek ? Adetime tam bir hafta var

Bazıları sivilcelenmelerde hamilelik belirtisi olarak sayıyorlar da sizde de oldu mu

Sivilce de belirtiler arasında mı birde bende tüm saydığınız belirtiler mevcut ayın 17sinde çatlatma iğnesi yapıldı reglime 3 gün var test yaptırmak için erken mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…