- 14 Şubat 2021
- 70
- 59
- 3
- Konu Sahibi Sonsuzum344
Baktım regl belirtilerine hamilelikte karıştıran çok kişi var size yardımcı olmak istedim:)Gercek hamilelik belirtileri:1. 1 hafta adet Gecikmesi 2.adet olacakmış gibi olma sırt ve karın ağrısı beraberinde sefaf akıntı 3. Göğüste hassasiyet ve kahveringi kısmın genişlemesi 4. Bas ağrısı 5. Ayaklarda soğukluk veya tam tersi sizi rahatsız edecek derecede sıcaklık 6.gozlerde değişiklik kan girme veya kirpiklerin karışması 7. Normal yemenize rağmen regl dönemine yakın farkedilecek şekilde kilo kaybı veya tam tersi kilo alımı 8. İdrar renginde değişiklik sarı renk ve kopurme 9. Üşüme hissi 10. Kendini hamile gibi hissetme içine doğması.Şimdide size regl belirtilerini soyliyecem aradaki farkları anlayin diye 1. Regl dönemine yakın mide bulantisi. Hamilelikte hemen mide bulantısı olmaz ikinci 7.hafta baslar.2. göğüste ağrı ve hassasiyet ama beraberinde kahverengi alan genislemez. 3. Sık idrara cikma. Hamilelikte sık idrara çıkma 6. Aydan sonra başlar. 4.sirt ve karın ağrısı ama hemen kan gelmesi 5.bacaklarda ağrı. Ve bu kadar size bir faydam olduysa ne mutlu bana:)