Regl ( adet) Sancısı

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
148
158
İstanbul
Öldürmeyen süründüren, beklendiğinde ah bir olsam da ağrımasına razıyım dedirten, bir ton ilaç, iğne ve sıcak torbası ile hafifletilmeye çalışan kadınsal sorun.. İnsanı hayattan soğutur..

Edit : Ha bu arada evlen geçer, normal doğum yap geçer derler ya; külliyen yalan..

Son düzenleme:
Offf.O saancı yokmu o sancı...Öle olmadık zamana denk gelirki.Benim hep sınavlarımda nişanımda iş görüşmemde ve daha ne kadar önemli anlarımda bu acıyı çektim.Allah korusun düğünümde olmaz inş.

hiç başıma gelmemiş durum. etrafımda görünce şaşırıyorum , bir sorundan mı kaynaklanıyor acaba diye? hatta ygs sınavına gireceği gün bu sancıyı çektiğini söyleyen biri görmüştüm, yok artık bu kadar talihsizlik olmaz

Beni düzenli olarak hayattan bezdiren şey, ayda bir günüm iptal bunu çalışıyorsam işyerinde okuldaysam da okuldaki herkes öğrenmiş oldu bu güne kadar o kadar iptal oluyorum yani

adet olcagım ilk günü sadece yarım saat o ağrıyı çekerim diğer günler hiç bişeyciğim kalmaz ama çekenlere çok üzülüyorum çünkü yarım saat de olsa o derdi bende yaşıyorum
çö<üm majezik

yıllardır sancı sancı nereye kadar sürecek! sadece bir adet dönemimde hiç sancım olmadı, sebebi de o ay doğum kontrol hapı vermişti doktor. ama kilo yapar dediler, bıraktım. kaç defa doktora gittim, sebebi bulunamıyor. yıllarca iğne olmadan sancılarım geçmezdi. şimdi ağrı kesicilerle idare ediyorum. ama eskiden ilk günü sancım olurdu, artık her gün oluyor. gerçekten huyu değişti sancılarımın ama gitmemekte çok kararlı. evlenince, çocuk olunca geçecek diyenler var. siz ne dersiniz, geçer mi gerçekten?

inanılmaz bi sancı organlarım yer değiştiriyor sanki çıldırıyorum resmen
2 gün çekiyorum o günlerde bi işim varsa iptl etmeye çalışıyorum çünkü sadece sancı değil bulantı ve tansiyon düşmeside yaşıyorum
gelmeyince bende aşarı telaşlanıyorum neden gelmedi ki diye

karın+kasık+bel+bacak ağrısıasabiyet,evden çıkmayı istememe hali...bütün belirtiler 2 gün öncesinden başlar,4.güne kadar devam eder.
her ay aynı sıkıntılar...

benim kıvrım kıvrım kvrılmama sebep olupta annemin hiç çekmediği bu yüzdende bana inanmadığu buna mütaakip annemden gizli erkek arkadaşımla her ay acile gidip iğne olmama sebebiyet veren lanet şeyy

berbat ötesi ağrılar ( her hastalanmadan 1 hafta önce sinir agresiflikle baslıyor belirtileri gösteriyor ardınddan ağrı geliyor. 1 hafta öncesinden ağrı baslarmı. ilk önce kasıklarıma yumurtalıklarıma kramplar giriyor iğne batar gibi oluyor. adetin birinci günü hiç sormayın zaten. resmen çekiçle vuruyor gibi oluyor. iğne saplaması gibi. belimede aynı sekilde ağrı yapıyorr. ytmediği gibi birde bacaklarıma kadar geliyor baldırlarımı filan hissetmiyorum. kıvranıp dduruyorum doktorun dediği tek şey bi kaç gün öncesinden ilaç almaya baslamalısın . ama o da geç gelmesini sağlıyor on on bes gün kadar. sağlıklı değil ve bağısıklık kazanıyor. ben geldiği gün dayanabildiğim kadar dayanmaya calısıyorum. bazen afedersiniz baş ağrısı ve istifraya kadar gidiyor. annem sıcak su torbası yapıp karnıma ve kalcalarıma özelliklede şeyime koyuyor. birde yemek yiyip ilaç alıyorum. eğer sabaha karsı geliyorsa ağrı uykumdan uyandıırıyorsa o daha kötü. bide işe gitme durumu var. kaç defa öyle oldu her defasındada düşüp bayıldım

şu an aradığım şeeyyy (
3 gündür hasta olamıyorum psikolojim bozuldu afakanlar basıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…