Regl ( adet) Sancısı

Erkeklerin anlayamadığı, abartıldığını düşündüğü, o kadar da ağrımıyordur ya diye küçümsediği, inletebilecek derecelere ulaşabilen, yer yer sancıyla nükseden rahatsızlık..

Şükür bendede yok hatta sorun mu var bende diye düşündüren durum. :)

her ay sancıdan beni kıvrandıran şey 8 sene önce tanıştık kendisi ile her ay beni delirtiyor Allahım o sancı anlatılmaz yaşanır

dün sabah 10 dan beri geçmeyen, beni sinirlendiren, üşüten ( bu sıcakta ) tüylerimi diken diken yapan, ishal eden, diz kapaklarımda derman bırakmayan, mide bulantısına sebep olan, ellerimi titreten ağrı. bi düşündümde nefes alan cenaze gibiyim

kuru kekiğin beş dakika sıcak suda demlenmesiyle anında kesilen ağrıdır, tecrübeyle sabit :) tabi benim ağrılarımdan fazladır, iğnesiz geçmiyordur falan bilemem :)

Pazarın orta yerinde aniden başlayan tansiyonum da düşmesiyle yığılıp kaldığım, gerçekten öleceğimi düşündüğüm sancı

Her ay ''Niye erkek olarak doğmadım ulen'' diye isyan ettiren, stresi ve ağrısı bir hafta önceden başlayan, ya iğne isteyen ya da ilaç aldıran illettir. Çocuk sevmeyen beni bile doğurunca geçer hayaline inandırıp bir an önce evlenip hamile kalma isteği uyandıran ağrıdır.

Adet sancısı çinko eksikliğine bağlı olabilirmiş baktirin ve yıllardır sancima bire bir gelen melisa çayının mutlaka deneyin bi tutami kaynar bi su bardağı suda 5dk senle icebilecgin sıcaklıkta tuket adet başlamadan bi iki gün öncesinden alabilirsiniz hiç agrn olmaz bende sakinlestrip kasları gevseltip güzel uyku uymani sağlar İbrahim Saraçoğlu ndan dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…