Regl ( adet) Sancısı

bir an once hamile kalip
9 ay kurtulmak istiyorummmmmm:1:

karın+kasık+bel+bacak ağrısı:50:asabiyet,evden çıkmayı istememe hali...bütün belirtiler 2 gün öncesinden başlar,4.güne kadar devam eder.
her ay aynı sıkıntılar...
çok şiddetli sancı yaşıyorum en başından beri :14::14::14::14::14: veeee inatçı bebeğim bir türlü gelmiyor :50: ben 9 ay adet sancısız hamiş olmayı veeeeeee bebişimi kucağıma almayı çokkkkk istiyorum :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

evlendikten sonra rutin kontrollere gidip rahmimin ters olmasından dolayı yaşadığım iğrenç ağrı.bende evlenince geçer diye ümitlenmiştim şansa bak.annemdede var onunda rahmi ters gebeliğe engel deilmiş ama ağrılar dayanılmaz:43:

Her ay beni şiddetli bir ötenazi savunucusu yapan, kadın olduğuma lanet ettiren, menopozu tatlı bir rüya gibi gösteren durum. Yatsan yatılmaz, kalksan kalkılmaz, çığlık atacak enerjini sömürür, ağrı kesici bir halta yaramaz. Hele ki gittiğin doktor, her şey normal, bazı bünyeler böyle gibi çaresiz teşhisler koyduğunda bünyene olan düşmanlığını kat ve kat arttıran periyot. :43:

Ağrısı berbattır, gerçekten çok kötüdür. Ama her ay acillik olduğum bu durumdan tesadüfen yasmin kullanarak kurtuldum. Benim için bir mucize.

agrinin tarifi: belden asagi, alt karin ve kasiklardan sanki heran icinden bisey cikacak gibi asiri sanci.
sürekli karninin icinde sanki kontrol disi biseyler oluyor gibi kontrol edemedigin agrilar.

ama suan o agriyi bile özledimmm, reglim düzensizlesti :(

Yasminden önce çektiğim dayanılmaz acılarr aklıma geldi.
Beni uykumdan uyandıran, kendimi ordan oraya atmama sebep olan ağrıydı.
Bir de kist olunca 2 kat daha artan, doğum sancısına eş değer olan sancı...

Yasminden önce çektiğim dayanılmaz acılarr aklıma geldi.
Beni uykumdan uyandıran, kendimi ordan oraya atmama sebep olan ağrıydı.
Bir de kist olunca 2 kat daha artan, doğum sancısına eş değer olan sancı...

Ben diyordum kimse inanmıyordu neredeyse doğum yapmış gibi olurdum her ay. Birde benmki oturtmuyor yatırmıyor ayakta duracaksın yürüyeceksin. Oturduğum anda çığlık attırırdı ağrıdan. Tuhaftı benimki biraz.

bu gece 3 te beni yatağımdan fırlatan. akabinde eşime deli gibi sıcak su torbası ve ağrıkesici aratan bela.....
sıcak su torbasını bulamayanlar, pet şişe de işe yarıyor....

Ağrıdan çarşafları parçaladığımı bilirim Allah düşmanıma vermesin. Kasık ve bel ağrısını her ay 4 gün çekiyorum :18: Ağrı kesici almaktan bıktım. Sıcak su ve adet olmaya yakın yapılan egzersizler bir nevi rahatlatıyor ama tamamen kesen bi çözüm bulamadım :50: :50: :50:

48 saat içimde bir şey kalmayana kadar kusturan
her ilk gününde bayılmama sebep olan
çaresizlik
çok şey denedim; ama hiçbirinden azaltan bi etki göremedim :ssz:

Kist ameliyatımdan sonra kusma, bayılma, isal gibi sıkıntılarımdan kurtuldum diye sevinmiştim. Amaa sadece 2 yıl rahat ettim. Son 6 ayda 2 kez acilde açtım gözümü. Bu ne biçim bir ağrı. Sanki içime tırmık gibi bıçaklar sokmuşlar, içimi oyuyorlar.
İnsan aynı anda hem isal olur hemde öğürür mü? Kelimenin tam anlamıyla içim dışıma çıkıyor. Birde öyle çok kan kaybediyorum ki, dizilerdeki toplu katliam yapmış azılı katillerin kan revan içindeki görüntüsüne benziyor halim.

Regl gelmeden 8 ila 10 saat önce gelen ve regl basladiktan sonra 6 saat süren hede
Ama ben yinede pms sendromuna tercih ederim kendisini zira o meret beni resmen imtihara meyilli yapıyor

Back
X