- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi PamukDeniz
-
inş hepimize versin içinde bana da versinn :) insanda ayrı bir heyecan oluyorHayırlısı olsun kuzum içini ferah tut vakti geldiğinde sana ulaşır bebeğin :)
Ben dayanamayip clearblue dijital test aldim :) 1-2 haftalik hamile cikti. Aksama da doktora gidicem kan vermek icin. Hala guvenemedim :)
Yaaa ne güzel belirtiler nelerdi hayırlı olsun :)Ben dayanamayip clearblue dijital test aldim :) 1-2 haftalik hamile cikti. Aksama da doktora gidicem kan vermek icin. Hala guvenemedim :)
Benim de takvimde 17 si görünüyordu ana 13ünde yumurtlamıştım takvim bazen yanıltıyor canım, tebrik ederim. Allah İn izniyle hayırla kucağına alırsın...PamukDeniz sürekli oluyor cnm batma birkez girip çıkmıyor otururken hareket ederken filan hep oluyor
amin canım teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere :) evet çok erken çıktı bende şaşırdm yumurtlama günüm takvimde 19 unu gösteriyordu ama ben o günü boş geçtim daha öncesinde olmuştu 16-17 gibi erken döllenme oldu galiba inanılmaz bişey :)
1-2 haftalık olduğunu nasıl anladınBen dayanamayip clearblue dijital test aldim :) 1-2 haftalik hamile cikti. Aksama da doktora gidicem kan vermek icin. Hala guvenemedim :)
Canım o test eczanede satılıyor mu1-2 haftalık olduğunu nasıl anladın
Bence tekrar yap en az 15 gün hatta 20 gün geçmeli canım testte belli olması içinMrb arkadaşlar adetim 6gün geçti 2.gün bide bügün test yaptım negatif çıktı son ilişkinin üzerindende 13 gün tekrar bi test yapmalımıyım bide ağrı var karnımda hep adet ağrısı gibi kasıklarımdada ara ara sancı
İki üç gün sonra tekrarlıyım adet olacakmışım gibi geliyor hepBence tekrar yap en az 15 gün hatta 20 gün geçmeli canım testte belli olması için
aayyy inş bende hamileyimdir, 10 gün geçti günüm ama 6 gün önce test yaptım negatif ama adetim düzensiz de ayyy sizlerin güzel haberlerini okudum çok sevindim daruısı benm başıma ,Allahım tüm isteyenlere nasip et inşallah
Aynen öyle mutlaka yapın bu arada gerinmemekte kasılmamakta dikkat edinİki üç gün sonra tekrarlıyım adet olacakmışım gibi geliyor hep
merhaba arkadaşlar bende bu ay 4 gün soğan kürü denedim sonra bıraktım şimdi herzaman düzenli olan en fazla 1 gün kayan reglim 3 gün önceden geldi... şaşırdım ilk olarak dün çamur gibi akıntı oldu damla damla bugünde koyu kahve lekelenmem var kan gelmedi henüz. anlam veremedim acaba üstüne mi görüyorum geçen ayda normalinden az ve kokusuz bi regl geçirmiştim şüpheye düşttüm sizce gebelik olabilir mi?
Ben de geldim .... :) Bat dündü...Beklemedeyim :) kafam.karısık :)
Koku hassasiyetim var
Kasiklarimda batma var agri var dun cok siddetli.bel agrim oldu
Goguslerim sis hassas
Ama adet belirtileri de bunlar bilemiyorum kızlar yaaa
olabilir ama bunuda anlamak çok zor test filan yaptınız mı hiç yerleşme kanaması olabilir söylediğiniz
Hosgeldinnn canımBen de geldim .... :) Bat dündü...Beklemedeyim :) kafam.karısık :)
Koku hassasiyetim var
Kasiklarimda batma var agri var dun cok siddetli.bel agrim oldu
Goguslerim sis hassas
Ama adet belirtileri de bunlar bilemiyorum kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?