Gebeliğe Hazırlık Regl (adet)e SON 1 gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de takvimde 17 si görünüyordu ana 13ünde yumurtlamıştım takvim bazen yanıltıyor canım, tebrik ederim. Allah İn izniyle hayırla kucağına alırsın...

Mrb arkadaşlar adetim 6gün geçti 2.gün bide bügün test yaptım negatif çıktı son ilişkinin üzerindende 13 gün tekrar bi test yapmalımıyım bide ağrı var karnımda hep adet ağrısı gibi kasıklarımdada ara ara sancı

Bence tekrar yap en az 15 gün hatta 20 gün geçmeli canım testte belli olması için

aayyy inş bende hamileyimdir, 10 gün geçti günüm ama 6 gün önce test yaptım negatif ama adetim düzensiz de ayyy sizlerin güzel haberlerini okudum çok sevindim daruısı benm başıma ,Allahım tüm isteyenlere nasip et inşallah

bayağı gecikmiş hamile olsanız çıkardı mutlaka inşallah öyledir.
neyden dolayı düzensiz adetiniz?

merhaba arkadaşlar bende bu ay 4 gün soğan kürü denedim sonra bıraktım şimdi herzaman düzenli olan en fazla 1 gün kayan reglim 3 gün önceden geldi... şaşırdım ilk olarak dün çamur gibi akıntı oldu damla damla bugünde koyu kahve lekelenmem var kan gelmedi henüz. anlam veremedim acaba üstüne mi görüyorum geçen ayda normalinden az ve kokusuz bi regl geçirmiştim şüpheye düşttüm sizce gebelik olabilir mi?

olabilir ama bunuda anlamak çok zor test filan yaptınız mı hiç yerleşme kanaması olabilir söylediğiniz

Ben de geldim .... :) Bat dündü...Beklemedeyim :) kafam.karısık :)
Koku hassasiyetim var
Kasiklarimda batma var agri var dun cok siddetli.bel agrim oldu
Goguslerim sis hassas
Ama adet belirtileri de bunlar bilemiyorum kızlar yaaa

Ben de geldim .... :) Bat dündü...Beklemedeyim :) kafam.karısık :)
Koku hassasiyetim var
Kasiklarimda batma var agri var dun cok siddetli.bel agrim oldu
Goguslerim sis hassas
Ama adet belirtileri de bunlar bilemiyorum kızlar yaaa

hamilelikte olabilir :) test yaptınız mı güzel belirtiler bunlar ben adet olacağım sırada sadece karnım ağrırdı

olabilir ama bunuda anlamak çok zor test filan yaptınız mı hiç yerleşme kanaması olabilir söylediğiniz

Teşekkür ederim cevapladığınız için eğer kan gelmemeye devam ederse 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum burdan bildiririm sizlerede rabbim aratmasın isteyen herkese versin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…