• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl (adet)e SON 1 gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamilelikte olabilir :) test yaptınız mı güzel belirtiler bunlar ben adet olacağım sırada sadece karnım ağrırdı

Ben adetten 3 gun once yapmistim erken gebelik testi 2.cizgi silik cıkti ama gecen ay kimyasal gebelik olmustu erken test yapmistim o yuzden simdiden sevinemiyorum bekliyorum

Ben adetten 3 gun once yapmistim erken gebelik testi 2.cizgi silik cıkti ama gecen ay kimyasal gebelik olmustu erken test yapmistim o yuzden simdiden sevinemiyorum bekliyorum

İnsallah sağlıklı gebeliktir benimde 4 gün var pozitif çıktı inşallah böyle bişey olmaz :(

aayyy inş bende hamileyimdir, 10 gün geçti günüm ama 6 gün önce test yaptım negatif ama adetim düzensiz de ayyy sizlerin güzel haberlerini okudum çok sevindim daruısı benm başıma ,Allahım tüm isteyenlere nasip et inşallah
şimdi test yaptım negatif:( her ay beklediğim için sanırım olmuyor ,mart ayında 4.5 aylık bebeiğmi kaybettim.kilodan düzensiz sanırım adetim her aynı aynı şey,Rabbim şaşırt benisağlıklı hayırlı evlat nasip et hepimize

Back