Beş gün erken bence, ben üç gün kala yaptım yine çıkmadı. Adet tarihim 16 Şubat, heyecanla bekliyorum yine deMerhabalar kızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çift çizgi çıkmadı bu durumu yaşayan varmı acaba adetim beklicem olmazsa bidaha yapıcam ama dayanamıyorum elimde olsa hergün test yapıcamo kadar sabırsızım ki bu zamanları beraber yaşayalım istedim aynı durumda ki kızlarla
Yaaa senin 2 gün kalmış benim 5 gün ne kadar sabırsız oluyor insan ya durumu benimle paylaşır mısın canımBeş gün erken bence, ben üç gün kala yaptım yine çıkmadı. Adet tarihim 16 Şubat, heyecanla bekliyorum yine de
Tabii paylaşırım, ben de negatif diye çok üzülmüştüm ama yine de umudum var biraz.Yaaa senin 2 gün kalmış benim 5 gün ne kadar sabırsız oluyor insan ya durumu benimle paylaşır mısın canım
Son güne kadar umutluyum sendede sürekli sırt ağrısı varmı benim 2 haftadır bitmeyen bir sırt ağrısı bide bugün sağ kasığıma ani bir sancı girdi anlık. Gögüslerimi elleyemiyorum çok hassasTabii paylaşırım, ben de negatif diye çok üzülmüştüm ama yine de umudum var biraz.
Ben de sadece 1 haftadır devam eden sol kasık ağrısı var, başka birşey yok. Normalde regl ağrılarım 1 gün öncesinden başlar, bakalım yarın başlayacak mıSon güne kadar umutluyum sendede sürekli sırt ağrısı varmı benim 2 haftadır bitmeyen bir sırt ağrısı bide bugün sağ kasığıma ani bir sancı girdi anlık. Gögüslerimi elleyemiyorum çok hassas
Ama böylede durulmaz ki acaba diyerek sen yap en azından dert etme kendine sonucu paylaş bizimleKizlar merhaba ilk defa buraya yazıyorum adetim 5 gündür gecikiyor test yapmaya korkuyorum yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz 2 senelik evliyizz test yapmaya korkuyorum
Ya kaç kere tek çizgiyi gördüğüm için çok korkuyorum eşime bile söylemedim geciktiğini umitlendirmek istemiyorum ve şuan ailemin yanındayım eşimden uzağım yarın sabah cesaretimi toplayıp test almalı mıyım senceAma böylede durulmaz ki acaba diyerek sen yap en azından dert etme kendine sonucu paylaş bizimle
Ya canım tabi sen bilirsin ama ben yüzkere alıp yapmıştım yani yani dene ne kaybedersin ki insanın aklında olunca daha çok yıpranıuor eğer varsa ne mutlu yoksaa en azından biliceksin bana haber ver çok merak ettimYa kaç kere tek çizgiyi gördüğüm için çok korkuyorum eşime bile söylemedim geciktiğini umitlendirmek istemiyorum ve şuan ailemin yanındayım eşimden uzağım yarın sabah cesaretimi toplayıp test almalı mıyım sence
Tamam canim senin bebeğin var miiYa canım tabi sen bilirsin ama ben yüzkere alıp yapmıştım yani yani dene ne kaybedersin ki insanın aklında olunca daha çok yıpranıuor eğer varsa ne mutlu yoksaa en azından biliceksin bana haber ver çok merak ettim
Tamam canim senin bebeğin var mii
Evet tebriklerEki Görüntüle 2783339
Sabah ilk idrarla yaptım hamile miyim anlamadım
Evet gebelik var hayırlı olsunEki Görüntüle 2783339
Adetime 4 gün kala yapmıştım hiç silik çizgi bile çıkmamıştı ama bir gün kala akşam yaptığımda çizgiyi belirgin şekilde gördüm bence bekleyin ya adet günü yada geçince bir gün sonra yapın inşaAllah hayırlısı ile vardırMerhabalar kızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çift çizgi çıkmadı bu durumu yaşayan varmı acaba adetim beklicem olmazsa bidaha yapıcam ama dayanamıyorum elimde olsa hergün test yapıcamo kadar sabırsızım ki bu zamanları beraber yaşayalım istedim aynı durumda ki kızlarla
İnanamıyorum ya gerçekten mii çok silik amaaEvet gebelik var hayırlı olsun
Baya var kan verin içiniz rahatlasın idrar testleriyle uğraşmayınEki Görüntüle 2783339
Baya var kan verin içiniz rahatlasın idrar testleriyle uğraşmayınEki Görüntüle 2783339
Yine de 2 gün daha beklemek istiyorum. Rabbim kimseye hayal kırıklığı yaşatmasınBaya var kan verin içiniz rahatlasın idrar testleriyle uğraşmayın
Yeni falandır çok silik değil bence kan verin hemen bta hcg takip edinİnanamıyorum ya gerçekten mii çok silik amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?