- 22 Ağustos 2015
- 29.634
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.404
- 598
Ama var baya 50 filan çıkar değerinYine de 2 gün daha beklemek istiyorum. Rabbim kimseye hayal kırıklığı yaşatmasın

İdrar testiyle daha çok stres olursun ama sen bilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama var baya 50 filan çıkar değerinYine de 2 gün daha beklemek istiyorum. Rabbim kimseye hayal kırıklığı yaşatmasın
Anladım gidicem inşallah en kısa zamandaAma var baya 50 filan çıkar değerinbundan ne silikleeer var hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ama var baya 50 filan çıkar değerinbundan ne silikleeer var hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yaaaaa çok sevindim mm canım benim valla kendim gibi sevindim hemen koşşşşş kan vermeyeeeeEki Görüntüle 2783339
Sabah ilk idrarla yaptım hamile miyim anlamadım
Allah razı olsun bitanem darısı isteyen herkesin başınaYaaaaa çok sevindim mm canım benim valla kendim gibi sevindim hemen koşşşşş kan vermeyeeee
Haber ver mutlakaAllah razı olsun bitanem darısı isteyen herkesin başına
Tamam canimHaber ver mutlaka
Benim de bu sabah bu şekilde çıktı siz gittiniz mi kana hayırlısı olsun bence de varEki Görüntüle 2783339
Şehir dışındayım şuan Çarşamba günü donucem memlekette gitmeyi düşünüyorum yaa uçağa binicem ama eğer varsa bir sıkıntı olmaz dimiiBenim de bu sabah bu şekilde çıktı siz gittiniz mi kana hayırlısı olsun bence de var
Bende aynıyımMerhabalar kızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çift çizgi çıkmadı bu durumu yaşayan varmı acaba adetim beklicem olmazsa bidaha yapıcam ama dayanamıyorum elimde olsa hergün test yapıcamo kadar sabırsızım ki bu zamanları beraber yaşayalım istedim aynı durumda ki kızlarla
Hayorlı olsun canım bnmBenim de bu sabah bu şekilde çıktı siz gittiniz mi kana hayırlısı olsun bence de var
Senin kaç gün kaldı adete son 4 benim 4 ci günde elimde testle tuvalete koşucamBende aynıyımçok eğlenceliyiz bence valla benim kafada bi huni eksik
![]()
Senin son durum neSorun olmaz diye düşünüyorum hadi hayırlısı umarım hamisizdir :)
Ama var baya 50 filan çıkar değerinbundan ne silikleeer var hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yaaaaa çok sevindim mm canım benim valla kendim gibi sevindim hemen koşşşşş kan vermeyeeee
Kanda gördüm bugün çok şükür canımSenin son durum ne
Benim de böyleydi hamileyim tebriklerEki Görüntüle 2783339
Kızlar afedersiniz ama bende kahve rengi sümük gibi bişey geldi nedir ki buBenim de böyleydi hamileyim tebrikler