• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 3 gün var erken gebelik testi negatif, bakar mısınız :(

Evet evet bende heycanla kan verdim akşam hemen sonuç negatif 😅 o yüzden söz verdim kendime adetim 15 gün geçmediği sürece test yapmayacam direk kan vericem
Aslında en mantıklısı o geçince test yapsak bir durabilsek… ovülasyon testi denediniz mi? Ben bu ay denedim de anlayamamışım bile :KK70:yazınca millet anlamaya başladım. Bir sonraki ay detaylı kullanayım bari. 2 kere çift çizgi görünce dedim tamam yumurtladım. Kullanmayı bıraktım sonra birdaha yapayım dedim 1-2 gün geçince tek çizgiydi meğersem silikleşmeye başlayınca çatlıyormuş :KK70:

Aslında en mantıklısı o geçince test yapsak bir durabilsek… ovülasyon testi denediniz mi? Ben bu ay denedim de anlayamamışım bile :KK70:yazınca millet anlamaya başladım. Bir sonraki ay detaylı kullanayım bari. 2 kere çift çizgi görünce dedim tamam yumurtladım. Kullanmayı bıraktım sonra birdaha yapayım dedim 1-2 gün geçince tek çizgiydi meğersem silikleşmeye başlayınca çatlıyormuş :KK70:
Yok ya hiç yapmadım acaba yapsammı bende önümüzdeki ay😅😅

Bence yapın. İşe yarayan çok kişi olmuş laboquick kullanıyorum ben cam gibi gösteriyor memnunum. Denemedik demeyiz en azından
Evet ya doğru söylüyorsun aslında bende yumurtlama olunca anlıyorum akıntıdan dolayı ama garantiye de almak lazım😅

Evet ya doğru söylüyorsun aslında bende yumurtlama olunca anlıyorum akıntıdan dolayı ama garantiye de almak lazım😅
Kesinlikle baktım normal olmuyor böyle deneyim dedim onu da bu ay yanlış yaptım sanırım diğer aya darısı artık :KK70:

Bende hiç kullanmadım koyu olunca mı yumurta oluyor yani ozaman mı ilişki oluyor
Adet bittikten sonra başlanıyor hergün aynı saatte yapmaya. Ben uyamadım her gün aynı saate ama bu önemli sanırım aynı saat olması. Çift çizgi çıkmaya başladığında yumurtlaman oluyormuş. En koyu çift çizgide yumurtan atılma zamanındaymış. En koyudan sonra tekrar silikleşlemeye başlayınca yumurta çatlamış ve ilişkiye girmen gerekiyormuş. Benim anladığım bu. Bence koyu çizgiyi gördüğün gibi daha çok üzerine düş durumun. Birdahaki ay bende dikkat edeceğim

Adet bittikten sonra başlanıyor hergün aynı saatte yapmaya. Ben uyamadım her gün aynı saate ama bu önemli sanırım aynı saat olması. Çift çizgi çıkmaya başladığında yumurtlaman oluyormuş. En koyu çift çizgide yumurtan atılma zamanındaymış. En koyudan sonra tekrar silikleşlemeye başlayınca yumurta çatlamış ve ilişkiye girmen gerekiyormuş. Benim anladığım bu. Bence koyu çizgiyi gördüğün gibi daha çok üzerine düş durumun. Birdahaki ay bende dikkat edeceğim
Adetten sonra bi deniyim bende bide böyle şansımı deniyim 🤭 Çok teşekkür ederim canım bilgim yoktu hiç bu konuda

Kızlar merhaba, yaklaşık 5-6 aydır çocuk için uğraşıyoruz. 2 ay önce kimyasal gebelik mi yoksa düşük mü olduğunu anlayamadığım bir durum yaşadım. Şöyle ki cuma akşam kaset test yapmıştım adete 2 gün kala çok silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün hafif kahverengi lekemem olmuştu ve 2 gün sonra tam doktora gidip kan verecekken çok şiddetli kasık ağrısıyla aşırı kanamam olmuştu. Bu durumdan 2 ay sonra ovülasyon testi aldım ve yumurtlama gününü değerlendirdik. (17-18 ocak yumurtlama günümdü. Öncesini ve sonrasını değerlendirdik) Bat’a 3 gün var ve belirtilerim olduğu için ( kasık ağrısı, batma, göğüste hafif hassasiyet, mide bulantısı, idrara sık çıkma gibi) erken gebelik testi aldım bebe time markalı ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı ve sonra ikinci idrarla kaset test yaptım o da negatif. Çok umutlanmıştım çok üzüldüm. Sizce erken mi pozitif çıkması için yoksa şans yok mu :(
2 gün önce yaptım negatifti bugün yaptım pozitif çıktı yine de umutlanmiyorum sonra testi tekrarlayın inşallah vardir benim gebelik testim saatlerdir teste bakıyorum test bozuk olabilir mi diye

Eklentiler

• IMG_20250128_213405.jpg
    IMG_20250128_213405.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar dün test yaptım çıkmamıştı bugün pozitif aç karnına yaptımmmm

Eklentiler

• IMG_5137.jpeg
    IMG_5137.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 29
Back