• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 3 gün var erken gebelik testi negatif, bakar mısınız :(

Size hsg çekti mi doktorunuz? Bende hormonlarıma baktı, eşim kontrole gitti. Bir problem yok dediler. Bu ayda olmazsa hsg çekicez dedi
Evet evet çektim temiz çıktı bizde herşeyi yaptık eşimle zaten iki aşılama bir tüp bebek sürecimde oldu tüp bebekte gebelik oluştu ama 15.haftalıkken kaybettim bebeğimi 4/5 ay oldu artık akışına bırakmaya karar verdim ☺️

Sıkma canını, bende de öyle olduğunda çok üzülmüştüm ama buradaki arkadaşlar sağolsun moral verdiler. Regl günümüzü bekleyeceğiz. Yine negatifsek Allah’tan sağlıklısını ve hayırlısını isteyeceğiz
Orası öyle de baya bi çöktüm ama inanıyorum adetim geçikecek 😂

Evet evet çektim temiz çıktı bizde herşeyi yaptık eşimle zaten iki aşılama bir tüp bebek sürecimde oldu tüp bebekte gebelik oluştu ama 15.haftalıkken kaybettim bebeğimi 4/5 ay oldu artık akışına bırakmaya karar verdim ☺️
İnşallah rabbim bir an önce bebeğine kavuşmayı nasip eder :KK200: Tüp bebek ve aşılama için şartlar neler? Neye göre doktorlar karar veriyor

İnşallah rabbim bir an önce bebeğine kavuşmayı nasip eder :KK200: Tüp bebek ve aşılama için şartlar neler? Neye göre doktorlar karar veriyor
Sebepsiz infertilite diye gittik herşeyimiz yapıldı doktor bir sorun yok ama aşılama deniyelim dedi aşılama olmayınca tüp bebek deneyelim dedi yani herhangi bir sorun olmayınca da bazen kendiliğinden gebelik oluşmuyor

Stres yapıyoruz muhtemelen ondan. Burada bir üyenin yazısını okudum meryem ana tohumunu suya koyup içmiş sonra hamile kalmış. Onu da deneyeceğim
Ya bir ara ben yine test yaptım baya geçti üstünden çift çizgi çıktı ertesi günü adet oldum ondan sonra ümidi kestim nedense tekrar içime doğdu gibi oldu heyecanlandım ya

Sebepsiz infertilite diye gittik herşeyimiz yapıldı doktor bir sorun yok ama aşılama deniyelim dedi aşılama olmayınca tüp bebek deneyelim dedi yani herhangi bir sorun olmayınca da bazen kendiliğinden gebelik oluşmuyor
Hayırlı haberleri alırız inşallah hepimiz çok istiyorum rabbim versin hepimize

Ya bir ara ben yine test yaptım baya geçti üstünden çift çizgi çıktı ertesi günü adet oldum ondan sonra ümidi kestim nedense tekrar içime doğdu gibi oldu heyecanlandım ya
İnsan umutlanıyor çift çizgiyi görünce haklısın. Daha önce hiç gebeliğin oldu mu?

İnsan umutlanıyor çift çizgiyi görünce haklısın. Daha önce hiç gebeliğin oldu mu?
Aynen öyle bende görüyorum ana kucağında bebekleri çok hevesleniyorum şimdi çok istiyoruz ama ileride inşallah Nasibimizi zorladığımız için Allah pişman etmez

Amin amin canım bende çok istiyorum artık ya çevremde hamile birini görünce artık böyle heves ediyorum olsun diye
Daha önce hiç pozitif oldu mu testin? Benim 1 kere olmuştu ama beta baktıramadan aşırı ağrım, çok şiddetli kanamam ve soğuk terlemem oldu. Gitmedim doktora da salak kafam.

Daha önce hiç pozitif oldu mu testin? Benim 1 kere olmuştu ama beta baktıramadan aşırı ağrım, çok şiddetli kanamam ve soğuk terlemem oldu. Gitmedim doktora da salak kafam.
Benim testlerim sürekli pozitif çıkıyordu ne zaman yapsam artımed testleri işte bi kere abartısız 4 tane kaset testi yaptım pozitif kan verdim negatif benle alakalı problem var sanıp doktora gidecektim burdan araştırınca o testin yalancı pozitif verdiğini öğrendim bak bi tane testimi atasam sana şimdi

Bak canım böyle çıkmıştı en son bu ayki testim

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    3,3 KB · Görüntüleme: 13
Aaaa bu direkt pozitif gözüküyor. Demek yanlışmış bunun bende kaset testi var kullanmayayım bari ne olur ne olmaz
Evet evet bende heycanla kan verdim akşam hemen sonuç negatif 😅 o yüzden söz verdim kendime adetim 15 gün geçmediği sürece test yapmayacam direk kan vericem

Back