- 28 Ocak 2025
- 36
- 1
- 1
- 24
Dayanamicam zatenAldıysa testi sabaha kadar dayanamazsın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanamicam zatenAldıysa testi sabaha kadar dayanamazsın bence
Yapınca at bizde bakalım bide hangi marka test aldı umarım artımed değildirrDayanamicam zaten
Bence de sabah ilk idrarla yapsan iyi olur. Herkes böyle önermiş.Testi almaya gitti ama sabah mı yapayım daha emin olmak için nasıl bekleyeceğimmm
Artımed yanlış mı veriyor? Hangi marka en doğrusunu veriyor bundan sonrakinde bende öyle alayımYapınca at bizde bakalım bide hangi marka test aldı umarım artımed değildirr
Öyleymiş ama dayanamam ben sabah bidaha alır yaparım yapacak birşey yokBence de sabah ilk idrarla yapsan iyi olur. Herkes böyle önermiş.
Bize de haber verin, inşallah güzel haberlerleÖyleymiş ama dayanamam ben sabah bidaha alır yaparım yapacak birşey yok
Ay evet canım sakın yapma benim bu ay erken gebelik testini yaptım ikiside çıktı kırmızı şekilde kan verdim negatif sonuç adet oldum forumda baktım herkeste nerdeyse yanlış sonuç veriyor Laboquick bu marka güvenilir yazmıştı kızlarArtımed yanlış mı veriyor? Hangi marka en doğrusunu veriyor bundan sonrakinde bende öyle alayım
Vericem haber vermezsem bilki negatif ve ağlıyorumdurBize de haber verin, inşallah güzel haberlerle
Ay o da var bende ovülasyon testiyle yollamışlardı, eczane gibi oldumAy evet canım sakın yapma benim bu ay erken gebelik testini yaptım ikiside çıktı kırmızı şekilde kan verdim negatif sonuç adet oldum forumda baktım herkeste nerdeyse yanlış sonuç veriyor Laboquick bu marka güvenilir yazmıştı kızlar
Merhaba. Bizde eşimle 3 aydır çocuk istiyoruz. Ve bende farketmeden kimyasal gebelik geçirmiş olabilirim. Bu ay 21 i değerlendirdik. Regl 10 gün var ama çok kaşık ağrısı yaşıyorum kramp giriyor. Ve beyaz akıntım geliyor. sizde de öyle mi akıntınız var mıKızlar merhaba, yaklaşık 5-6 aydır çocuk için uğraşıyoruz. 2 ay önce kimyasal gebelik mi yoksa düşük mü olduğunu anlayamadığım bir durum yaşadım. Şöyle ki cuma akşam kaset test yapmıştım adete 2 gün kala çok silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün hafif kahverengi lekemem olmuştu ve 2 gün sonra tam doktora gidip kan verecekken çok şiddetli kasık ağrısıyla aşırı kanamam olmuştu. Bu durumdan 2 ay sonra ovülasyon testi aldım ve yumurtlama gününü değerlendirdik. (17-18 ocak yumurtlama günümdü. Öncesini ve sonrasını değerlendirdik) Bat’a 3 gün var ve belirtilerim olduğu için ( kasık ağrısı, batma, göğüste hafif hassasiyet, mide bulantısı, idrara sık çıkma gibi) erken gebelik testi aldım bebe time markalı ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı ve sonra ikinci idrarla kaset test yaptım o da negatif. Çok umutlanmıştım çok üzüldüm. Sizce erken mi pozitif çıkması için yoksa şans yok mu
Yok yok ümidimizi kaybetmiyoruz günümüze var dahaVericem haber vermezsem bilki negatif ve ağlıyorumdur
Olsun zararı olmaz ne güzel işte hepsi varAy o da var bende ovülasyon testiyle yollamışlardı, eczane gibi oldum
Evet birebir hepsi var ama testlerim negatif. Önceki durumu soruyorsanız belirtilerim şöyleydi, akıntım fazlaydı ama şeffaftı, göğüslerim patlayacak kadar şişmişti dokunamıyordum bile ama şuan öyle değil sadece hassas. Kasık ağrım vardı ve en belirlisi yüzümde kocaman akne çıkmıştıMerhaba. Bizde eşimle 3 aydır çocuk istiyoruz. Ve bende farketmeden kimyasal gebelik geçirmiş olabilirim. Bu ay 21 i değerlendirdik. Regl 10 gün var ama çok kaşık ağrısı yaşıyorum kramp giriyor. Ve beyaz akıntım geliyor. sizde de öyle mi akıntınız var mı
Bir de pozitif görsem sadaka vercemOlsun zararı olmaz ne güzel işte hepsi var
Pozitif görmek için önden sadaka ver benceBir de pozitif görsem sadaka vercem
Yaa kesinlikle ilk denemede hamile kalmayı becerenlere aşırı imreniyorum, aylardır testle uğraşıyoruzPozitif görmek için önden sadaka ver bence
Ben artık akışına bıraktım sıkıldım her ay testler yapmaktan
Evet bende öyle hele ilk geceden gebe kalanlara saygı duyarımYaa kesinlikle ilk denemede hamile kalmayı becerenlere aşırı imreniyorum, aylardır testle uğraşıyoruz
Bir de bunun üst levelı var korunurken hamile kalmakEvet bende öyle hele ilk geceden gebe kalanlara saygı duyarım
Nasip aslında ya kiminin ilk gecede oluyor kiminin yıllar sonra galiba biz yıllar sonra olan gruptanızYaa kesinlikle ilk denemede hamile kalmayı becerenlere aşırı imreniyorum, aylardır testle uğraşıyoruz
Size hsg çekti mi doktorunuz? Bende hormonlarıma baktı, eşim kontrole gitti. Bir problem yok dediler. Bu ayda olmazsa hsg çekicez dediNasip aslında ya kiminin ilk gecede oluyor kiminin yıllar sonra galiba biz yıllar sonra olan gruptanız