• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 3 gün var erken gebelik testi negatif, bakar mısınız :(

Artımed yanlış mı veriyor? Hangi marka en doğrusunu veriyor bundan sonrakinde bende öyle alayım
Ay evet canım sakın yapma benim bu ay erken gebelik testini yaptım ikiside çıktı kırmızı şekilde kan verdim negatif sonuç adet oldum forumda baktım herkeste nerdeyse yanlış sonuç veriyor 🥲 Laboquick bu marka güvenilir yazmıştı kızlar

Ay evet canım sakın yapma benim bu ay erken gebelik testini yaptım ikiside çıktı kırmızı şekilde kan verdim negatif sonuç adet oldum forumda baktım herkeste nerdeyse yanlış sonuç veriyor 🥲 Laboquick bu marka güvenilir yazmıştı kızlar
Ay o da var bende ovülasyon testiyle yollamışlardı, eczane gibi oldum :KK70:

Kızlar merhaba, yaklaşık 5-6 aydır çocuk için uğraşıyoruz. 2 ay önce kimyasal gebelik mi yoksa düşük mü olduğunu anlayamadığım bir durum yaşadım. Şöyle ki cuma akşam kaset test yapmıştım adete 2 gün kala çok silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün hafif kahverengi lekemem olmuştu ve 2 gün sonra tam doktora gidip kan verecekken çok şiddetli kasık ağrısıyla aşırı kanamam olmuştu. Bu durumdan 2 ay sonra ovülasyon testi aldım ve yumurtlama gününü değerlendirdik. (17-18 ocak yumurtlama günümdü. Öncesini ve sonrasını değerlendirdik) Bat’a 3 gün var ve belirtilerim olduğu için ( kasık ağrısı, batma, göğüste hafif hassasiyet, mide bulantısı, idrara sık çıkma gibi) erken gebelik testi aldım bebe time markalı ilk idrarla yaptım ama negatif çıktı ve sonra ikinci idrarla kaset test yaptım o da negatif. Çok umutlanmıştım çok üzüldüm. Sizce erken mi pozitif çıkması için yoksa şans yok mu :(
Merhaba. Bizde eşimle 3 aydır çocuk istiyoruz. Ve bende farketmeden kimyasal gebelik geçirmiş olabilirim. Bu ay 21 i değerlendirdik. Regl 10 gün var ama çok kaşık ağrısı yaşıyorum kramp giriyor. Ve beyaz akıntım geliyor. sizde de öyle mi akıntınız var mı

Merhaba. Bizde eşimle 3 aydır çocuk istiyoruz. Ve bende farketmeden kimyasal gebelik geçirmiş olabilirim. Bu ay 21 i değerlendirdik. Regl 10 gün var ama çok kaşık ağrısı yaşıyorum kramp giriyor. Ve beyaz akıntım geliyor. sizde de öyle mi akıntınız var mı
Evet birebir hepsi var ama testlerim negatif. Önceki durumu soruyorsanız belirtilerim şöyleydi, akıntım fazlaydı ama şeffaftı, göğüslerim patlayacak kadar şişmişti dokunamıyordum bile ama şuan öyle değil sadece hassas. Kasık ağrım vardı ve en belirlisi yüzümde kocaman akne çıkmıştı

Back