Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem dini konu tartışınca banlayıp hem sitedeki herkesi Müslüman varsayarak kandil kutlama mesajı niye atıyorsunuz?Kutlu ve bereketli üç ayların habercisi Regaip Kandilinin ailenize ,milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar ve güzellikler getirmesini dileriz.
Eki Görüntüle 2785504
Yeni uyesiniz nerden biliyorsunuz başka konularda dini konu tartismasi oldugunu banlamayıHem dini konu tartışınca banlayıp hem sitedeki herkesi Müslüman varsayarak kandil kutlama mesajı niye atıyorsunuz?
Okuyorum çünkü burayı senelerdir.Yeni uyesiniz nerden biliyorsunuz başka konularda dini konu tartismasi oldugunu banlamayı![]()
Bugün kandil burası da kandil kutlama yeriOkuyorum çünkü burayı senelerdir.
Musluman degilseniz bakar gecersiniz. Burda tartisilcak bir konu yok ki herkes birbirini kutluyor sadece.Hem dini konu tartışınca banlayıp hem sitedeki herkesi Müslüman varsayarak kandil kutlama mesajı niye atıyorsunuz?
Olur mu öyle illaki bir sivri olunucak aynen inancın yokca müslüman değilseniz ne gelip yazıyorsunMusluman degilseniz bakar gecersiniz. Burda tartisilcak bir konu yok ki herkes birbirini kutluyor sadece.
Okuyorum çünkü burayı senelerdir.