neler size dokunuyor kendinizi gozlemleyin mesela poca midemi acaip yakardi kestim..yagli yemiyorum kizartmaya veda ettim mayonozedee(cok severimde) yemeklerimde yagsiz olur..şakkıdı kirk yilda bir o da gunduz kizartma yerim..birde 7 den sonra yemem kurutulmus meyva atistiririm ama insanlar zorluyor deli oluyorum o saatte azda sofraya oturup yemek yesem butun gece karnim sis ve agri cekiyorum..:1no2:birde asitli meyvalardan,sebzeden uzak durun portakal,mandalina,domates..salata ve domatesi kabuklu tuketmeyin..stresten uzak durmaya calisin genelde psikolojik sebepler etken mide hastaliklarina yediklerimizde tetikleyici..senağlamaben neler cektim ne uykusuz geceler gecirdim endoskopiye girdim ben narkozu aldiktan sonra birsey hissetmedim en azindan midemde ne oldugu biliyorum doktorumunda tavsiyelerini dinliyorum.:jeyyar:..ilac tedavisi yaptik ilaci kestim yine ayni oldu tekrar kullandim ilac..sonra zamanla her sabah kullandigim lansoru kestim..midem kendini korumayi ilacsiz ogrensin aliskanlik yapmasin diye..simdi sukur ilacsiz iyiyim ama dikkat edersem kendime..:1closedeyes:birde pilatesi tavsiye ederim sporda onemli bagisiklik sisteminizi guclendiriyorsunuz..kaydirigubbakcemile5