- 24 Şubat 2017
- 229
- 62
- 98
- 34
- Konu Sahibi Pamuktanbebek
-
Yanında biri olsaydı tabi çok dah iyi olurdu. Ama özel hastanelerde hemşirelerde çok güzel yardımcı oluyor. Umarım merhametli insanlara denk gelirsin canımArkadaşlar burun ve kas altı göğüs estetiğini aynı anda olucam.1 gece hastanede kalıcam yanımda kimse olmucak mecburum.
Kendi başıma yemek yiyip lavaboya yavaş yavaş gidip gelebilirmiyim kollarımı kullanabilecekmiyim?
Daha önce burun estetiği oldum hiç ağrı yoktu gayet rahattım ama göğüs estetiği hakkında hiç iyi şeyler okumadım
Benim gibi 1 gece yalnız kalıp iyi kötü idare eden kimseler varmı ???
Arkadaşlar burun ve kas altı göğüs estetiğini aynı anda olucam.1 gece hastanede kalıcam yanımda kimse olmucak mecburum.
Kendi başıma yemek yiyip lavaboya yavaş yavaş gidip gelebilirmiyim kollarımı kullanabilecekmiyim?
Daha önce burun estetiği oldum hiç ağrı yoktu gayet rahattım ama göğüs estetiği hakkında hiç iyi şeyler okumadım
Yanında kesinlikle ve kesinlikle biri olmalı. Bu kadar net. Okudukların yaşananların yanında gerçekten hiçbişey.Arkadaşlar burun ve kas altı göğüs estetiğini aynı anda olucam.1 gece hastanede kalıcam yanımda kimse olmucak mecburum.
YaaaYanında kesinlikle ve kesinlikle biri olmalı. Bu kadar net. Okudukların yaşananların yanında gerçekten hiçbişey.
Daha önce burun estetiği oldum o zaman da yalnızdım sıfır ağrı.Kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama bende zerre ağrı olmamıştı sadece dokununca sızlıyorduEstetik yaptırmadım ama burun özellikle çok ağrılı geçiyor diye biliyorum. Genelde estetik ağrılı geçiyor zaten. Yanınızda biri olsun ne olursa olsun.
Daha önce burun estetiği oldum o zaman da yalnızdım sıfır ağrı.Kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama bende zerre ağrı olmamıştı sadece dokununca sızlıyorduEstetik yaptırmadım ama burun özellikle çok ağrılı geçiyor diye biliyorum. Genelde estetik ağrılı geçiyor zaten. Yanınızda biri olsun ne olursa olsun.
Değişebilir demek ki ağrıya karşı direnciniz yüksek.. eğer dayanabileceğinizi düşünüyorsanız ve kimse yoksa yapacak birşey yok sanırım :)Daha önce burun estetiği oldum o zaman da yalnızdım sıfır ağrı.Kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama bende zerre ağrı olmamıştı sadece dokununca sızlıyordu
Umarım öyledirDeğişebilir demek ki ağrıya karşı direnciniz yüksek.. eğer dayanabileceğinizi düşünüyorsanız ve kimse yoksa yapacak birşey yok sanırım :)
Ben size mesaj atamadım acaba sakıncası yoksa bana numaranızı mesaj atarmısınız merak ettiklerim sormak istediklerim var rahatsız etmeyeceksem whatsaptan sor ak istiyorum yardımcı olurmusunuz acabaYanında kesinlikle ve kesinlikle biri olmalı. Bu kadar net. Okudukların yaşananların yanında gerçekten hiçbişey.
Evet canım. Kas alti oldum. Valla gözünü korkutmak istemem ama gerçekten çok ağır bi ameliyat. Yanında mutlaka biri olmalı. Girip çıktıktan sonra keşke dememek için.YaaaGerçekten o kadar mı fena olucam korkuyorum siz de mi kas altı oldunuz acaba
Evet mecbur hemşirelerden yardım isteyeceğim zaten hiç bişey olmasa narkozun etkisiyle yürümek dengede durmak zor oluyor.Bende sizin gibi geçiririm inşallah.Canim bende kas alti olmustum,ve yalnizdim.Kalkmakta zorluk cekiyor insan cunku kaslarini kullanamiyorsun.Yataktan kalkmana hemsirelere yardimci olur,sonra anesteziden dolayi basin done bilir yururken,2 gun sonra kendine geliyor insan.
Ben yemegimi fln yedim yalniz.Agrim cekilmez olmadi,cok azdi.Ondan sonraki 5 gunde yalnizdim.Dedigim gibi tek zorluk yatmis pozisyondan ayaga kalkmak.
Tabi kisiden kisiye degisiyor da,bu benim tecrubem
Daha önce burun estetiği oldum o zaman da yalnızdım sıfır ağrı.Kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama bende zerre ağrı olmamıştı sadece dokununca sızlıyordu
Meme ve burun olucam karın olmucak evet yalnızım malesefBurun ameliyati olabilir tabiki ama simdi meme ve karin birlikte dusunuyorsun bencede bir arkadasindan yardimci olmasini istesen tabiki hastanedeki hemsireler yardimci olur ama yaninda biri olursa cok iyi olur olmazsa tabiki yapacak birsey yok
Meme ve burun olucam karın olmucak evet yalnızım malesef
Evet önceden konuşucam inşallah her şey yolunda giderCanim meme ve burun iki ameliyat birlikte yinede birini ayarlamaya calis bir arkadasin olmazsa tabiki yapacak birsey yok doktoruna soyle hastanedeki hemsirelere senin refakatcin olmadigini belirtsin daha cok ilgilenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?