Biz gördükBence burnu akiyoya gozleride akiyo sanirim goremiyo
Bumuydu be yesin garip
Teşekkür ederim fülüzümTabikiii herzamanki gibi şaka yapiyorum çok guzel hakkini vermissin pastanin canim eline emegine saglik basarilar diliyorum fasulye
Iste burda kalman sakıncalıNiye ki
Abartısız öyleyim bide gülüyorum daha çok sünüyorBumuydu be yesin garip
Çok teşekkür ederim canım benimTarifi yapmamışsın ,resmen konuşturmuşsun evoşçooook güzel olmuş, eline sağlık canım
AnlamadımBumuydu be yesin garip
Ben sandimki senin antepleri yiyo hani yapcanyaAnlamadım
Evet, yiyorBen sandimki senin antepleri yiyo hani yapcanya
CanımcımFotoları bana yollayayydınnn da ben açaydımmm konuyuuuuu nolurduuuu ha fasulllleeee
Bu pasta değil buna yeni bir isim koyuyorum zirve ile nirvana karışımı ZİRVANA buCanımcım
Yaa çok teşekkür ederim canım benimBu pasta değil buna yeni bir isim koyuyorum zirve ile nirvana karışımı ZİRVANA bu
O nasıl bir kısmetmiş öyle yaa valla harika eline emeğine sağlıkYaa çok teşekkür ederim canım benimaklımda vardı uzun zamandır kısmet böyleymiş
Siz evde yoksanız da bana yollasınlar tamamen hizmet başka bi amaç yokBence yarismalari daha deneysel hale getirelim mesela evva pastasini bana gondersin ben bir deneyeyim ..hayir yani tum kk adina kendim icin degil
Teşekkür ederim öğretmenimO nasıl bir kısmetmiş öyle yaa valla harika eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık çok güzel görünüyorbaşarılar dilerim