- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Teşekkür ederim miniğim valla herkes çok iyi fülüze bakma sen ne yapmış gördünmüYaptığın herşey güzel oluyor da bu dehsetul vahşet bişey olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim miniğim valla herkes çok iyi fülüze bakma sen ne yapmış gördünmüYaptığın herşey güzel oluyor da bu dehsetul vahşet bişey olmuş
Kırmızıyı görmezden gelememYasom yokmuşum gibi davran
Valla yapmış bulundum hepsi su böreğinin suçuKırmızıyı görmezden gelemem
Kirmizi dur demek ama sen durma yaso yarina yap hemen seninkide yesilKırmızıyı görmezden gelemem
Çekildinmi sen niyekiŞansım yokmuş cekildigim iyi olmuş
Bakmadım dur bakayimTeşekkür ederim miniğim valla herkes çok iyi fülüze bakma sen ne yapmış gördünmü
Bu varken oylarimiz ..... olcakTeşekkür ederim miniğim valla herkes çok iyi fülüze bakma sen ne yapmış gördünmü
Bana güvenebilirsinÇok abla
AmağnnnZeyno çabuk çık burdan
Teşekkür ederim mavişimEllerine sağlık taze fasulyem. Çok güzel görünüyor yarışmada başarılar diliyorum diğer arkadaşlara
Biz görüyoruzYoksa senin gönül gözün kapalı mıAbla burda ne var ben göremiyorum
Abla az yüzü gözü görünmesinmi san güveniyorumBana güvenebilirsin
Çok kapalıysa demek ablaBiz görüyoruzYoksa senin gönül gözün kapalı mı
Evet cnm başka bi tarifte inşallah beraber oluruz bu sefer oy verecegim1❣Çekildinmi sen niyeki
Bence burnu akiyoya gozleride akiyo sanirim goremiyoBiz görüyoruzYoksa senin gönül gözün kapalı mı
Kirmizi dur demek ama sen durma yaso yarina yap hemen seninkide yesil
Bundan mıKirmizi dur demek ama sen durma yaso yarina yap hemen seninkide yesil
Biz gördük bize güvenÇok kapalıysa demek abla
İnşallah canım ❤Evet cnm başka bi tarifte inşallah beraber oluruz bu sefer oy verecegim1❣