- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.741
Neden billion kız bi gözüm derinden güzelHojbuldum bi gözü bi gözünden güzel hatun ..nasılsın bakım tatlim
Bnm demeyi Ck isterdiim =DBurnuma yeni hamile kokuları geliyo kim onlar çabuk çıksın ortaya
Senin yüzünden uyuyan herifi u yandirdim van kedisi nerden geldi aklına ahahahahahah ne güldüm heéNeden billion kız bi gözüm derinden güzelvan kedisi mym kız ben iki gözümde aynı .. .. İYim Tatlm sn nasilsnn
Gerçekten mi okadar sesli mi güldün haaahhhayyy: DSenin yüzünden uyuyan herifi u yandirdim van kedisi nerden geldi aklına ahahahahahah ne güldüm heé
Sahura bekliyorum canim yiyim bende çok sukur
Canim benim diyeceksin inşallah hem belki sıra senin nasip kısmet işi inşallah senindir tatlım....Bnm demeyi Ck isterdiim =D
Dun esimin dogum gunusu vardi cnm pek giremedim
mehtappp tatlım ben geldim kime yapiyon o hareketleri giz dikkat et belini neyi ni agridiverin maazallah
Allah ıslah etsin hidayete erdirsin nediyim yavrum ya ben haber bile izlemiyorum bu yaratıklar yuzunden
Evet canim varsa iyi bi doktor hatta seninki de olur iyi dersen bi denerim
Ben veriyorum siparişleri ama son ra pişman olmayınAllahim inşallah bu kadınlara bir değil iki değil üç değil dort er tane evlat nasipnet .her biri birbirinden yaramaz her biri bir birinden afacan olsunlar aminnnnnn
i şallah canim hayırlı salih sağlıklı evladım olsun
Folik asit felan çıkıyorsun değilmi canim ihmal etme .fazla tatlıya yeme ilk haftalar kanı sulandıracak besinler iyi oluyor diye biliyorum titiz ol canim en önemli günler sımsıkı tutulsun inşallah evladım sana kucaklamayida nasip etsin Rabbim sagliklica
Sana da tatlımmmgünaydın canımm hayırlı sabahlar herkeseee
Kendinden şüphelen en yakınında sen varsınBurnuma yeni hamile kokuları geliyo kim onlar çabuk çıksın ortaya
İyi yapmışsın0
Dun esimin dogum gunusu vardi cnm pek giremedim
Buradayım bacımPinkhouselif nerdesin seni gördüm sanki sessizsin bugün canim niye yazmiyon
Gunaydinnnnnnn hayırlı olsun yeni gün yeni umutlarimiz.günaydın kızlarr :)
Günaydın canim hasgeldinnnnnnngünaydın canımm hayırlı sabahlar herkeseee
Duymuştum ben o hatunu biriyim bakım sağol datlum.Kuşum ben medipol koşuyolu hastanesindeki Sema ovalı ya gittim.. Çok tatlı dilli güleryüzlü..
Yanlız randevuları full oluyor genelde
Bi ara istersensuzansu
Yok canım ben sizden bekliyorum bombayı hadi bakalım kim patlatacak .Kendinden şüphelen en yakınında sen varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?