- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.721
İnş .. vardır kuzum ya fazlada kaptırma kndni olmazsa üzülürsün .. aksına brak tatlım . Rabbim vericeqi zamanı Ck ii bloo şüphesiz kiHeveslenmek istemiyorum sonra fos oluyor ama bir yandanda nedendir bilmem içim kıpır kıpır karmasik duygulardayim
Sana da kuzummHayirli aksamlar kizlar ..
Hayırlı aksmlaaarr Cnm h gelsn naslsnHayirli aksamlar kizlar ..
Hoş Geldin Cnm Rabbim gönlüne göre verir inş . { HEPİMİZİN } ÂMİNBen de varımm :) Bat 30 haziran :) bu ay olmam inşAllaahh
H.b canım cok sükür iyiym sen nasilsn?Hayırlı aksmlaaarr Cnm h gelsn naslsn
İYim tatlım cook şükür hastaneye gittin mi bebisin durmu naslH.b canım cok sükür iyiym sen nasilsn?
Bekliyozzz tatliim yap o muhteşem dönüşünü de bizde görelim. Bu arada ALLAH kabl etsnTeravih molası veriyorum
Dönüşüm inanılmaz olacak
Gitmedim canım saglik ocaginda kaydimi aldilar hemsire dedi erken daha 4 haftalik anca vardir dedi kese görunmez falan dedi ama ben haftaya cuma gidicm insallahİYim tatlım cook şükür hastaneye gittin mi bebisin durmu nasl
Git Cnm aksatma beklemeye gelmez bu işlerGitmedim canım saglik ocaginda kaydimi aldilar hemsire dedi erken daha 4 haftalik anca vardir dedi kese görunmez falan dedi ama ben haftaya cuma gidicm insallah
Teşekkür ederim canımm :) aslında 8 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyoruz ama ilk 6 ay hiç yapamadıkİnşaallah tatlım
Hoşgeldin aramıza
Ne kadardır istiyorsunuz?
Oh maşaallahTeşekkür ederim canımm :) aslında 8 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyoruz ama ilk 6 ay hiç yapamadıkson iki aydır elhamdülillah deneyebiliyoruz canım Rabbim hepimize nasip etsin en hayırlı zamanda :)
mehtappp tatlım ben geldim kime yapiyon o hareketleri giz dikkat et belini neyi ni agridiverin maazallahYok kız adaşım . O bna kyamaz. Öle Bse yparsa elinden alır o sopayı . Akrobatik hareketler yaparım anlarsın ya dovsiiin bakiiim o zamn
Allah ıslah etsin hidayete erdirsin nediyim yavrum ya ben haber bile izlemiyorum bu yaratıklar yuzundenSimdi haberlerde duydum ve sinir oldum biz burda bebek bebek diye yaniyoruz bir anne baba bebegini döverek öldürmüş var mi böyle birsey ya Allah bildiği gibi yapsın imtihan bu ya onlara vermis kiymet bilmemisler
Evet canim varsa iyi bi doktor hatta seninki de olur iyi dersen bi denerimCan'ım infertilite tedavisi mi?
Ben veriyorum siparişleri ama son ra pişman olmayın
i şallah canim hayırlı salih sağlıklı evladım olsunBen de varımm :) Bat 30 haziran :) bu ay olmam inşAllaahh
Folik asit felan çıkıyorsun değilmi canim ihmal etme .fazla tatlıya yeme ilk haftalar kanı sulandıracak besinler iyi oluyor diye biliyorum titiz ol canim en önemli günler sımsıkı tutulsun inşallah evladım sana kucaklamayida nasip etsin Rabbim sagliklicaGitmedim canım saglik ocaginda kaydimi aldilar hemsire dedi erken daha 4 haftalik anca vardir dedi kese görunmez falan dedi ama ben haftaya cuma gidicm insallah
Hoşgeldin cnmmcim .. m etme bseyck de olmaz ...mehtappp tatlım ben geldim kime yapiyon o hareketleri giz dikkat et belini neyi ni agridiverin maazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?