❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bu arada az once cuma gunune randevu aldi testleri felan yeniler ister ins doktor en son 2 sene once yaptirmistim .testleri yaptirp burda bezmialem die bi hastane var oraya gidiyim diyorum tedaviye nasipse prof.varmis yeni atanmis ama kisirlik bolumu ayrılmış kadin dogu,uçlar bakmiyomus o bölümün doktoru bitane kadınmış hain avrat full dolu alamadım randevu

randevu doluysa hastaneye gidince vermiyolar mı sabah erken gitsen
Canim Randevusu Bakiyormu Bilmiyorum Ama Cuma Günü tahkik için gittiğimde sorurarim ben net ten aldım randevuyu
senin iyi die tavsiye edebileceğim yer varmı tatlım bizim tedaviler icin:KK64:
Öle valla bizde maaş istiyoz . Bizde maaş istiyoruz

Kız mehtap adamı yedin bitirdin kadroya da kurul dun daha maaş istiyor.eenisteye soyliyim akşam seni bi sopalasin peşin ödemeye niyetine :KK22::KK60:

Mehtappppppp iftara geliyoz sana senin menü kıyak bütün kızlar toplandık 3 kişi olsak birer de gobislerimizdekiler 6 kişi 2 de sen 8 herifler kahvede çay i csin tatlım sen yandin.:rolleyes::rolleyes:

Hmm hiç aşılama falan denendi mi canım yada tahlillerin yapıldı mı
Rutin tahliller temiz bse yk . Âdetlerim düzensiz 5 6 ayda bir olurum. Şimdi tedavi görüm düzelsin die + bal tarçın çörekotu nu kullnym bu ay bakalım hayırlısı eşim hiç görünmedi . Çünkü esin de gelsn denilmedi. Bnde keçi boynuzu kürüne baslatcam onu . Yaptım dolapta akşam icircem:sopa:

Back