- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.461
Tamam kuzum ederim cok sukur rabbime bugunleride gordum...
Saol kuzumELHAMDÜLİLLAH
Pozitif sonuc...bu telefondan resim atamiyorum cnm bilion hizini tospagekliyebilirsem eklicem
Saol cnm insallah darisi basiniza artik teyziskolar :)CanımıntTebrikler çokssevindim darısı basimizaaaa
Ne yaptınız kızçeler??
Petunyasemen _ 14 Haziran K Knptr _______ 15 haziran aaynaa ______ 16 haziran
Saol cnm insaanlatsana kuzusi basiniza artik teyziskolar :)
Benide teyze yapin :)))) kiz kardesim yok gercek hayatta balim sizi kardesim yerime ablam yerine kodum teyze olayim :)
Araştırayım canım teşekkürler ..Hormonlari duzenliyen hamile kalmaya yardimci bir ot var hayit otu arastirmani oneriririm
kuzum ben adet gecikmesi yaşadım dün hastalandım o yüzden benim batı 12 temmuz olarak değiştirebilirmisinNİCKNAME BAT
@Aslanparcasi HAMİŞ YASMINAAA __ HAMİŞ lale_cik ______ HAMİŞ @Kriziantemcicegi HAMİŞ -Lavinia HAMİŞ duyguserhat ___ HAMİŞ A Ask sana benzer HAMİŞ Petunyasemen _ 14 Haziran K Knptr _______ 15 haziran aaynaa ______ 16 haziran zeplin88 _____ 21 haziran adyas _______ 22 haziran masal2994 ___ 23 haziran Jassgiller ____ 23 haziran -Lidya- ______ 26 haziran @ilkemmmmm __ 1 temmuz ada_aras _____ 1 temmuz
E elifsu28 ___ 1 temmuz @Pinkhouselife61 4 temmuz baldudakk ____ 1 temmuz @melekbaby ____ 5 temmuz moonlight2135 _ Beklemede
htc_tfk ______ Beklemede
Bihter34 _____ Beklemede Enise54 _____ Beklemede D dl3434 ______ Beklemede myzt _______ Beklemede M Mlgm55 _____ Beklemede bahar1989 ___ Beklemede DARISI BAŞIMIZA HAYIRLA İNŞAALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYETLE KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN CANLARIM
Saol cnm insallah darisi basiniza artik teyziskolar :)
Benide teyze yapin :)))) kiz kardesim yok gercek hayatta balim sizi kardesim yerime ablam yerine kodum teyze olayim :)
Canim heyecanla bekliyorum şişkinlik bel ve kasıkaağrısı afedersiniz ama birde ggazim var
Araştırayım canım teşekkürler ..
kuzum ben adet gecikmesi yaşadım dün hastalandım o yüzden benim batı 12 temmuz olarak değiştirebilirmisin
-Lavinia Ayy bitanem ya gözümüz aydın Bn sna hamışsın demedim mi biliyodum var . Teyzeyim Bn hissedrim . Ayy Rabbim bu Ramazan ayının hurmetine bu topiikte olanlara . Ve uzun zamandır bekleyenlere . Sonrada bana nasip etsiiin inş
@Pinkhouselife61 kuzum teyze olduk inş annede oluruz.Bu ara bnm BAT 6 temmuz .
İnşallah canım beniimm insss
Öyle demişler ne bilimHayitin kist ile bi alakasi yoki yumurta sisrmio klomen gibi...
Yok cnm alakasi bile yok he bana gelir incir havuc kuru kist yapti bal corek otu kist yapti dersen anlarim da hayitin uzaktan yakindan alakasi bile yok hipogratin kullandigi bir bitki o kadin hastaliklari icin kullanirmis...Öyle demişler ne bilim
İnş olmazsın . Bence olmazsın yaa hamissinKızlar tamamen psikolojik olabilir ama bbaş dönmeleri m var.. regl olacaksa oluversemde bu bekleyişcçokdaha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?