- 1 Haziran 2016
- 70
- 155
- 13
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.361
Allah yardımcın olsunYapicak bir surubisim var aksam yarin hepsini yaparim dedim ama bi turlu kalkip yapasim yok yaaa kafayi yicem allahtan yemegim var dunki yaptigim yemekleri isiticam 4e kadar yatsam 4 ten sonra kalkip yetistirebilirmiyim acaba .mutfagi silcem bardaklari tabaklari tekrar elimde yikicam buz dolabini temizliycem cocuk odasini topluycam camasirlar gar asili yani onlari alip katliycam falan yetisir heralde ..
Bu kadar erken belirti olmaz sanıyorum. İlaçların da çok etkisi var. Kafam karışık. ÖylePozitif çıkmadan belirtilere inanma canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah dua edeceğim hepimiz için güzel haberlerinizi bekliyorum...Yazdın umut oldun bize de ❣ haklısın aslında menopoz çağına gelmiş ve anne olamamış çok az hanım var.. Biz aceleciyiz yaratılışımız böyle
İnşaallah Rabbim Hayırla verir bekletmeden bize de tüm isteyen kardeşlerimize de
Allah razı olsun
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle evladını kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
Selametle
Saol cnm ya halim olsa yapicak yapicam da kalkip yapamiomAllah yardımcın olsun
Canim herkes ayni olmaz ki dwmek ki benm hormon gecmis idrara o yuzden cikti acele etme insallah hamilesindir
Oy kuzum benimYapicak bir surubisim var aksam yarin hepsini yaparim dedim ama bi turlu kalkip yapasim yok yaaa kafayi yicem allahtan yemegim var dunki yaptigim yemekleri isiticam 4e kadar yatsam 4 ten sonra kalkip yetistirebilirmiyim acaba .mutfagi silcem bardaklari tabaklari tekrar elimde yikicam buz dolabini temizliycem cocuk odasini topluycam camasirlar gar asili yani onlari alip katliycam falan yetisir heralde ..
Kız varmı şüpheleniyormusun?Kızlar ya kan pıhtılaşması düşüğe sebep oluyormuş . İlerde gebe kalırsam kan pıhtılaşması varsa napcam. Sağlık güvencemde yok
İnşaallah bebiş vardırcanımm tabiki herkeste farklı benimkisi heves işte bir ihtimalolumsuz sonuca fazlasıyla hazırlıklıydımm bakalım son iki kaldı regl e olmazsam gecikince yapıcam tekrar test.. Allahımmm inşş içimde bişeyler vardırrrrrrr
Misafirim yok kocisim pinpirikli heryeri temiz gormeyi istio benden hergun depar atiom evde temizlik yapicam die :) gerci gelcek olan iki misafirim olur burda baska arkadasim yok icli disli oldugum onlarda daginikliga asla bakmaz bende bakmam dogal gunluk hallerini gordum onlarda gordu yani...ay cok siskinlik var ustumde sistim suan ya bu neyin nesi anlamadim daha topluyamadim etrafi bileOy kuzum benimYorgunluk oluyor haliyle
Yavaş yavaş yap hepsini birden yapma
Misafir mi var akşam iftarda ?
inşaalah kuzumm tek yapabildiğim dua etmek Yaradandan istemek başka elden bişey gelmiyor zaten balımmİnşaallah bebiş vardır
Dua et Allah'a dayan o çok cömert ol der oluverir
İnsallah canım insallah annem hep kizardı adet olmadan test yaptigim icin yine öyle yaptim gordum cizgiyi :) annem hala inanamiyorcanımm tabiki herkeste farklı benimkisi heves işte bir ihtimalolumsuz sonuca fazlasıyla hazırlıklıydımm bakalım son iki kaldı regl e olmazsam gecikince yapıcam tekrar test.. Allahımmm inşş içimde bişeyler vardırrrrrrr
Ayen öyle affedesin adet oldugmda pıhtı şeklinde qelio acaba mi diyorumKız varmı şüpheleniyormusun?
Varsa dr zaten ona göre ilaç veriyor kan sulandırıcı corasprin ama eğer değilsen niye evham yapıyosun olmayan bişey için
Alemiz ya
Insallah bende senin gibi subat annesiyim insallah birdahki evlilik yildonumumde bebegim kucagimda olucak rabbim nasip etti insallah .sanada hayirli olsun kuzumİnsallah canım insallah annem hep kizardı adet olmadan test yaptigim icin yine öyle yaptim gordum cizgiyi :) annem hala inanamiyor
Cok sagol canım sana da hayırlı olsun rabbim herkese nasip etsin bizleri de tamamina erdirir insallahInsallah bende senin gibi subat annesiyim insallah birdahki evlilik yildonumumde bebegim kucagimda olucak rabbim nasip etti insallah .sanada hayirli olsun kuzum
Insalah cnm... kan testi yaptirirsam esime en guzel dogum gunu hediyesi olucak onun dogum gununde korunmayi birakmistik. Dogdugundada hem benim dogum gunu hediyem olucak hemde evlilik yildonumu hediyem olucak insallah...Cok sagol canım sana da hayırlı olsun rabbim herkese nasip etsin bizleri de tamamina erdirir insallah
İnsallah canım insallah bziimde evlilkk yıl dönümumuz iste esime testin fotosunu cekip attim atmadan önce dedim sana evlilik yil donumu hediyesinin fotosunu atiyorm dedim yolladm aksama kadar dayanamadim soyledim hemen :) o.kadar cok heyecnlanmisti ki onun.heyecani beni aglatti :) rabbim herkese nasip etsin en kisa zamanda insallahInsalah cnm... kan testi yaptirirsam esime en guzel dogum gunu hediyesi olucak onun dogum gununde korunmayi birakmistik. Dogdugundada hem benim dogum gunu hediyem olucak hemde evlilik yildonumu hediyem olucak insallah...
kan testi esimin dogum gunu hediyesi oluxak sayet varsa. Dogdugundada 2inci yilimiza girmis olucaz hemde benim dogum gunu hediyem olucak :) birde bizden bir hafta sonra evlenen ama suan cocugu olan arkadasimun kiziyla arasinda tam 1 yas olucakİnsallah canım insallah bziimde evlilkk yıl dönümumuz iste esime testin fotosunu cekip attim atmadan önce dedim sana evlilik yil donumu hediyesinin fotosunu atiyorm dedim yolladm aksama kadar dayanamadim soyledim hemen :) o.kadar cok heyecnlanmisti ki onun.heyecani beni aglatti :) rabbim herkese nasip etsin en kisa zamanda insallah
Bacım benim de öyleA
Ayen öyle affedesin adet oldugmda pıhtı şeklinde qelio acaba mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?