❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Allah yardımcın olsun

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah dua edeceğim hepimiz için güzel haberlerinizi bekliyorum...

Canim herkes ayni olmaz ki dwmek ki benm hormon gecmis idrara o yuzden cikti acele etme insallah hamilesindir

canımm tabiki herkeste farklı benimkisi heves işte bir ihtimal olumsuz sonuca fazlasıyla hazırlıklıydımm bakalım son iki kaldı regl e olmazsam gecikince yapıcam tekrar test.. Allahımmm inşş içimde bişeyler vardırrrrrrr

Oy kuzum benim Yorgunluk oluyor haliyle
Yavaş yavaş yap hepsini birden yapma
Misafir mi var akşam iftarda ?

Kızlar ya kan pıhtılaşması düşüğe sebep oluyormuş . İlerde gebe kalırsam kan pıhtılaşması varsa napcam. Sağlık güvencemde yok
Kız varmı şüpheleniyormusun?
Varsa dr zaten ona göre ilaç veriyor kan sulandırıcı corasprin ama eğer değilsen niye evham yapıyosun olmayan bişey için
Alemiz ya

İnşaallah bebiş vardır
Dua et Allah'a dayan o çok cömert ol der oluverir

Oy kuzum benim Yorgunluk oluyor haliyle
Yavaş yavaş yap hepsini birden yapma
Misafir mi var akşam iftarda ?
Misafirim yok kocisim pinpirikli heryeri temiz gormeyi istio benden hergun depar atiom evde temizlik yapicam die :) gerci gelcek olan iki misafirim olur burda baska arkadasim yok icli disli oldugum onlarda daginikliga asla bakmaz bende bakmam dogal gunluk hallerini gordum onlarda gordu yani...ay cok siskinlik var ustumde sistim suan ya bu neyin nesi anlamadim daha topluyamadim etrafi bile

İnsallah canım insallah annem hep kizardı adet olmadan test yaptigim icin yine öyle yaptim gordum cizgiyi :) annem hala inanamiyor

İnsallah canım insallah annem hep kizardı adet olmadan test yaptigim icin yine öyle yaptim gordum cizgiyi :) annem hala inanamiyor
Insallah bende senin gibi subat annesiyim insallah birdahki evlilik yildonumumde bebegim kucagimda olucak rabbim nasip etti insallah .sanada hayirli olsun kuzum

Insallah bende senin gibi subat annesiyim insallah birdahki evlilik yildonumumde bebegim kucagimda olucak rabbim nasip etti insallah .sanada hayirli olsun kuzum
Cok sagol canım sana da hayırlı olsun rabbim herkese nasip etsin bizleri de tamamina erdirir insallah

Cok sagol canım sana da hayırlı olsun rabbim herkese nasip etsin bizleri de tamamina erdirir insallah
Insalah cnm... kan testi yaptirirsam esime en guzel dogum gunu hediyesi olucak onun dogum gununde korunmayi birakmistik. Dogdugundada hem benim dogum gunu hediyem olucak hemde evlilik yildonumu hediyem olucak insallah...

Insalah cnm... kan testi yaptirirsam esime en guzel dogum gunu hediyesi olucak onun dogum gununde korunmayi birakmistik. Dogdugundada hem benim dogum gunu hediyem olucak hemde evlilik yildonumu hediyem olucak insallah...
İnsallah canım insallah bziimde evlilkk yıl dönümumuz iste esime testin fotosunu cekip attim atmadan önce dedim sana evlilik yil donumu hediyesinin fotosunu atiyorm dedim yolladm aksama kadar dayanamadim soyledim hemen :) o.kadar cok heyecnlanmisti ki onun.heyecani beni aglatti :) rabbim herkese nasip etsin en kisa zamanda insallah

kan testi esimin dogum gunu hediyesi oluxak sayet varsa. Dogdugundada 2inci yilimiza girmis olucaz hemde benim dogum gunu hediyem olucak :) birde bizden bir hafta sonra evlenen ama suan cocugu olan arkadasimun kiziyla arasinda tam 1 yas olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…