❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Allah razı olsun Cnm İnş . Bn Ck icmym ama brakmk istym inş gebe olduğumda tiksinrim . Zatn içmem de tiksinirim canım faln istemez. Ne güzel brakmssin . Dar si basma inş

Allah razı olsun Cnm İnş . Bn Ck icmym ama brakmk istym inş gebe olduğumda tiksinrim . Zatn içmem de tiksinirim canım faln istemez. Ne güzel brakmssin . Dar si basma inş
Emin ol canım iğrenç kokuyor ister istemez bırakılıyor hic canim cekmiyor,telaslanma hamis olunca sende paylaşirsin benimle.yasadıklarını şimdilik.iyi geceler

Güzel anne aday adayları.. Bende gezdim bu topik lerde yaklaşık üç senelik evliyim.. Yaptıklarımı söylemek istiyorum inşaallah sizlere faydası olur istediğiniz yere kopyala yapıştır yapabilirsiniz..
Herşeyden önce veren Allah bu yaptıklarım ancak vesile olabilir

1)kuran okumam yavaş oldugum için günde bir sayfa Meryem suresi okudum.. Sanırım bir ayda bir kez okudum üçü geçmsmştr..

2)regl im in 3 . gününden 12 ye kadar hergün üç adet incir ve bir avuc fındık yedim

3)yumurtlama günüm bitene kadar hergün eşim keçiboynuzu özü içti aç karnına bir yemek kaşığı ve günde bir avuc fındık.. (regl günümde başladı)

4)ayaklar havaya yarım saat beklendi..

5) Google player den takvimim i indirdim kalp olan günlerde bir gokıdolu bir gün boş geçirdim..

Yaptıklarım bunlar Rabbim ol dedi oldu elbette bunlar sadece vesile..

Sevgilerle inşaallah sizde de vesile olur güzel kardeşlerim dua eder dua beklerim

Güzel anne aday adayları.. Bende gezdim bu topik lerde yaklaşık üç senelik evliyim.. Yaptıklarımı söylemek istiyorum inşaallah sizlere faydası olur istediğiniz yere kopyala yapıştır yapabilirsiniz..
Herşeyden önce veren Allah bu yaptıklarım ancak vesile olabilir

1)kuran okumam yavaş oldugum için günde bir sayfa Meryem suresi okudum.. Sanırım bir ayda bir kez okudum üçü geçmsmştr..

2)regl im in 3 . gününden 12 ye kadar hergün üç adet incir ve bir avuc fındık yedim

3)yumurtlama günüm bitene kadar hergün eşim keçiboynuzu özü içti aç karnına bir yemek kaşığı ve günde bir avuc fındık.. (regl günümde başladı)

4)ayaklar havaya yarım saat beklendi..

5) Google player den takvimim i indirdim kalp olan günlerde bir gokıdolu bir gün boş geçirdim..

Yaptıklarım bunlar Rabbim ol dedi oldu elbette bunlar sadece vesile..

Sevgilerle inşaallah sizde de vesile olur güzel kardeşlerim dua eder dua beklerim

Yazdın umut oldun bize de ❣ haklısın aslında menopoz çağına gelmiş ve anne olamamış çok az hanım var.. Biz aceleciyiz yaratılışımız böyle
İnşaallah Rabbim Hayırla verir bekletmeden bize de tüm isteyen kardeşlerimize de
Allah razı olsun
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle evladını kucağına almayı da nasip etsin inşaallah
Selametle

Sağolasın kuzum
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun minnoşumuza inşaallah

KIZ BEN ADET OLDUM.....
SAKA BI YANA YINE RUYAMDA ADET OLDUM...IKI HAFTADA IKINCI RUYADA ADET OLMA...
kulagimin ustune yatmisim cok agrio.bebek varsa kan gitsin bebege beslensin diye hep sola yatiorum ondan oldu heralde cok acio kulagim...

KIZ BEN ADET OLDUM.....
SAKA BI YANA YINE RUYAMDA ADET OLDUM...IKI HAFTADA IKINCI RUYADA ADET OLMA...
kulagimin ustune yatmisim cok agrio.bebek varsa kan gitsin bebege beslensin diye hep sola yatiorum ondan oldu heralde cok acio kulagim...
Kız gerçekten adet olmadın dimi?
Çok takıyorsun ondan hep rüyanda görüyorsun normal..
Kulağın dönmüştür tersine yattıysan acır tabii ..
Kabakulak oldun mu küçükken???

Kız gerçekten adet olmadın dimi?
Çok takıyorsun ondan hep rüyanda görüyorsun normal..
Kulağın dönmüştür tersine yattıysan acır tabii ..
Kabakulak oldun mu küçükken???
Yok gercekten olmadim cnm ama ruyamda oldugumu gorup rahatladim sanki degisik bi ruyaydi .ilkini adet zamani gormustum 2hafta sonragorulmesini ilginc bence daha oncede gorebilirdim diye dusunuorum. Kabakulak olup olmadigimi bilmiorum.ama ustune yattigimda uzun sure acir genelde suan gecti acisi ztn

Anladım kuzumm korktum valla
Var mı yokmu diye düşünüyosun ya ondan görüyorsun o tip rüyaları rahat ol
Kabakulaktan endişelendim bide çok şükür geçmiş
Birazcık rahat ol akışına bırak

Rahat olamiyorum ki cnm ya asermelere bile basladim bence ben.gecen gun ogle vakti sucuk kokusu duydum buram buram ramazan ramazan kim yapicak dedim eger gercekten birisi yapmadiysa cumaydi sanirim...dunde naneli seker kokusu duydum.kafayi yicem artik benn..bunaldim yani

Bende nereye gitsem patates kızartması kokusu duydum iftarda yaptım ama öyle lezzetli kokmadi ve geçti. sabah binanin içi yumurtalı ekmek korkuyordu midem bulandı şimdi de parfüm kokuyor yine midem kalktı.bu kadar erken belirti olmaz. Bunlar hep kafaya takmaktan oluyor

Hamilesin ondan
Rahat ol biraz

Pozitif çıkmadan belirtilere inanma canım

bazen erken olabilio cnm cogu kiside gebe oldugunu ole anlio

Hamilesin ondan
Rahat ol biraz
Yapicak bir surubisim var aksam yarin hepsini yaparim dedim ama bi turlu kalkip yapasim yok yaaa kafayi yicem allahtan yemegim var dunki yaptigim yemekleri isiticam 4e kadar yatsam 4 ten sonra kalkip yetistirebilirmiyim acaba .mutfagi silcem bardaklari tabaklari tekrar elimde yikicam buz dolabini temizliycem cocuk odasini topluycam camasirlar gar asili yani onlari alip katliycam falan yetisir heralde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…